pisimbat ankaradan döndü :)

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
ben geldimmmm açılın yahuuu şöyle bakım aaaaasevincli ben yokken özledinizmi beni bakım y789

aferim madalyalarımı almaya çalışan olmamış .

şımarıklık ve arsızlık yeterli efm tetkiklerim için ankaradaydım biliyorsunuz sonuçlarım gayet güzel çıktı kansere tırmık atmaya devam ediyorum yanlış kediye çattııı diom bu kanser khkh56

6028yn.gif

y789yinemi sen khkh56

gelmişken temizlik yap bari..
limpandodireitinhoanny5sa0.gif

pisimbatın ankara fotolarından bir tanesi..
b3tacr3ation_cat.gif
girlhaha

canıım benimm..

hoşgeldin..
welkomback1.gif

hep yanımızda yakınlarımızda ol tatlım...

sevgiler..

hoşgeldiiiin pisimcim...sevinclihayırlı haberlerle geliceğini biliyordum zaten...dur sana yol yorgunlu süt ikram edeyim..y789
pardus007_pardus007_sut_download.gif

süt ararken bunu buldum...shamandan alışkanlık kaldı valla...khkh56

ilahi suzzy cimmm khkh56

pisiim benim iyiki geldin sen olmayınca gayet ciddiydik.. geldin yüzümüzü güldürdün. sevincli

6028yn.gif

y789yinemi sen khkh56

gelmişken temizlik yap bari..
limpandodireitinhoanny5sa0.gif

pisimbatın ankara fotolarından bir tanesi..
b3tacr3ation_cat.gif
girlhaha

canıım benimm..

hoşgeldin..
welkomback1.gif

hep yanımızda yakınlarımızda ol tatlım...

sevgiler..

vallaaa o sildiğim camlar şamanın pis evinin camları sevabıma silerim patimemi yapışacak ankara diye koyduğun resim ise newyork ta iken çektirmiştim
teneke kutudan çıkan sevimli pisi ise benim akrabam olur khkh56

hoşgeldiiiin pisimcim...sevinclihayırlı haberlerle geliceğini biliyordum zaten...dur sana yol yorgunlu süt ikram edeyim..y789
pardus007_pardus007_sut_download.gif

süt ararken bunu buldum...shamandan alışkanlık kaldı valla...khkh56

suzzyyy saolasın vallaa bak şaman düşünüpte bi bardak süt vermedi ne varsa sende var kardeşim :)

vallaaaa ben yokken kös kös oturuyordunuz siz herhalde khkh56

cat56' cim hoşgeldin sevincli

kedikatur5.jpg

Madalyaların şifresini çözemeden . y789

ablacım geçmiş olsun. hoşgeldin.
çok güzel haberler bunlar super

kedikatur1.jpg
bi bonkörlüğünü görmedik ama sırf laf.. y789

khkh56 ark5

pişt şaman hani nickin altında teşekkür falan yazan yer varya bide onun altında yeşil kare noktalar var onlarda ben seni yeniom bilionmu sen çatla patla senin 3 tanecik say bakım benimkiler kaçtane var okadar çokki yorulursun vallaakhkh5644a

benin yeşil ışığım 9 ama neden 9 çünkü kediler 9 canlıdır

Hoşgeldin pisicik.

Seni özlemiştik.kiss3

valla ne işe yarıyor o yeşil ışıklar bilmiyorumm ama geçmişsin beni şekerim.. hayırlı olsun.. mutlaka kötü bir şeydir benim özelliklerimde olmadığına göre.. khkh56( işi gücü yok nerlere bakıyo sevincli )

Hoşgeldin Pisimbat..
Geçen Metin06 ile kahve içerken kulağını çınlattık...Pisimbat İstanbul'a gelse de toplansak diye...
Yeşil Kare Noktalar da yani karmalarda birincimiz tabii ki sitenin en sevileni tam yetkili kedimiz Pisimbat..
:)

hımm demek öyle atakan bey.. sevincli
hafiften bir taraf tuttuğunuzu sezinliyorum.. wave
demek siz de pisi nin şovalyelerindensiniz artık y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri