SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU

ilk bir hafta 8-10 saat suçluluk ve ego güven güçlendirici dinleniyor. sonra önem sırasına göre diğer telkinler ekleniyor. çok fazla telkin eklememek daha iyi. çünkü bir telkine 2-3 kere sıra geliyor o zaman.

ben öğretmenliğimin ilk senesinde okul konuşmasını stajerim diye bana vermişler. ben de bir şey diyemedim. aslında kimse yapmak istememiş, nasılsa bu stajer anlamaz diye bana veriyorlar. ben de o sene başka bir okula da çalışmaya gidiyordum.programın saatiyle benim o okuldaki çalışma saatim çakıştı. bunu söyleyerek kurtuldum. şimdi yeni bir okula gitsem konuşma yapabilirim ama kendi okulumda yapamam. beni o şekilde tanımışlar. alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum .
çeşitli yöntemler denemek güzel. hayırlısı, innş. düzeliriz.

ben öğretmenliğimin ilk senesinde okul konuşmasını stajerim diye bana vermişler. ben de bir şey diyemedim. aslında kimse yapmak istememiş, nasılsa bu stajer anlamaz diye bana veriyorlar. ben de o sene başka bir okula da çalışmaya gidiyordum.programın saatiyle benim o okuldaki çalışma saatim çakıştı. bunu söyleyerek kurtuldum. şimdi yeni bir okula gitsem konuşma yapabilirim ama kendi okulumda yapamam. beni o şekilde tanımışlar. alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum .
çeşitli yöntemler denemek güzel. hayırlısı, innş. düzeliriz.

ne kadar çok birbirimize benziyoruz.ben de aynı şekilde hissederdim. ben tamamen yabancı ortamda ve ilk girdiğim ortamlarda daha rahatım.

evet. birbirimize yardımcı olabiliriz, destek olabiliriz böylece.

rüyamda bir bebeğin başını okşadım. o bebeğin kendim olduğunu düşünüyorum.^-^ gün içerisin de içimde mutluluk oluştu. telkinlerin etkisini göstermesi için uzun zaman ve aralar vererek dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

bugünlerde her şey çok güzel geçiyor. 956k rüyalarım daha olumlu olmaya başladı. yaptığım çalışmalar her alanda meyvelerini vermeye başladı. çevremdeki çiçeklerin kokularını bile daha iyi algılayabiliyorum. söylemem gereken sözleri zaman zaman karşımdaki kişilere söyleyebiliyorum.çalışmalarımı burada bitirmeyeceğim.karşıma hep güzel fırsatlar, çalışmalar çıkıyor. ektiğim esma-ül hüsnalar büyümeye başladı. çiçeklerini veriyor. üzücü olaylarda yaşayabilirim, yaz mevsimi olduğu gibi kış mevsimi de var. kışı yaza çevirmeye uygulamaya başlayabildim. sorunlar her zaman olacak, ağaçlar da kışın yapraklarını döküyor, yazın yapraklar tekrar çıkıyor. ama o bunu sıkıntı yapmıyor. Allah'tan razı olmuş .arada bir şeytan zihnimi çelmeye çalışsa da o düşünceyi hemen yakalıyorum. serbest bırakıyorum .herkese sevigler.

bu bir başlangıç sonuna dek devam tamamen iyileşene dek devam

senihacım tebrikler. günlüğünü başından tekarr okuycam neler yaptığını merak ediyorum y789

teşekkür ederim Elif'cim. hepimizin yaşadığı olumlu gelişşmeler gitgide artacak inşallah.Mevlana'nın da dediği gibi : “Hangi tohum toprağa atıldı, ekildi de tekrar bitmedi; vakti gelince topraktan filizlenmedi? "

içimde bir dinginlik var. çalışmalarıma devam ediyorum . telkinlerimi dinliyor,esmaül hüsnaları ve beni geliştirecek kitapları okuyorum.tevekkül duygusu artık bende daha hakim . önceden bilinçaltı rüyaları görünce rahatsız olurdum. şimdi de bilinçaltı rüyası görmek istiyorum.y789 gece uyumadan önce kişisel gelişim yolumda isteklerimin gerçekleşmesi için neler yapmam gerektiğini soruyorum. daha cevabı alamadım.bilinçaltındaki düşüncelerim engelliyor olabilir.bilinçaltı rüyası görünce gelişimimi daha iyi takip edebiliyorum. sevgiler.

bilinçaltı rüyaları görmüyorum ama görmek isterdim. yalnız, dün gece bol bol yufka açtığımı gördüm. ne demekse artık. dusun2

rüyan bilinçaltından çok yaptığın çalışmalarla ilgili olabilir. un bereket anlamına gelir. inşalllah yaptığın çalışmaların başarısını görürsün

inşallah canım. Rabbim hepimize emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.956k

yaşam bazen bulaşık yıkamak, bir yabancıyı selamlamak , sonuç odaklı deği süreç odaklı yürümek;zamana bağlı kalmadan yürümek .istediğin zaman dönmek, bir arkadaşına yemek hazırlamak yani kısacası akışa akmak;teslim olmak...yaşama saygı göstermek ...

değişimler yaşıyorum. her çalışmanın bir faydası var. artık dik oturuyorum. ben de şaşırdım. bir de baktım ki insanlar arasında sandalyede dik oturuyorum.bu kendine güvenin işareti. farklı gelişmeler de yaşadım. inşallah, gelişmeler -değişmeler sürecek. ektiğim tohumlar gelişecek 956k

tebrikler arkadaşım inşaallah değişimin hep sürer ve daimi olur

tebrik ederim arkadaşım. hangi telkinleri dinliyorsun, hangi esmalarla çalışıyorsun. bize de ışık olur musun?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri