NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Teşekkür ederim Nurbanu.
Çekirdek inanç çalışmasından sonra açacağım.
Seni takip ediyorum çok güzel gelişmeler var inşallah çok daha güzel gelişmeler olacak hayatında :))))

canım benim.çok teşekkür ederim.güzel gelişmeler olmaya başladı çok şükür.sen de istediğin ve umudunu yitirmediğin sürece değişimi kendinde göreceksin...superxy

bu arada akşam iğrenç ama umut verici bir rüya gördüm...
afedersiniz büyük wc mi yapıyorum y789ama o kadar çok ki.bolca suyla yıkamama rağmen bir türlü gitmiyogirlhahasaatlerce uğraşıyorum ve en sonunda temizleniyo.daha önce de buna benzer rüyalar görmüştüm.bilinçaltımın temizleniyor olmasına bir işaret sanırım...blissy

ooo nurbanucum zengin oluyorsun kız :)) hadi maşallah sen zengin ol bizde gör :D:D

3 gündür oruç tutamıyorum...ağla2ama gribim.zaruretten dolayı.dişimdeki iltihap biraz daha inmiş.halbuki iğne vurunsam anında inecek biliyorum ama antibiyotik yutuyorum iğne korkusuna.y7893 gecedir güzel rüyalar görüyorum.bu gece de beşi biyerde altın gördüm.sapsarı ve parıldıyordu.smil56.hadi bakalım rüyalarım iyiye işarettir umarım "Hayırdır İnşallah"...956k
telkine ara verişimin 3. günü.ara ara içime mutluluk,huzur türünde duygular geliyor.artık bilinçaltım yavaş yavaş paslı kapılarını aralamaya başlıyor sanırım...blissy
bugün eft ile ilgili kapsamlı bir araştırma yapıcam ve uygulamalara başlıycam inşallah...

oo bak gördünmü rüyaların bile artık olumlu :))) zihninde olumlu olacak artık sende yazılarında belirt bunu hastayım demek yok anlaştıkmı :) hastayım demek hastaların işi sen hasta değilsinki sen iyileşme sürcine girmiş artık sağlıklı bireysin ;)))

canım neclacım,
çok teşekkür ederim.evet iyileşme sürecim önce rüyalarımda başladı sanırım.f678h
sizlerin de desteğiyle daha iyi olacağım olacağız inşallah.HASTALIK YOK,İYİLİK VAR...happy6

bi tane konu var bak istersen sende bi bak .
MUTLULUĞA NİYET ETTİM DİE ben çok beğendimmm .sanda sölim dedim

şu anki en büyük odak noktam EFT oldu. eft ile ilgili bir el kitabı buldum.hemen nidirdim.foruma da yükledim.hem not alıp hem okuyorum...
önce fobilerimde başlıycam uygulamaya.mesela topluluk önüne çıkınca tedirginliğim artıyo.ee bi sosyal fobikin en büyük korkularında biri.puanım 10'dan 0'a ininceye kadar çalışçam.günde 1 saatimi artık eftye ayırcam...hayatıma hoşgeldin EFT....956k

akşam eft uygulamasına başladım.ilk konu;otobüse binerken huzursuz olma.bakalım,bu korkum kaybolana kadar devam edicem inş.sonra topluluk önünde huzursuz olmayı yapıcam.bayramdan sonra cemiyetimiz var.kalabalıkta kamera çekimi yapıcam.ooo67bunun için de çok çalışmam gerek...
3 günlük ara bitti.telkinlerimin 3.bölümüne geçtim.hadi hayırlısı...
antibiyotik ve vitaminler çabuk etki etti.dişim indi çok az bir şişlik kaldı.nezlem de bitmek üzere.keşke ruhsal rahatsızlıklar da böyle çabuk geçseler......b456

Kişisel gelişim ne uzun ne dallı budaklı bir alan. EFT benimde ilgi alanım istediğim birkaç olay var uygulayacağım fakat o kadar çok şeyle ilgileniyorum ki..
Arapsaçına döndürmeden tüm alanlarda yol almaya çalışıyorum.y789

evet kişisel gelişim gerçekten çok geniş kapsamlı bir alan.eft ile ilgileniyorsan alternatif kişisel gelişim başlığı altında eft bölümünde EFT EL KİTABI başlığından kitabı indir.dikkatle oku ve not al.sonra eft başlığı altındaki videoları izle.ben bunlarla öğrendim.faydası olacağına inanıyorum...

özelde görev yapıyordum.akşam bir rüya gördüm,yerime başka biri atanmış.ve doğru çıktı...
yarın milli eğitime başvurcam.ücretli öğretmenlik için...
eft çalışmalarıma hızla devam ediyorum.......

Yol boyunca güzellikler seninle olsun..Rüyalarıının hepsi hayra çıksın inşallah.

bugün milli eğitim müdürlüğüne gittim.gerekli evrakları öğrendim.yarın başvurumu yapıcam inşaallah...hayırlısı...
telkin dinlemeye devam....bu eft artık hayatımın bir parçası oldu.acaba diyorum eft konusunda master falan mı yapsam y789.anneme de yapıcam.ağrıları var.bakalım nasıl gelecek....

bugün milli eğitim müdürlüğüne başvurumu yaptım.bakalım haber bekliycem.Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin...
üzerimde günerdir müthiş halsizlik.24 saat uyusam uyucam yani.telkinler zaten çarpıyo bi de gribin etkisi....
eft ye hızla devam sevdim ben bu işi.......smileydance

Hadi bakalım hayırlısı. Bu yıl ücretli öğretmenlik, seneye de kadrolu öğretmenlik olur inşallah. Canım benim, inşallah çok harika bir okulda, çok güzel insanlarla tanışıp birbirinden harika çocuklarla karşılaşırsın.

Hadi bakalım hayırlısı. Bu yıl ücretli öğretmenlik, seneye de kadrolu öğretmenlik olur inşallah. Canım benim, inşallah çok harika bir okulda, çok güzel insanlarla tanışıp birbirinden harika çocuklarla karşılaşırsın.
çok teşekkür ederim canım sweeetçim.güzel düşüncelerin için Allah razı olsun....kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri