inşallah yeldacım hayırlısı...^-^inşallah ücretli öğretmenlik haberlerinide alırızzz![]()
özlemcim.ne güzel sende fark etmeye başlamış.darısı başıma inşallah...canim bende telkinleri dinledim biraz fark etti sanki eskisi kadar utangac degilim kendime guvenimde geldi sanki
inan hersey cok guzel olucak
yanliz olumlama ve eft de yapmak istiyorum sen nerden yapiyorsun yardimci olur musun?
kuzeycim,çekirdek telkinlerin hayırlı olsun.inşallah sana güzellikler getirir...Nurbanucum benimde telkinlerim henüz geldi.
Dinlemeye başlar başlamaz baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım.
Kıstım şiddeti azaldı ama devam ediyor ne yapaağım?
Sen ne yaptın?
Teşekkür ederim Nurbanucum.kuzeycim,çekirdek telkinlerin hayırlı olsun.inşallah sana güzellikler getirir...
bende başağrısı sitedeki telkinlerde çok olmuştu.ne tuhaftır ki çekirdek telkinlerimde böyle bişey olmadı.birşey yapmamıştım.iyi belirtidir diyerek dinlemeye devam etmiştim.y789
benim de 5,5 saatte bitiyolar.25 tane.ikinciye tekrar yarısına kadar dinliyorum. o zaman 8 saat oluyo.bölünme derken?Teşekkür ederim Nurbanucum.
İlk birkaç bölüm yapti diğerlerinde pamuk gibiyim.
Benim telkinler 5-5,5 saatte anca btiyor seninkilerde böyle mi?sadanim
Bir de 2ye üçe bölünüyor bazen
Sorun olur mu?
benim de 5,5 saatte bitiyolar.25 tane.ikinciye tekrar yarısına kadar dinliyorum. o zaman 8 saat oluyo.bölünme derken?
illa 8 saat arka arkaya dinleme zorunluluğu yok.bende de aynı şeyler oluyo.bazen gece yatarken kulaklıkla açık bırakıyorum.uzun süre olduğu için malesef insanlara yakalanma durumumuz oluyo.hayırdır bu dere sesi ne diyolar ben de şakaya vurarak;artık müzikten bıktım,doğal sesler dinliyorum diyorum...Bölünme derken tek seferde dinleyemiyorum gelen giden oluyor ya da sabit bir yerde duramadığımdan 2 saat 1,5 saat 2 saat gibi birkaç seferde tamamlamaya çalışıyorum.
Ama dinlemek kolay değil gerçekten beni çok zorluyor bu telkinler millet bu ne demesin diye çok zorluyorum kendimi. Şaşırdın mı şırıl şırıl su sesi yada aynı şeyleri dinliyorsun akşama kadar dyecekler diye ödüm kopuyor açıklamada yapmak istemiyorm açıkçası telkinlerle alakalı.
Bir iki yakalandım oğlana açtım dedim.
Acaba müzikçalara atıp gece yatarken dinlesem nasıl olur beni m için en hayırlısı o galiba sad456
Teşekkür ederim nurbanucumactionsmileilla 8 saat arka arkaya dinleme zorunluluğu yok.bende de aynı şeyler oluyo.bazen gece yatarken kulaklıkla açık bırakıyorum.uzun süre olduğu için malesef insanlara yakalanma durumumuz oluyo.hayırdır bu dere sesi ne diyolar ben de şakaya vurarak;artık müzikten bıktım,doğal sesler dinliyorum diyorum...
teşekkür ederim kuzeycim.sizlerin böyle güzel desteklerini gördükçe daha da azmim artıyor...sevgiler...s456Süper işler yapıyorsun Nurbanucum bende niyetliyim nefes terapisi eğitimlerine katılmaya eft artık allah kerim.
Sevgiler..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.