- Reaksiyon puanı
- 0
ayrıca bugün yeni rütbem olan üsteğmenliğe geçtim. çok mutluyum.teşekkürler...956kkrzm67smil56
tebrik ediyorum nurbanu darısı başıma darısı başıma
ayrıca bugün yeni rütbem olan üsteğmenliğe geçtim. çok mutluyum.teşekkürler...956kkrzm67smil56
19.gün.yok.yine huzursuz yine mutsuz ben.ne beyinmiş kardeşim.o iki günde etki edenleri öyle kıskanıyorum ki.güne güzel olumlamalarla başlıyorum.gülerek uyanmaya çalışıyorum.ama sanki herşey beni üzmeye,sinirlendirmeye şartlandırmış.nedir bu değersizlik hissi anlamıyorum ki...! pfff çok sıkkınım. Allah selamet versin............
sersem gibiyimmm...ooo67sabah gözümü açmaya çaşılıyorum açamıyorum.üzerimde müthiş bir halsizlik,başımda ağrıyüzümde donuk bir ifade,midemde bulantı.ayakta duramadaım.o yüzden sabahtan beri yatıyorum...şaşkınx
sahurda annemin 20 mglık antidepresanından yuttum.artık o mu yaptı,telkinlerin etkisi mi bilmiyorum...
ben birkaç aya kadar 300 mglık haplar yutardım.ki annemin 20 mglık hapı etki bile etmezdi.annem:herhalde beynin iyileşmeye başladı ki bünyen artık ilaç istemiyo.dedi.bu aslında sevindirici bir durum.vücudumun ilaca tepki vermesi iyileşiyorum anlamına geliyor bence de... f678h
olumlamalarımın 19.telkinlerimin 20 günü.durmak yok iyi olmaya devam......art56art56
teşekkürler siteyi inceliycem.........merhaba tekrar nurbanu.
site Rumi ve Aşkın Terapileri Gurubu Resmi Web Sitesi . sol taraftaki menuden 'Aşkın Terapi' var ona bakabilirsen, orda dün verdiğim yazı var.
bu arada geçmiş olsun tekrar. Allah yardımcın olsun.
sevgili papatyacım,sevgili nurbanu =) tebrikler... 21 günü tamamlamissin, asil gelisime hazirsin demek oluyor bu, afedersin hazirsinda ne demekgelismeye coktan baslamissin zaten
sadece etkilerini göstermesi icin deneyimler yasamalisin
iste ozaman anlayacaksin asil gelisimi... insallah hertürlü sagliga kavusursun ve nekadar yol katettiginin farkina vardiginda kendinle gurur duyarsin
bu günden sonraki gelismelerinin en güzel, en mutlu ve en huzurlu sekilde olmasini diliyorum =) Mutlu günler icin kollarini acabildigin kadar ac ve mutluluklari kucaklamaya her an hazir ol
![]()
evet ikiesitbir.malesef kötü hissedince cümlelere de yansıyo.mutsuzken de ben mutluyum denmiyor ki.biliyorum olumsuz düşünceyi atmalıyız ama hayat bazen öyle geliyor ki....yazılarınızda son günlerde olumsuz cümleler kullanıyorsunuz
ayrıca 21 için tebrikler
temeli attınız , arzuladığınız hayatın katlarını çıkmaya başlıyorsunuz ne güzel
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.