My Desktop(masaüstünüz)çek resmini göster bize

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
bildiğiniz üzere ben meraklı bir cat56 blook şimdi kimin desktop(masaüstü)nası merak içindeyim yahu b456 blook sevincli haydi bakalım buyrun bekliyorum .

ilk açılış benden olsun

evetttttttttttttttt myyyyyyyyyyyyyyyy deskktoooooopppppppppppppp

adszvy1.png

başka bişi olsa şaırırdınız dimiiiiiiiiii şaşkın

Ynt: My Desktop(masaüstünüz)çek resmini göster bize

blook kimse bişi eklememiş yahu küscem yaaa dlckrn dlckrn

yaaa ablaa ben üşenirim dl67 ... nasıl yaptın şimdi onu sen yafff şaşkın pufffff dusun

khkh56 ahhh be emelcim şimdi dilim döndüğünce anlatayım paint aç aşağıya al sonra pc klavyedki
PrtSc
SysRq bas tekrar painte dön çektiğini yapıştır sonra buraya yükle resimekle ile umarım anlata bildim yahu blook

valla mutlaka anlatabilmişsindir de,,ben hiçç bişe anlayamadım yaaaa.. ağla beceremicemmm

fund ' Alıntı:
valla mutlaka anlatabilmişsindir de,,ben hiçç bişe anlayamadım yaaaa.. ağla beceremicemmm

MAsa üstünüz ekranda iken prt-scr(print) ye basin.Bu tus f12'nin yaninda ki tuştur ve ekranda gözüken resmi kopyalar.PRT SCR print screen demektir yani ekranı bas kopyala.
images

scr074ks.png

Daha sonra painT programini açip üstte ki menuden düzen yapiştir dediğinizde ekranınızda ki resim paint ekranına yapışır..Bu resmi kaydettikten sonra siteyi açip Resimi upload edip kodunu al butonu ile yada imageshack yontemi ile diğer üyeler ile paylaşabilirsiniz.

atakan süperman gibisin vallaaa bak ne güzel anlattın gösterdin saol sevincli

ben çekemiyorum olmuyo olmuyo olmuyo... dlckrn

dünden küstük bilgisayrımla barışmadı galiba hala benimle... pc05

smil56 kıskançç şaman çatlıcan yahu hasetinden şmdi ben bile çektim yahu yaptım yolladım bu cahil halimle blook ehh uğraşırsan garip cat56 ile allahın çomağı yokki böle olur khkh56

öğrenecinn....

gerekirse fotoğraf makinesi ile çeker buraya eklerim... sevincli
mouvementgo3.gif

aaaaaa pisi yapmış benim neyim eksikkk.... 44
273ie9.gif

khkh56 beyhude çabalar bunlar kıskanma öğren yap seninde olur khkh56
yok öle fotoraf mak. ile çekmeke adabı ile yapcan benim yaptığım gibi eheheheehe
şamşik

olmuyo yaw ...

yenildim kabul ediyorum benim tuş çalışmıyo galiba... sad456

pisimbat ' Alıntı:
khkh56 beyhude çabalar bunlar kıskanma öğren yap seninde olur  khkh56
yok öle fotoraf mak. ile çekmeke adabı ile yapcan benim yaptığım gibi eheheheehe
şamşik

şamşik'mi..alemsin sen pisi yahu... ne hale getirdin shamanımın adını yahuu... aa34 aa34 aa34

sen dalga geç geç öğrendim hakkıyla... girlhaha

benim gibi aynı problemi yaşayanlar olursa diye
söyleyim bari...

benim klavye kablosuz microsoft..
f look tuşu basılı kalırsa prtscn tuşunu devre dışı bırakıyomuş...

onun için olmuyomuş... gözünü sevdiğimin mac i bu pc lerde iş yok... mac olsa çoktan kendi kendime çözmüştüm bee... pc05
0002006b5cz6ih.gif

neyse ben bi foto çekeyim geliyom..
a100ic.gif

not : dlckrn şamşik haa..
smilie_engel_031.gif

dlckrn eheehhe şamşik çok güzel bee ama sanki ufak duruyor yahu benimkine bak eşşek kadar koydum bilmiomki küçültmeyi blook

kurtlar ayrı güzel kızılderili kız ayrı yahuu

hayal_mutluluk.jpg

ahanda size benim bu günkü masaüstü görüntüm...can'ım sağolsun...canım sağolsun iyiki doğurmuşum..safam olsun

ayyy hayalll yaaa çok güzelll deniz arı güneş ayrı güzel yahuu 8977

cat56 ciğim beğendiğine sevindim bende sayenizdede bir şeyler yapmayı öğrendim.

ay hayal abla o nedekem ötyle (ne demek öyle yaa demek istemiştim )yahu estafurullah asıl biz sizden ve bu siteden çok şey öğreniyoruz bakın yine utananadam yapmayın böyle yhau blook

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri