Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
mezdeke?? güzel fikirart56art56bende olumsuz dusunce olustugu anda önce duruorum bi mezdeke acıorum gülüorum sözlerine biraz sonra yeniden olumlu dusunuorumbunuda tavsiye ederm . bu yöntemde cok etkili ama tşkler...
snede iyiki varsın bengususmil56teşekkür ederim iyiki varsınızy789
teşekkürler,bunuda denicemart56art56 bu arada benimde aklıma bişey geldi ben hep yapıyorum ama sizlerle paylaşmayı unutmuşumBen de bir kitapta okumuştum. Belki de internette okumuştum. Belki de gazetede okumuştum. Belki bir dergiden okumuştum. Belki de bir takvim yaprağında okumuştum. Belki de.. Tamam tamam..
Bazı insanlar çok vesveseli, çok takıntılı olurlar diyordu.. Aklınıza böyle birşey geldiğinde, dilinizi dişlerinizin arasına alıp hafifçe ısırın, bu şekildeyken vesveseli birşey düşünemezsiniz.. Denedim.. Gerçekten de öyle oluyor.. Tavsiye ederim..
teşekkür ederim olumsuz düşünce hiç kimseye uğramasın mutluluğun daim olsun iyi ki varsınolumsuz düşünce artık bana uğramıyor.
uğrarsa bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum hatırlamasıda kolay bir cümle..
canım sende iyi varsın takıntılarım olduğu için cümleni kurarken dikkat et her şey pozitif olsun ondan sonra değişimi gör.sevgiyle mutlu kaly789
Benim zihinsel takintilarim oldugu icin,olumsuz dusunceler silsilesiyle ugrasmak durumunda kaliyorum cogu zaman...benim icin birebir iyi bir yol gibi gorunuyor,deneyip sonucuda yazicam...tesekkurler bengusu iyiki varsin![]()
hemen deniyorum iyi ki varsınızben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum"
diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789
ben son 6 yıldır olumsuz düşünmüyorum.olumsuz düşünce ve durum olduğunda dile asla getirmiyorum.hep dik yürüyorum başı öne eğik yürüyen insanlarda daha çok olumsuz duygu oluşuyor.ve kötü hisedersem kendimi bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum.inan her şey bitiyor.istemediğin düşüncelere odaklanma ve pozitif düşün sevgiyle mutlu kal...y789Teşekürler bengusu düşünce değiştirmek için çok etkili bir yöntem. Benim biraz farklı bi sorum olacak .Sık sık kendimi enerji olarak hayal ediyorum ve istemediğim düşüncelerimde bu enerji bedenime yapışmış kırmızı veya kahve renkte küçük enerji topları olarak görüyorum(enerji bedenimi düşündüğüm anda zaten orda olduklarını görüyorum)..Ne kadar uzağa fırlatırsam fırlatayım tekrar gelip yapışıyorlar.(Genel anlamda pozitif düşündüğümü ve pozitif yaşadığımı söyleyebilirim).Bunu aşmak için neler yapabilirim.Düşünce sistemimde bir yanlışlık mı var?
Çoook teşekkür ederimben son 6 yıldır olumsuz düşünmüyorum.olumsuz düşünce ve durum olduğunda dile asla getirmiyorum.hep dik yürüyorum başı öne eğik yürüyen insanlarda daha çok olumsuz duygu oluşuyor.ve kötü hisedersem kendimi bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum.inan her şey bitiyor.istemediğin düşüncelere odaklanma ve pozitif düşün sevgiyle mutlu kal...y789
dişçi koltuğunda ağrı duymamak için sürekli kendime bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum dedim.ve ben hiç acı ağrı duymadan olumsuzluğa kapılmadan o koltuktan kalktım sizde deneyin arkadaşlar sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.