olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çoook teşekkür ederim :) şimdi ana fikri daha iyi anladım (ister istemez yaptığım şeyin nihayetinde kötü birşeye odaklanmak anlamına geldiğini anladım, bir nevi savaştığım şeyin de güçlenmesi gibi ) sevgiyle kalın

evet savaştığın şey güçlenir..bu sözün benim için beni sarsan bir söz oldu..çok teşekkür ederim..

savaşmayı bıraktıracak,tüm hırslardan uzaklaştıracak çok önemli bir bilgi altını çiziyorummmy789

tesadüf bu ya , eşim ve ben tam da bu MÜTHİŞ paylaşımı okurken;eşim son kalan çikolata kaplı rulo katı bitirmiş..ve bana da "ACABA BUNDAN SONRA Kİ DÜŞÜNCEM NE OLACAK?" diye sormak düştü.eşime dönüp sorduğumda tatlı bir tebessüm çıkıverdi ortaya...

teşekkür ederim BENGUSU!!!

evet savaştığın şey güçlenir..bu sözün benim için beni sarsan bir söz oldu..çok teşekkür ederim..

savaşmayı bıraktıracak,tüm hırslardan uzaklaştıracak çok önemli bir bilgi altını çiziyorummmy789

tesadüf bu ya , eşim ve ben tam da bu MÜTHİŞ paylaşımı okurken;eşim son kalan çikolata kaplı rulo katı bitirmiş..ve bana da "ACABA BUNDAN SONRA Kİ DÜŞÜNCEM NE OLACAK?" diye sormak düştü.eşime dönüp sorduğumda tatlı bir tebessüm çıkıverdi ortaya...

teşekkür ederim BENGUSU!!!

Ne güzell sevincli
evet her şey gönlünüzce olumsuz düşünceden uzak olsun.ve ne zaman olumsuz düşünürseniz cümleniz aklınızda olsun.sevgiyle mutlu kalıny789

Sitemizin meleği gelmiş.Hoşgeldin bengusu...

O melek hepp bizimlee ::) Bakma senn, yokmuş gibi gözüktüğünee sevincli Bi melek daha var, aslında o da bizimle ama şimdilik değilmiş gibi gözüküyor. .

Arkadaşlar bir de yeni farkettiğim birşeyi sizlerle paylaşmak isterim . Canım sıkkın olduğu zamanlarda her nerede isem etrafıma bakıp cisimlerin , şekillerin, insanların birbirlerinden farklı olduğunu, aynı masa üzerindeki iki ayrı noktanın bile aynı olmadığını düşündüğümde, içtiğim suyun bir önceki bardaktakiyle aynı olmadığını düşündüğümde içimi garip bir mutluluk ve sevinç kaplıyor, bir anda neşe doluyorum. "FARKLI " diyorum ve renkleri sanki bir anda değişiyormuş gibi oluyor :)))))))))))) herkes için sonsuz mutluluklar diliyorum biliyorumki bunu ve daha iyisini hakediyoruz , bu sitede bu cümleleri kurabilme yetisini bana kazandıran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ki çok sayıda konuyu okumuş olan arkadaşlarım farketmiştirler: her bir harf ve kelimemle olumlamaya özen gösteriyorum. neşeyle ve sevgiyle yaşayın :))))))

evet ben de merak ettim kim diğer melek ...

diğer melek Ezeli Nur mu yoksa???

Supersiniz arkadaşlar bengusum super konu iyi ki açmışsın..Yorumlar ve tavsiyeler super.
Benim aklıma olumsuz düşünce gelince düşüncenin içerisinden akıyorum ve buda geçer söylüyorum.Bir bakmışım ki yok olmuş.

diğer melek Ezeli Nur mu yoksa???

Bak bende merak ettim he :D:D:D Acaba ben miyim bende senin gibi diğer meleği bilmiyorum arca :D:D:D Bana göre bu sitedeki herkes melek.
teşekkür ederim arkadaşlar bu sitede her kes melek y789

tam da ihtiyacim olan sey! cok sagol bengusu :)

Tamda olumsuzluklarla cebelleşirken harika buu..Çok teşekkürler paylaşımın için....

BUNDAN SONRA NE DÜŞÜNECEĞİMİ MERAK EDİYORUM....dusun2

artık hiç olumsuz düşünmüyorum ne zaman olumsuz bir şey gelse bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum..sevgili bengusu iyi ki varsın

Hımm bundan sonraki düşüncemi merak ediyorum sanki bu cümlenin içinde biraz dalga geçme,biraz küçümseme var olumsuz düşünceye karşı bir meydan savaşı açıyormuşuz gibi geldi bana:)Teşekkür ederim bengusu işime çoookkk yarayacağına eminim.Sevgiyle kal.

Ben elimden geldiğince olumsuzu atmaya çalışıyorum içimden.Ama bazen gerçeklerden kaçıyormuşum gibi geliyor bana nedense.

bugun olumsuz dusuncelerden bol birsey yok bende.hemde kafayi yedirtecek kadar.ooooffff ooooffff.cok gucsuzum.insalara gerekli cevabi verip susturmadigim icin sonrada boyle kendimi yiyip bitiriyorum.yillar yili bu boyle oldu.herseyi yikmak istiyorum.rahat birakin beni artiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.defoluuuuuuuuuuuuuuuuuun diye bangir bangir bagirmak feryat etmek istiyorum.uzgunum arkadaslar sizleride olumsuz dusuncelerime yem ettigim icin.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri