pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

hayalayaz ' Alıntı:
YARASIN cat56 ME sağlık olsun, şifa olsun..oldu bile

kiss3 mersi hayal ablacım artık yarayacak başka çaresi yok yahuu sevincli cilgin897 blook

25emel ' Alıntı:
ya abla ii hoşda sanayi tipi almaya ne gerek var terli345 al avuç kadar bişiy her yere sıgar ttli3 (amanda amann çok anlamış gibi bu işlerde yorumda yaparmışım bennnn sevincli )
yahu emelcim sanayi tipi dediğim biraz büyük büfelerde var ya o tip diğerleri paslanmaz çelik deil palstik dayanmaz diye düşündüm sağlam olsun dedimdi ehehehe
belkide pazarda havuç suyu satarım sıkar sıkar sanayiye katkı khkh56

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

smil56 bak gece gece khkh56 seni cat56

Kızım katı meyve sıkacağının sanayii tipi, ev tipi felan da mı varmış. Hepsi aynı işi yapıyo işte hangisinden sıkarsan sık da iç :P Yarasın inşallah, şifalar niyetine diyip diyip iç. Ama var ya bende bayılırım havuç suyu ile greyfurt suyu birlikte iç. Ben benim kıza yaparıdm kendim de içedim :) Bu katı meyve sıkacağında herbirşeyi sıkıyosun; katı meyveleri yani adı üstünde ya zaten. Hatta o karışıma ekleyebilirsen bi de nar ekle. Ohh nası da güzel oluyor böylee iç iç bitmez :P İçmede yanında yat felan hatta khkh56 O kadar mı lezzetli olur süper güzel, bak ağzımın suyu aktı şimdi salyalandım ueheuehuehue khkh56 khkh56 khkh56

silvara bende öyle yapıcam karışım havuç nar portakal greyfurt gibi koş mutfağa duruyorsa sıkacak gitte bir bardak sık iç gulensmiley aa34

cat56 çantasını hazırlar yarın için atlayacaktır otobüse istanbula yola çıkacaktır 3 gün kadar yoktur buralarda biline ister.
kemolanmak zamanı gelmişse gitmek lazımdır değilmi hava ayaz istanbulda kafa kel üşür kafacığım oralarda sıkı giyinmek lazımdır diye düşünür ama güneş açma ihtimalinide unutmaz güneş gözlüklerinide alır yanına
belki dostkarla bir kahve içer kadıköyde bilinirmi
yüreğimde istanbul hatıraları gidiyorum istanbuluma

Hoşgel dostum şifa olur inşallah .. Kadıköye kadar gelmişken modaya çık Bomontide iç çayını bide benim için iç emi .. Nasıl sakin nasıl huzurludur şimdi...
Eski Kadıköylü Şimdiki Avrupa yakasına alışamıyor... 88a Çooookk özledim Kadıköyümü Modamı agl34 ağla

Sitemizin cat56 bizim buralar da hava çok soğuk sıkı şeyler al kafanada sıcak tutan bere yada şapka al atkı almayı da unutma catsle
Hava durumuna baktım hava yağmurlu olucakmış sanırım.Şimdiden İstanbulumuza hoşgeldin... kiss3 k8908 k8908

pisimbat ' Alıntı:
cat56 çantasını hazırlar yarın için atlayacaktır otobüse istanbula yola çıkacaktır 3 gün kadar yoktur buralarda biline ister.
kemolanmak zamanı gelmişse gitmek lazımdır değilmi hava ayaz istanbulda kafa kel üşür kafacığım oralarda sıkı giyinmek lazımdır diye düşünür ama güneş açma ihtimalinide unutmaz güneş gözlüklerinide alır yanına

duru79 ' Alıntı:
Sitemizin cat56 bizim buralar da hava çok soğuk sıkı şeyler al kafanada sıcak tutan bere yada şapka al atkı almayı da unutma catsle
Hava durumuna baktım hava yağmurlu olucakmış sanırım.Şimdiden İstanbulumuza hoşgeldin... kiss3 k8908 k8908

pisimbat ' Alıntı:

saol duru kardeşim öle yapıcam mazallah üşütürüm aaa hasta hasta çekilmez istanbul blook

Yağmurda varmış sen şemsiye al asıl kediler sevmez ıslanmayı :) SAğlıcakla git sağlıcakla gel inşallah. Yollayım benim helikopteri geçen gittiğine yollamıştım :P kiss3 kiss3

yok seviom ben otobüsleri o karmaşayı helikopterden tırsarım eheheh blook
şemsiye hiç kullanmam ben sevmem kısıtlıo benisaol iyi dileklerin için silvara kardeşim

sağlıcakla gidip gelesin cat56 cimmm... ark5

yakalarsam istanbulda bırakmam seni mümkün değil ona göre.. blissy
girlhaha

y789tamam bırakma elinekırmızı karanfil al khkh56 kadıköy iskelesinde bekle geliom sevincli

çabuk gel olurmu pisim... 
tfr1a28le7st.gif

sağlıkla sağlıcakla gel... 956k çabuk gel ki yeni oyunlar yarat bize...

ayol insan senin yanında hiç sıkılmaz yahu...sende bu kadar oyun varken... sevincli sevincli

pisimbat ' Alıntı:
y789tamam bırakma elinekırmızı karanfil al khkh56 kadıköy iskelesinde bekle geliom sevincli

khkh56 khkh56 khkh56

pisimbat ' Alıntı:

bence de khkh56 khkh56 khkh56 khkh56
hem de kadıköy iskelesinde khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

ayyy ben geldim milletttt cat56

Hoşgeldin sefalar getirdin.Nasılsın nasıl geçti kemo?İyimisin sitemisin asi cat56 ciği kiss3

hoşgeldin cat22
iyimisin diye sormayayım..iyi olduğunu hissediyorum.. kiss3
ne istersin,çay kahve mahlep şöle içelim birşeyler..çay yanında simit severdin sen değil mi?dur hemen gidip alayım marketler kapanmadan.. ttli3

cay-simit.jpg

bi koşu gittim aldım geldim..hadi afiyet olsun..cafeden gelince yersin afiyetle... smil56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri