mehtap'ın değişim günlüğü

onu dinlemediğim zaman da görüyorum. demek çok etkili..seninki nasıl gidiyor, etkileri başladı mı?

Ben az önce dinledim tekrar bir iki defa ciddi şekilde ürperdim. Hani çok üşürsün de içine bir ürperti gelir aynen öyle. Şaşırtıcıydı benim için. Tabi anlamını bilmiyorum:)

isimlerini hatırlamıyorum ama bi haber kanalında izlemiştim sağlık programı gibi bir programdı.rüyalara dini acıdan psıkolojık acıdan bakan profoserler vardı ve hepsının ortak noktası ruyaların kaydeılmesıydı..

bu arada alfafrekanscılar çoğalmışş y789

onu dinlemediğim zaman da görüyorum. demek çok etkili..seninki nasıl gidiyor, etkileri başladı mı?

ben 3 gecedir dinliyorum canım, henüz bir etkisini görmedim. sadece gece ilginç rüyalar görüyorum ama sonra hatırlayamıyorum. artık yanıma kalem kağıt koyup, uyanır uyanmaz gördüğüm rüyaları yazmayı düşünüyorum. başka türlü olmuyor. ışık elçinin kitabını ben de almayı düşünüyorum.

ben 3 gecedir dinliyorum canım, henüz bir etkisini görmedim. sadece gece ilginç rüyalar görüyorum ama sonra hatırlayamıyorum. artık yanıma kalem kağıt koyup, uyanır uyanmaz gördüğüm rüyaları yazmayı düşünüyorum. başka türlü olmuyor. ışık elçinin kitabını ben de almayı düşünüyorum.

sizleri seviyorum. Değişime açık oluşunuzu, araştırmanızı, dinlemenizi, paylaşımlarınızı hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. kiss3ark5

biz mükemmeliz yaa.. yaşasın araştırmacı,bilgili ve cesur kadın dayanışması! ben de hepimizi seviyorum, iyiki var olduk iyiki burada buluştuk 956k25889smileydance

ben de sizi çok seviyorum arkadaşlarımmm 956k

2 gün sonra 4 setlik maceram bitiyor.çekirdeklerimi yedim bitirdim :) vücudum çok alıştı onlara hep dinleyesim geliyor.

Arkadaşlar farkında mısınız, biz kendi aramızda şu yağlı göbekli kadın,adam reklamlarını konuşmuştuk, o zamandan beri yok, birileri bizi takip ediyor demekki :))

Arkadaşlar farkında mısınız, biz kendi aramızda şu yağlı göbekli kadın,adam reklamlarını konuşmuştuk, o zamandan beri yok, birileri bizi takip ediyor demekki :))

kesinlikle acayip yakışıklı beyler güzel hatunlar içimiz açıldı valla haklısın. :)))

bu arada avatarların harika. gerçekten dediğin gibi güzel resimler sende

paylastigin siteye bende baktim.cok guzel fotolar var.aklima su dustu biz nedwn hayal panosu olustur muyoruzz..neden oyle bi bolumumuz yok...gorsel olunca daha cabuk olmaz mi :))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri