Pinky'nin Güzel Günleri:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pinky9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Geçmişi sevgiyle arkamda bırakıyorum,kendimi affediyorum,huzur içindeyim ' bu mu daha iyi yoksa

geçmişi bağışlıyorum,olduğu gibi kabul ediyor,onaylıyor,seviyor ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum ' olumlaması mı daha iyi:D

İkisi de birbirinden güzel :D

sanırım düşünmeyi bırakıp başlamam lazım ama ben hala karar veremedim hahah:D

kendimi affediyorum ve huzur içindeyim. geçmişimi seviyorum, geçmişimi kabul ediyorum ve onu tüm sevgimle özgür bırakıyorum.

kendimi affediyorum ve huzur içindeyim. geçmişimi seviyorum, geçmişimi kabul ediyorum ve onu tüm sevgimle özgür bırakıyorum.

bu çok güzel olmuş ! teşekkür ederimblissy

olumlama olarak istersen "maddi ve manevi zenginliğim her geçen gün artıyor" olumlamasını kullanabilirsin. bu olumlama geneli kapsıyor. bunu 21 gün boyunca tekrar et.

olumlama olarak istersen "maddi ve manevi zenginliğim her geçen gün artıyor" olumlamasını kullanabilirsin. bu olumlama geneli kapsıyor. bunu 21 gün boyunca tekrar et.

fakat benim önce geçmişi kabullenmem lazım. ağla2

tamam canım benim geçmişin zaten seninle :) sadece sen bunun farkında değilsin. hatırla, önemli olan farkındalık. yaptığın meditasyonlar, olumlamalar, dinlediğin telkinler ve hepsi. sadece farkındalık için. sen aslında her şeyi biliyorsun. her şey senin dna'na kodlandı. sen sadece bunları hatırlıyorsun. bunların farkına varıyorsun :)

tamam canım benim geçmişin zaten seninle :) sadece sen bunun farkında değilsin. hatırla, önemli olan farkındalık. yaptığın meditasyonlar, olumlamalar, dinlediğin telkinler ve hepsi. sadece farkındalık için. sen aslında her şeyi biliyorsun. her şey senin dna'na kodlandı. sen sadece bunları hatırlıyorsun. bunların farkına varıyorsun :)

evet biliyorum farkettim :D
yani önce geçmişimdem kurtulmak istediğim için, senin bana birleştirerek yazdığın geçmişi bağışlamak olumlamasını yapıcam 1 ay boyunca. Sonra da ' maddi ve manevi zenginliğim artıyor' olumlamasını yapıcam :))

işte bu. yavaş yavaş maneviyatın kapılarını aralıyorsun bunu farket ;)

Hocam bende olumlama isterim:) Banada 21 gün boyunca söylemem gereken bir olumlama tavsiye edermisiniz.. Lavinya10 sizde az çok tanıdınız beni, bana göre bir olumlama söylermisiniz?

Hocam bende olumlama isterim:) Banada 21 gün boyunca söylemem gereken bir olumlama tavsiye edermisiniz.. Lavinya10 sizde az çok tanıdınız beni, bana göre bir olumlama söylermisiniz?

Sevgili Jugar izninle sözü alıyorum:=)

""Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsuz sevgi ile dolduruyorum"".
956k
Sevgili Kendini arayan adam bence bu olumlama süper ve tam sana göre

""Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsuz sevgi ile dolduruyorum"".
956k

Olumlamalara daha ilerleyen zamanlarda başlama tavsiyesi adlım ve öyle yapacağım.. İlk olumlamalarımdan biri olacak inş. sizin cümleniz.. sağolun.

evet evett partysmiley

956k

Olumlamalara daha ilerleyen zamanlarda başlama tavsiyesi adlım ve öyle yapacağım.. İlk olumlamalarımdan biri olacak inş. sizin cümleniz.. sağolun.

neden ilerleyen zamanlarda başlama tavsiyesi aldın ?

bir de arkadaşlar,yarın saat 2de istatistik sınavım var,çalıştım ve tüm soruları yapabilceğime inanıyorum,ama siz de bana dua edin olur mu?y789

neden ilerleyen zamanlarda başlama tavsiyesi aldın ?

bir de arkadaşlar,yarın saat 2de istatistik sınavım var,çalıştım ve tüm soruları yapabilceğime inanıyorum,ama siz de bana dua edin olur mu?y789

Kuantum fizigi takılıyorum:) bir e-kitap var onu okuyacağım önce ordada zaten olumlamaları nasıl yapacağın tarıznda bilgiler var.. bi tam kavrıyayım şu olayı..

Allah yardımcın olsun istatistik sınavında, inşallah istediğinden daha iyi geçer..

evet sevgili günlüğüm, vize haftam başladı ,olumsuz cümleler kurmak istemiyorum ama istatistik çalışmaktan beynim sulandı ! olumlamaları yapamadım,okulda falan çok sönüktüm bugün. Deli gibi de uykum var ama yarın gene sınavım var. Beni kendime getirecek ne yapsam bilemiyorum :(( kendimi pek iyi hissetmedim zaten gün boyunca. Okulda hep böle oluo nedense:D

bir de sevgilimle aram bozuldu, hoşuma gitmeyen bi davranışı yüzünden onu çok acımasızca yargıladım,neden öle yaptım bilmiyorum. Uf canım sıkkın çok.

sanırım günlüğüm de negatif enerji saçıyor kimse uğramıyor haha :D

negatif lavinya eskide kaldı. yeni lavinya müthiş bir ışık saçıyor sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri