Merhabalar. İki aya yakjın bir süre olmuştur telkin dinlemeyi bırakalı. bilinçaltı rüyalarım hafifleyince telkin dinlemeyi bırakmıştım. ilerleyen günlerde tekrar telkin dinlemeye başlayacağım.Esmaül Hüsna okumaya devam ediyorum.Allah'a bir adım atınca O ,sana daha yakınlaşıyor.önüne fırsatlar çıkarıyor. bilinçaltı telkinleri insanna farkjındalık kazandırıyor, bilinçaltını boşaltıyor. bilinçaltı boşalıyor ama zihin tekrar konuşmaya devam ederek bilinçaltı dolmaya başlıyor. bunu farkettim.şeytanın vesveseleri insanı rahat bırakmıyor. zihnimi susturmayı öğrenmek için bir uzmana gittim. gidebildim .3-4 sene önce olsaydı karşı cinsten birine gidemezdim. demek telkinlerin faydası olmuş. zihin öyle bir şey ki insana sürekli vesvese veriyor. gün boyunca içinden konuşuyorsun.geçmişi hatırlatıyor sana. veya yakın geleceği. şu şöyle yaptı, bu böyle yaptı ve seni yiyip bitiriyor. sonra da bir şey yapmak istemiyorsun.sen haklısın dedirtiyor, haklı olabilirsin ama karşındaki kişiyi değiştiremezsin. onun bilinç katı farklı. belki de bodrum katında yaşıyor ,sen de onun seviyesine iniyorsun. bu da geçer ya hu de, geçsin gitsin. nehirde akmak lazım. nehirdeki çalı çırpıya tutunmaya çalışırsan hayata akamıyorsun. zihnimi tam olarak susturamadım
. ama susturma yöntemini öğrendim. bu yöntemi içselleştirdim. zihnimin konuşmalarında genelde bu yöntem aklıma geliyor ve uyguluyorum. zihin konuşmalarım azaldıkça ,özüme döneceğim.tüm psikolojik rahatsızlıklar zihin konuşması bence. panik atak, şizofreni, sosyal fobi, depresyon v.s. çeşitli çalışmalara katılmak gerekli.sadece bilinçaltı telkini dinlemekle olmuyor. bilinçaltı telkini merdivenin bir basamağı.ya da iki-üç basamağı. ya da daha fazla. duyduğum, bana uygun gelen çalışmalara katılmayı düşünüyorum. herkese Alah güzellikler versin .sevgilerle .