pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

yrl78 şaşkın terli345 vallaa lier cim kuyruğu sıkıltırım allah sığınıp gidiyorum işte 44 blook

efm bildiğiniz üzere kemoterapilerim bitti yaklaşık 1.5 ay oldu hemde cilgin897 aralık ayından bu zaman dek keltoş bir yaşam sürdürdüm birtek kısşın kafam üşümesin diye bere taktım güneşi gördüğüm andan itiberen kafam saçsız geziyorum ilaçların etkisi azalınca saçlarım daha hızlı çıkmaya başladı sevincli saçlaramıma düşen aklar ayrı bir hava (karizma) katmış öle diyor herkes zaten beyazdı epeyce şimdi daha da arttı şaşkın şakaklar
bembeyaz okadar hoşuma gidiyorki hep böle olsun istemişimdir cat56ha bu yazının amacı ne amacı falan yok saçlarım çoğalıyor ve ben seviniyorum bunu yazmk istedim sadece 44

cat56 iiiiii ne diyosuuuuunnnn, beyaz saçlar şakaklarda ha..her zaman böyle beyazlayan saçlara bayılmışımdır..bende saçları kaybedip yeniden kazandığımdan beri boyayamıyorum ve kır saçla dolaşıyorum.. cat56 iiii iyiki toplantıya gelmiyorsun...valla yolardım saçlarını...yaaaa benim beyazlarım öyle doğal meç gibi değil..resmen kır saç dedikleri gibi bir tel beyaz bir tel kumral.. 88a

ama senin kemolar bitti günden güne sağlıklı günlere ilerliyırsun ya varsın benim kır saçlar böyle kalsın ben razıyım be kuzum..daha iyi günlere inşallah hepberaber...

y789 smil56 geliom toplantıya bi aksilik olmazsa :)) cilgin897 yol bakalım benim saçlarımı kıyamazsın kiiiiiiiii sevincli şaka bir yana bende çok severim kır saçları allah erken nasip etti mutluyum gururluyum eehehehhe 44

pisiiiii...yaşasın gülüm.... blissy blissy

hayal abla yolar mı severmi bilmem ama ben bi okşiycam senin pisi başını... cat56 cat56 cat56

yahu yapmayın zaten şımarık ve arsız bir cat56 yim ben iyice şımarık olcam

ay benim sazanlığım üstümde ...ay ben atlamışım haberi...ay cat56 geliyoooooooooooooooooooooo heyt be kimin cat56 si oooooooo gel bi öpeyim kocaman... kiss3

hayalayaz ' Alıntı:
ay benim sazanlığım üstümde ...ay ben atlamışım haberi...ay cat56 geliyoooooooooooooooooooooo heyt be kimin cat56 si oooooooo gel bi öpeyim kocaman... kiss3

44 8977 geliom o şamana inat hemde şaka şaka bakın şimdiden sölüyorum saçım yok dişim yok okdar saçsız dişsiz cat56 nizim ben 44

yaa güllerim bülbüllerim...konunun kendi yerine yazsaydık bunları... neyse şekerler... blook

hayal abla bana özelden senin adresi yazsana gülüm...benimki akşama gelicekmiş...planımız değişti sende toplanalım yarın.... blissy
ablacım kurb'yede haber versen diyorum...gelmek istermi acaba onuda görmek isterdim...sen adresi gönder şekerim...ben takılınca arıyacağım seni... kiss3

bi kere benim dişlerim ve saçlarım seninkinden daha yok, yarışa gireriz dişsiz abla ve dişsiz cat56 . ben kazanırım

şaşkın eh görüşürüz bakalım kimin dişi ve saçı daha az 44
sevincli

ayyy bizi ucube sanacaklar.. y789

korkudan gelmeyecek kimse buluşmaya.. sevincli

çırpı bacaklar..

kemikler..

dişler..

saçlar..
cadılar bayramından fırlamış tariflerimiz maşallah .. aa34

hiç birimiz diğerimizden aşağı değilmişiz..

khkh56

şükür ben gördüm melek yüzlerinizide tariflere kanmıyorum.. kiss3

türkan şoray dı galiba bir filmi vardı..

kafasında kitap yürüyerek.. ben dünyanın en güzel gadınıyam diye dolaşıyodu.. blissy
çalışalım arkadaşlar bir hafta var daha.. sevincli

ben zaten bir cat56 yim sen cadısın hayali bilemiom vallaa 44

fiziksel görünüş güzellikte çirkinlikte farzi kavramlar göreceli kavramlar önemli olna kendimizi sevmek önce ben kendimi seviyırum sizi bilemicem şaman hanım

sayın pisi hanım cat56 khkh56

vermiş olduğunuz güzel mesajınızın içerisindeki ulvi anlamı iliklerime kadar anladım.. sevincli

deneyimli farkındalığınızın artarak bizlere ışık saçması dileklerimle.. girlhaha

sevgiler.. khkh56

**shamanic** ' Alıntı:
sayın pisi hanım cat56 khkh56

vermiş olduğunuz güzel mesajınızın içerisindeki ulvi anlamı iliklerime kadar anladım.. sevincli

deneyimli farkındalığınızın artarak bizlere ışık saçması dileklerimle.. girlhaha

sevgiler.. khkh56

dlckrn dlckrn herkese cat56 ışığı sana yok dlckrn

blook şirret + ışıklı kedi.. girlhaha dlckrn

**shamanic** ' Alıntı:
blook şirret + ışıklı kedi.. girlhaha dlckrn

Güzel tespit şamancım ama eksik tamalayım ben .

şirret+ışıklı+zeki+şımarık+asi+hür+efsane+ cat56
khkh56

ölüm en derin ve yalnız bir uyku ise eğer;
beni gör anne rüyanda
birtek orda hasret gideriyorum
sen gideli 10 yıl bitti
10 yıldır öksüz kedinim ben

yüreğim üşümekte huzursuz bir dinginlikte yüzüyorumblook

I just say meeaaaauuuwwwww blook

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri