anladım teşekkürler nuru kardeş.
değişime hazırım sitesinden bedava kilo verme ve sosyal fobi indirdim. dinlemedim henüz sırası gelmedi ne tür diye bir araştırayım uyutandansa dinlemicem)
valla değiştik ama ne kadar değiştik bilmiyoruz. Ben bişey diyemeyeceğim yani anlat neler yaşadığını kararı ona bırak dilerse yaptırsın.arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. çekirdek inanç çalışması yaptırdığımı bilen bir arkadaşım, "faydasını gördün mü ben de yaptırayım mı" diye soruyor. ben ne cevap vereceğimi bilmiyorum yaa. size sorsalar siz ne derdiniz dusun2
ben şiddetle tavsiye ediyorum.değişime alıştığımız için ne kadar değiştiğimizi anlamıyoruz, değişim yavaş yavaş hissettirmeden oluyor.çevrendeki insanlar bile yavaş değişime alışıyorlar.aynı bir çocuğun büyümesi gibi, birden büyüse şaşırırsın şok olursun, fakat gün-be-gün büyüyor ve ta ki yıllar sonra çocuğun koca adam olduğunda şaşırmıyorsun. Aynı bu şekilde oluyor değişimlerimiz benherkese tavsiye ediyorum fakat her yiğidin harcı da değil değişimi şiddetle reddeden ve sürekli suçlu arayanlar var onlar bu siteyi suçluyorlar beni kandırdılar fln diyenler var, onları tanıdığım ve karakter bakış açısını gördüğüm için diyorumki şükürler olsun değişimi anlayıp kabul edenlerdenim ve farkındalığım Allah tarafından var bilinçli bir şekilde kendimi izleyip not verebiliyorum
Allah hepimizin gönlüne göre veriyor ne mutlu bize. sevgiyle kalın.süper mutlu umutlu haftasonları
ben o kadar çok şeyi bir arada yapıyorum ki hangisi ne kadar fayda etti bilemiyorum. Kitaplar, telkinler videolar eft rüyalar. Hangisi daha fazla fayda ediyor bilemiyorum. Fakat şu bir gerçek ki sanki yakında çevrem değişecek diye umuyorum. Çünkü bulunduğum çevreye yabancılaşmaya başladım. Ortak noktalarım ve paylaştıklarımız azaldı. Bakalım yeni hayatıma benimle kimler gelecek geride kimler kalacak ve acaba ben nasıl bir çevreye gireceğim?
AYY ÇOK GÜZEL BİR HAFTASONUYDU, ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR İYİ DİLEKLERİNİZ YERİNİ BULMUŞ, MUTLU HUZURLU UMUTLU SEVİNÇLİ BİR HAFTA SONUM OLDU SAYENİZDE..
Yaşasınnnn956kguitar:zpzp:guitarwave44
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.