My Desktop(masaüstünüz)çek resmini göster bize

Ynt: My Desktop(masaüstünüz)çek resmini göster bize

evet, kesinlikle harika bende çok seviyorum bu resmi.
iç anadoluda doğup büyüdüm halende aynı yerde yaşıyorum ama okyanus deniz ve deniz canlıları dendimi kendimden geçiyorum adeta... özlemini kelimelerle dile getiremiyorum...nedenini henüz bulamadım bilinç altımda saklı bendeki bu deniz ve yunus aşkı....
paylaştığın için teşekkür ederim...

çok hoş iki resimdi...

nerden bulabiliriz bu resimleri acaba...

adszdn0.png

Teşekkürler Yakamoz... kiss3

msstvu4.png

adszpv5.png
iştee yeni masa üstüm clapping

bu da benimki uykulusmile yalnız herkesin de hayatimdegisti.com diye bi penceresi var smiliyface ne güzzell 44

masa üstü arka planları .

bi sitede okumusdum sanal dunya bile psikolojimizi acıga cıkartıyormus pc lerimizin arka planı ruhumuzun kısa bi özetiymiş felan filan acıkcası merak bir azda işte benim masa üstüm bu

degişdirdim ;)

screenshot001ra2.jpg

nonasibir ben hayatımda bukadar karısık masaüstü görmedim belgelerin biri anyada biri konyada girlhaha

khkh56 rahat oluyorum böyle :)

novosibir benimde öyle biliyomusun başta ben de uyuz olurdum kardeşimin desktopu ful dolu yani ekranın yarıs dolu ve ayrı ayrı yerlerde benim ki öyle dolu değil ama ayrı yerlere ayrıdım ben de aa34 aa34

novosibir duvarkağıdın cok guzel ya super super isterdim bende de olmasını o resmin ttli3

b-275497-123.jpg

aa34

khkh56 hehehehe zevki bir başka oluyor dimi, bilmeyen denemeden anlamaz tabi.

1- benim masa üstüm düpe düz :D
2- benim gibi bi adamın masa üstünde ne resim olabilir sizce

4228.jpg

Serkaaan masaüstündeki damar slow klasörün gözümden kaçmadı yani n9598 hani telkinler ??

sanemce ' Alıntı:
Serkaaan masaüstündeki damar slow klasörün gözümden kaçmadı yani n9598 hani telkinler ??

aaaaa montajjjjjjjjjjjjjjjjjjj buuuuu sevincli

yaa bende muzikler diye bi klasör yok herkez muzikleri bi klasöra atarya bendede öyle muzikler yazmıyo oyle yazıyo klasörde komple binlerce mp3 var bende dur adını muzikler yapıyım yaptım bile bak vallaha bak su an ne dinliyorum

91.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri