pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

duru79 ' Alıntı:
Hoşgeldin sefalar getirdin.Nasılsın nasıl geçti kemo?İyimisin sitemisin asi cat56 ciği kiss3
hülyaa ' Alıntı:
hoşgeldin cat22
iyimisin diye sormayayım..iyi olduğunu hissediyorum.. kiss3
ne istersin,çay kahve mahlep şöle içelim birşeyler..çay yanında simit severdin sen değil mi?dur hemen gidip alayım marketler kapanmadan.. ttli3

teşekkürler kızlar allah şükür aldım kemomu geldim bugün şimdi çay içioyrum vallaa eve simitte var yahu 44
biraz uyudum yorgunluk yapıo bide ağzım zehir ötesi çok kötü o işte ama geöçecek 3-5 gne oda

bakınıom sitede neler yazılmış diye

off vALllaa aynısını yiyorum inanmazsın yahu

Ohh afiyet şeker olsun. Hoşgeldin pisim, miyavım :P
O soğuk ve pis istanbuldan dönmen iyi olmuş khkh56 khkh56
(lafım meclisten dışarı hesabıı) :P

Silviracım neden öyle diyorsun bizim istanbulumuz çok güzeldir.Tamam pis yerleri de var ama Boğazımız,KIz kulemiz Adalarımız,bebek,sarıyer,istinyemiz var daha çoook güzel yerimiz var.Sevin istanbulumuzu.... ttli3

Silvara ' Alıntı:
Ohh afiyet şeker olsun. Hoşgeldin pisim, miyavım :P
O soğuk ve pis istanbuldan dönmen iyi olmuş khkh56 khkh56
(lafım meclisten dışarı hesabıı) :P

Kız şaka yaptım, ben 15 seneye yakın yaşadım istanbul'da güzeldir tabii, akmerkezi, bebeki, ortaköyü, nişantaşı felan bağdat caddesi felan güzeldir tabii güzel olmazmı. Ama çok büyük be yahu, çok karışık, trafiği berbat falan filan işte :)
Yine de çok da sevemedim işte İstanbulu ben. ARaba sürersin sıkıştırır minibüsler, dolmuşa binersin nefes alamazsın, yolda yürürken laf atarlar oooo istanbul güzel de boğuyor insanı.

vallaa ben istanbulun her halini yeryerini seviyorum aşkımdır benim, aşk şehrim ,aşık olduğum şehir, cat56

biliyorum canım şaka yaptığını merak etme art56art56 haklısın aslında zorlukları var bizim istanbulumuzun ama onun suçu yok insanlar yapıyor işte...

Silvara ' Alıntı:
Kız şaka yaptım, ben 15 seneye yakın yaşadım istanbul'da güzeldir tabii, akmerkezi, bebeki, ortaköyü, nişantaşı felan bağdat caddesi felan güzeldir tabii güzel olmazmı. Ama çok büyük be yahu, çok karışık, trafiği berbat falan filan işte :)
Yine de çok da sevemedim işte İstanbulu ben. ARaba sürersin sıkıştırır minibüsler, dolmuşa binersin nefes alamazsın, yolda yürürken laf atarlar oooo istanbul güzel de boğuyor insanı.

Bu kadar çokmu sevdin beni ,en sıkıntılı anlarımda koştun geldin rüyalarıma,sarıldın kokladın sevdin beni hepsi gerçekti biliyorum,çünki içimde hissettim seni,gidenler gitmiyor aslında hep benle ,sanki salıncaktan düşüp yanına koşarak geliyorum anneee dizim acıdı diyorum bakıyorsun korkma bişi olmaz diyorsun hadi git oyna ,salıncaktan düşmüş say beni az dizim kanıyor annee okdar korkma sen endişelenme ama ,ben koca yatakta büzüşüp uyurmaya çalışırken en güzel rüyam olup sarıyorsun şefkatinle yine beni ,ahh be annee ahhh senin bu kızınla işin zor yahu benim derdim bitmiyor ,nasıl bir güçtür nasıl bir sevgidir ki beslediğin bana herşeyi görüyor hissediyor ve geliyorsun .
İçimdeki çoçuk seni çok özlüyor ben seni çok özlüyorum annee.

ahhhh....pisi içimi acıttın... emb23

canım... agl34 nasıl bir özlem ve sevgi haykırışıdır bu...insanın yüreğini yakan...

agl34 nasıl bir duygu bu sende ki...yüreğime işledi...
seni hiç böyle yazarken görmemiştim..daha çok esprili anlarını yakaladım hep sanırım..
yazdıkların içimi acıttı.. emb23
ama biliyorum ki,hayatın güzellikleri sana akacak ve herşey istediğin gibi olacak..yaşam insanı her zaman yukarı çıkartarak yormaz..çıkarttığı her yokuştan neşeyle indirirde..gücüne ve sabrına hayranım..her ne kadar minik bir pisi olsanda..yüreğinde koca bir aslan var..içinden gelenleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim..yolun hep açık ve aydınlık olsun.. cat22

suzzy ' Alıntı:
ahhhh....pisi içimi acıttın... emb23

canım... agl34 nasıl bir özlem ve sevgi haykırışıdır bu...insanın yüreğini yakan...

sessiz bir çığlık sadece içimdekilerden özlemlerimden ...

hülyaa ' Alıntı:
agl34 nasıl bir duygu bu sende ki...yüreğime işledi...
seni hiç böyle yazarken görmemiştim..daha çok esprili anlarını yakaladım hep sanırım..
yazdıkların içimi acıttı.. emb23
ama biliyorum ki,hayatın güzellikleri sana akacak ve herşey istediğin gibi olacak..yaşam insanı her zaman yukarı çıkartarak yormaz..çıkarttığı her yokuştan neşeyle indirirde..gücüne ve sabrına hayranım..her ne kadar minik bir pisi olsanda..yüreğinde koca bir aslan var..içinden gelenleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim..yolun hep açık ve aydınlık olsun.. cat22

ben o gücü beni büyütüp bu yaşa getiren annem ve anneanneme borçluyum sevgileri ve şefkatlerini özlüyorum seslerini soluklarını herşeylerini özlüyorum işte eskisi gibi pek yazamıyorum içimde öyle güzel yaşıyorlarki ...

Galiba epey hassas bir dönemdeyim aslında normaldede öyleyimdir ama şimdi herşey batar oldu ,zaten herşey dokuna dokuna kanser oldum ben ,öğlenden sonra samura gittim ve diğerlerine hamsi aldım onlara dobişleri doysun diye besledim oynaştık biraz samur oğlanla sonra eve geldim baktım karnıbahar haşlamış teyzem ben kızartırım sen yorulma dedim sonrada duş alırım yemek yeriz daha sonra dedim bildiğiniz üzere saçlarım yok kel'im ama ufak ufak çıkmaya başladılar tam kızartmaya başlıcam teyzem demzmi bana saçların dökülür başını ört ben attım çatalı bir yere al kendin kızart çok biliyorsun dedim ,duşumu aldım yemeğimi yedim ama karnıbahar kızartması yemedim yemicemde ,şimdi ben şımarıkmıyım delimiyim manyakmıyım ne mokum ben yaaaa,ota moka alınırsan böle oluyyor ama dokundu işte yaaaaaa 789569 789569
şimdi size soruom aşırı tepkimi veriyorum hoş son zamanalrda biraz daha ağresifleştim sanki az sinirliydimde şidi korkudan kimse bişide yazmaz ay yazın yaaa tırmalamam korkmayın

canım benim kıyamam sana ben ark5

benim bu hikayeden anladığım; idea3

birincisi kel olduğunu kabul eden bir tek sensin.. teyzen seni hala sırma saçlı samuru olarak görüyor...
belkide o seni saçların var olarak gördüğü için saçların ona kendini göstermek için çıkıyorlardır... olamazmı yanii..

ikincisi kızartam yemediğin iyi olmuş.. o haşlamanın üstüne yap bi limonlu zeytinyağlı sarımsaklı sos.. otur ye..
olmadı yoğurt dök üzerinede az biraz yağ yak öle ye..

kızartınca karnıbaharın baharlığımı kaldı yaw..

üçüncüsü.. o kadar kemo aldın huyun suyun değişir elbet .. biraz anlayış teyzen ve tüm yakınlarından..
sende rahat olmaya bakacaksın artık.. kafaya taktıkça sorunlarımızın çözülmediğinin farkındasın o yüzden
çok fazka bıdı bıdı edip kafanı şişirmek istemem tatlım ama biliyorsun ki senin kabullenerek mücadele etiiğin bu durumu
yakınların henüz kabullenememiş olabilirler ki sen bide her zaman kuyruğu havada tutan inatçı yapıya sahipsin.. cat56

senin kayıplarını bilki o da kaybetti... b456
yaşadıklarınızı dile getiremesenizde bilki yüreği seninle atıyor..
heleki gerçek teyzen den basediyorsan sen ona kardeşinin yadigarısın.. 12389

senin keltoş halini tüm dünya görse onun gözünde daima sırma saçlı hırçın kedi olarak gözükeceksin... cat22

git bi öpücük kondur yanağına.. kiss3
ama yeme karnıbahardan.. dlckrn

kizgin1 789569 olmaz küstüm ben ona öpemem yemedim karıbaharda yememde makarna yedim salatayla dediklerinde haklılık payı var ama işte üzüldüm yaa elimde deil şaman blook
konuşmucm onla işte >:( dlckrn dlckrn dlckrn

pisimbat ' Alıntı:
kizgin1 789569 olmaz küstüm ben ona öpemem yemedim karıbaharda yememde makarna yedim salatayla dediklerinde haklılık payı var ama işte üzüldüm yaa elimde deil şaman blook
konuşmucm onla işte >:( dlckrn dlckrn dlckrn
öpücük gönder bari evet blook
imza maydonoz jaunty

cat56 barıştık ertesi akşamüstü 44 blook

pisimbat ' Alıntı:
cat56 barıştık ertesi akşamüstü 44 blook
oo sevindim aferim opuyom kelinden

Bazen bir tokat yersin ayağa kalkman zor olur hayattan bazen cırcırböceği misali pür neşe geçer hayat bazense tüm dünyanın yükü omuzlarındadır attığın her adımda yıkılmamaka için çaba sarf edersin,
yük nekadar ağır olsada omuzlarımda başım dik hedefim belli gidiyorum ben kendi yolumdayım .
neydi bu sitemmi bilmemki öylesine bir kasvetti içimdeki diğerlerine sarmalanmış bir başka kasvet,anlamsızım ,yitik gibi ama yeni şarj olmuş misali bir garibim bir savaşım var kazanacağım tüm kılıçlarımı çektim saldırıyorum ve ben her zaman olduğum gibi ayaktayım dimdik blook

19111c13390913304349a9713b0kd3.gif

kırkbir kere maşallah...ve kutlarım..hal ne olursa olsun yinede gayretle yürüdüğün için

8504cats_112.gif

sevincli eee serde cat56 var haaylcim yok öle papuç bırakmak ota ... 8977

cat56 çantasını hazırlar pazartesi sabahı istanbul istikametine gidecek olan otobüsüne binmeye hazırdır ,alınması gereken 1 kemoterapisi vardır alıp dönecektir telaşa gerek yoktur blook
yokluğum 3 gün sürecektir ilgilenenlere blook
fırsat bulursa eğer cat56 ki bulur köprüde balık ekmek yemek şarttır serseridir cat56 nin ruhu içindeki cat56 çoçuk kapalıçarşı eminönü yapacaktır kesin blook
görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın arkadaşlar. dlckrn blook cat56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri