Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
sevgili öğretmenimiz engilizce'nin doğum günü partisi..
Buraya üye olup da mesaj atmazsam çatlardım sevincli
Hayatımın anlamı, nice mutlu yıllara!
İyi ki doğdun, iyi ki hayatımdasın. Seninle birlikte olmaktan, senin yanında yaşlanmaktan başka birşey istemiyorum. Evimiz de olmasın, arabamız da olmasın, paramız pulumuz da olmasın; seni hep burada, yanıbaşımda böyle mutlu ve neşeli göreyim, yeter bana!
Az kaldı, 52 gün sonra bitecek tüm özlemlerimiz! İşte o zaman tüm hayallerimizi, gönlümüzün her istediğini gerçeğe dönüştürme vakti.. Seni çok seviyorum yarım elmam, Allahım sana uzuuuuuun ömürler versin ki daha nice doğumgününü kutlayayım blissy
Aşkım benim duygulandırdın beni ağla Seninle yaşamak, seninle yaşlanmak, geleckteki çocuğumuzu y789 büyütmek benim de en çok istediğim şey. Diğer yarısını bulan her insan gibi çok şanslı hissediyorum kendimi.
En iyi arkadaşım, sevdiğim çok teşekkür ederim. Birlikte uzun ve huzurlu bir ömür geçirmemiz dileğiyle. Seni çok seviyorum bebeğim smiliyface
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.