PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orpheo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR

murat ' Alıntı:
murat ' Alıntı:
orpheo ' Alıntı:
tüm üyelere yayılsın lütfen haber.
psiko şu anda burda.orpheo nunda tüm üyelere yayılsın sözüyle birleşince pek inandırıcı gelmedi şahsen bana.Umarım düşündüğüm gibidir.Her ihtimale karşı inanıp dua edelim
yukarıdaki mesajım için üzgünüm ağla
umarım biran önce iyileşip aramıza eskisinden daha sağlıklı olarak döner.Doktorumuza bütün Türkiyenin ihtiyacı var

önemli değil ama biraz daha tartıp konuşursan senin yararına olur dostum.herşeyden bi şüphe bi fesat arasak ohoo halimiz nice.
bu arada herkese teşekkürler.

Çok geçmiş olsun PSİKO... İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun... Dualarımız seninle...

büyük geçmiş olsun. umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

dualarımız psikoyla.

bugünkü şehit haberlerinden sonra birde bu haber rt67 geçmiş olsun psiko

geçmiş olsun...umarım herşey yolundadır...

geçmiş olsun tabiiki şifa gönderiyorum..sevgiyle ve canı gönülden..gelişmelerden haberdar etmeye devam ederseniz sevinirim..

psiko cok gecmis olsun...cok sasirdim....siteye geldigimde yeni mesajlara bakinca illa psiko bi muziplik yapiyorken bulurdum ,simdi okuyunca inan yine bi muziplik pesindesin sandim ama bastan sona okuyunca ,bu sefer ki hic komik degil psiko dedim..

hadi bakalim ,bir an once topla kendini, acil sifalar diliyorum..

arkadaslar haber alirsaniz ,lutfen haberdar edin

başlığı demin gördüm 2 gün siteye girmedim neler olmuş sad456.ya ne ameliyatı geçirdi bu çocuk umarım hayati bişey değildir de düzelmesi uzun zamanını almaz 128956.neyse ameliyat başarılı geçmiş ya önemli olan da bu neseli56.
çok geçmiş olsun pisiko çabuk iyileş aramıza geri dön smiliyface

geçmişler olsun psiko..
umarım en kısa zaman da iyileşip aramıza dönersin.
sevgiler saygılar arkadaşım..... onayi onayi

tekrar geçmiş olsun psiko..gelişmelerden haberi olan var mı acaba?birileri iyi birşeyler yazsa da sevinsek ne iyi olur.dualarımız seninle...

orpheo .. emel ..... psikonun yegeni... nerelerdesiniz... güzel haberlerinizi bekliyoruz... ???

maalesef yeni okuyabildim,
geçmiş olsun arkadaşım,
bir an önce toparlanmanı diliyorum.... sad456

çok geçmiş olsun psiko ,umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

sabah 10 dan sonra yazdığımız mesajları yitirdiğimiz için son yazdıklarımı hatırlamaya çalışarak... ekliyorum arkadaşlar.. bu bölümden haber bekleyen arkadaşlarımız vardı.. en son emel : zannedersem bu gün yarın psiko' yu eve çıkaracaklar diye güzel bir haber vermişti.. bizlerde sevinmiştik.. blissy

smiliyface smiliyface smiliyface kerem abimin ameliyatı iyi geçmiş.ve süper haber;tamamen iyileşmek için bir haftaya kadar amerikaya gidiyor. kerem abim tamamen iyileşicek.blissy

yrn bi telefon açıcam amerikaya gitmeden bi kez konuşayım.hasta olarak son kez konuşayım.sağlıklı olarak dönücek geriye. s456

orpheo cum sağol iyi haberlerin için... bir de sakıncası yoksa hastalığın ne olduğunu tam olarak bilsek te siprütüel çalışmalarımızı ona göre yönlendirsek.. ama sen yinede ne olduğunu söylemeden önce kerem den izin al... en azından hayal ablaya bana Kurby ye (reiki 2 ve yukarısı olan adı şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar varsa lütfen kusura bakmasınlar hatırlayamadığım için) bildir ki çalışmalırımızı daha sağlam zeminler üzerinde yapalım..

iyi dileklermiz.. enerjilerimiz ve dualarımız onunla... thumbsanim

sevgiler..

ilgili herkese çok ciddi ve kalpten teşekkürler.
kerem abimin hastalığnıı bende tam anlayamadım.kuzenide çok heyecanlı olduğu için anca onu sakinletirmeye vakit bulabildim.
ciğerlerinde sorun vardı sanırım.o gece düzgün nefes alamıyodu zaten.konuşurken bi anda bilgisayarın başından ayrılmış.hastaneye kaldırmışla.r
belki bana kzıcak iyileştikten sonra olm ne bu bölüm böle diye ama o iyileşsinde kızsın bana.
çalışmalarınız umarım meyvelerini verir.
ben yürekten inanıyorum kerem abimin iyileşeceğine.

haberler guzel desenize,hayirlisiyla gitsin,iyilesip aramiza dönsün..acil sifalar diliyorum

bu ne be iki gün ortalıktankayboldum kampanya mı başlattınız orpheo bittin sen 2600 accık sır tutun bee

aa psiko gelmiş 12389 geçmişler olsun yazılanlar üzdü bizi umarım iyisinizdir..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri