pisimbat ankaradan döndü :)

Hoşgeldin Pisimbat..
Geçen Metin06 ile kahve içerken kulağını çınlattık...Pisimbat İstanbul'a gelse de toplansak diye...
Yeşil Kare Noktalar da yani karmalarda birincimiz tabii ki sitenin en sevileni tam yetkili kedimiz Pisimbat..
:)

ay atakancım utandırdın beni şimdi dost var düşman var yahu öyle karma 1. cisi falan deme mazallah karma olur kırma ne bilim yönetim odasına sızan birisi falan olur yapar bişiler ya benimkini eksiltir ya kendinin karmasını çoğaltır alarm taktır sen yönetim odasına y789

gelicem istanbula metinle yutarız kokoreçleri vallaaaa haberleşiriz kardeşim özledim sizleri

hımm demek öyle atakan bey.. sevincli
hafiften bir taraf tuttuğunuzu sezinliyorum.. wave
demek siz de pisi nin şovalyelerindensiniz artık y789
tuh788utananadam Hay Allah çok mu belli ettim taraf tuttuğumu...
Dikkatliyimdir bu konularda ama...Tutamadim kendimi demek...partysmiley
blissy

hımm demek öyle atakan bey.. sevincli
hafiften bir taraf tuttuğunuzu sezinliyorum.. wave
demek siz de pisi nin şovalyelerindensiniz artık y789

kıskanma ne olur sempatik ol karmanda olur y789şaman vallaaaa şövalyede olur dük'te sevimli bir kediyim yahu ben napım
ayrıca taraf tutmuyor yapmaz atakan öle şeyler bitaraf bikedi dir o eehehheehblook

bu vesileyle öğrenmiş olduk wave
her ikinizinde canı sağolsun mlk34

12389 Zaten sorup durdu nerden azaltiliyor çoğaltiliyor bu karmalar diye ben söylemedim..Pisimbat hak etti sen de hakkınla al dedim...

ay atakancım utandırdın beni şimdi dost var düşman var yahu öyle karma 1. cisi falan deme mazallah karma olur kırma ne bilim yönetim odasına sızan birisi falan olur yapar bişiler ya benimkini eksiltir ya kendinin karmasını çoğaltır alarm taktır sen yönetim odasına y789

gelicem istanbula metinle yutarız kokoreçleri vallaaaa haberleşiriz kardeşim özledim sizleri

k8908 kediş hoşgeldin. sen yokken ben seni sevdim.üyenim senin.gelin bakem demişsin hemen kuyrugum havada koştum geldimblissy.

kiss3pisiiim hoşgeldin neşe getirdin

tuh788utananadam Hay Allah çok mu belli ettim taraf tuttuğumu...
Dikkatliyimdir bu konularda ama...Tutamadim kendimi demek...partysmiley
blissy

atakan sen koca sitenin kurucusun kimi sevip kimi koruyacağını bilir kmseyede heap vermez blook

şaman kıskançlıktan napıcanı şaşırdı yahuaaa ayıp ama al benim karma yeşil ışıklardan sana yanar dönerli ortaya yaptırım ben cancazım :)

ay pisicim insanda biraz kedi asaleti olur sevincli
hala pabuç kadar dil.. y789

kendine özel madalya yaptırdın peki dediler..
rengimi kırmızı isterim dedin peki dediler..
site kedisi olcam dedin peki dediler..
sen de bence şeytan tüyü var şekerim kedilik kisvesine gizlenmiş..

tüm bunların üstüne bana kıskanç diyorsun ya tebrik ederim seni khkh56

k8908 kediş hoşgeldin. sen yokken ben seni sevdim.üyenim senin.gelin bakem demişsin hemen kuyrugum havada koştum geldimblissy.

eyvallahhh sende hoşve sefa geldin kardeşim s456

yaw birisi bana çoklu alıntıyı öğretsin beceremedim yaww şaman yardım etsene kediciğey789

atakan bey yardım etsin şekerim..
hiiç işim olmaz khkh56

Hoşgeldin pisiciğim,sefalar getirdin..happy6

Sonuçların iyi çıkmasına da çok sevindik..

İyi ki döndün valla, meydanı başka pisiler kapmadan..sevincli

hiiç işim olmaz khkh56

İşte bu bir sınavdı senin için yardım etseydin kazanmış olacaktın ama maelef yardımcı olmadınkizgin1yu89

atakan sen bi ara bana çoklu alıntı yapmayı anlatı ver msn den kardeşim blook
şamanamı kalım sanki ben khkh56

Hoşgeldin pisiciğim,sefalar getirdin..happy6

Sonuçların iyi çıkmasına da çok sevindik..

İyi ki döndün valla, meydanı başka pisiler kapmadan..sevincli

vallaaa meydanı kapan olamaz tek sanal ve reel kedi benm çünkü y789
mew life arkadaşım saolsın

hiiç işim olmaz khkh56

İşte bu bir sınavdı senin için yardım etseydin kazanmış olacaktın ama maelef yardımcı olmadınkizgin1yu89

atakan sen bi ara bana çoklu alıntı yapmayı anlatı ver msn den kardeşim blook
şamanamı kalım sanki ben khkh56

Birden fazla alıntı yapacaksanız alıntı yapacağınız mesajlarda çoklu alıntı tuşuna basiyorsunuz.
Ondan sonra cevap yaz tuşuna basinca alintilar mesaja eklenmiş oluyor...
Burada önemli olan önce çoklu alıntılara basıp en son cevap yaz'a basmak....
actionsmile

yu89kizgin1offff yaptım olmadı atakan kizgin1kesin salakım ben neyse öğrenirim elbet önce çoklu alıntıya bastım 2 mesajdada sonra cevaplaya bastuım olmadı yu89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri