PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orpheo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR

çok sevindim... blissy dün ki güzel haberlerin üstüne bu haber de iyi geldi doğrusu... bi de ameliyatının hayırlı haberlerini aldık mı tamamdır... wave

orpheo ' Alıntı:
herkese teşekkür ederim..dalında uzman bi profesöre götürdük babamı.kendine gelmiş olacakki bugün benden kuzu dolma istedi hemen serumlu serumlu smiliyface alem adam ya.
ameliyat birgün ertelendi.bugün olucak.yani cuma günü.ctesi yada pazarda büyük ihtimal evde olur. derty

e iyimiş bea ttli3 yalnız arkadaşlar amca zevkli haa girlhaha kuzu dolma haa aa34 aa34 aa34

Psiko ,

Yeni gördüm mesajları umarım sağlığınıza kavuşmuş ve daha iyi hissediyorsunuzdur kendinizi. Tekrar geçmiş olsun.

Orpheo,

Babana da geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Geçmiş olsun.

Kalbimiz, dualarımız ve tüm pozitif nenerjilerimiz sizinle. smiliyface

canım gardaşım benim canını hiiç sıkma sen bak hayat arada sırada sille atıo ama kötülüğümüze değil kendimize gelmemiz için
bazı zaman kendimizi dipte hissedioruz nedeni tanrı bizi çok sevio ve gidişat kötü sen biraz otur dipte kendini tart düşün die yapıo biz bu dibe vurmaları en iyi şekilde değerlendirelim haberlerini bekliyorum gardaşım
ayrıca kayıdın hala gelmedi

babam yrn çıkıo hastaneden.bugün bi çorba getirdiler.hemşireye küfür edicekti az kalsın sıkıldı hastanede. aa34
ne biçim özel hastane ya burası filan diyo. aa34 aa34
abi ben bayağı attım kayıtı.yine deniyeyim madem.

hadi gözün aydın orphe cum.. günden güne daha da iyi olsun inşallah.. an kısa zamanda yaşamına ve sevdiği yemekelre güzelliklerle devam etmesi dileğiyle..
tekrar geçmiş olsun..
actionsmile

gözün aydin orpheo. en kisa zamanda sagliğina kavusur umarim..hastane corbalari bellidir.. y789
gecmiş olsun kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri