mehtap'ın değişim günlüğü

değişime hazırım sitesinden bedava kilo verme ve sosyal fobi indirdim. dinlemedim henüz sırası gelmedi ne tür diye bir araştırayım uyutandansa dinlemicem :))

değişime hazırım sitesinden bedava kilo verme ve sosyal fobi indirdim. dinlemedim henüz sırası gelmedi ne tür diye bir araştırayım uyutandansa dinlemicem :))

mehtapçım gece dinlemen gerektiği için uyutması sorun olmaz heralde. 5 farklı teknik kullanıldığı yazıyor, beynin alfa evresine girmekten felan bahsediyor, o nedenle uyutması normal olabilir. bence dinlemelisin etkili olabilir diye düşünüyorum.
unutmadan hamilelerin dinlememesi gerekiyormuş y789

evet yaa hiç işime gelmedi o hamilelik olayı. vajinusmusumu yeni hemen hamile kalayım diyorum :) bu çekirdek inançları haöileyken dinleyebilir miyim diye sordum atakan beye msj ile henüz cvp gelmedi. sekreterini aradım hazal hn da atakan beye sor dedi. bakalım cvp gelir heralde.

çekirdek inanç çalışması için aradığımız bir numara vardı 0539 559 6422. bu numarayı aradın mı canım. çünkü o zaman aradığımda çekirdek inançla ilgili soru sormak için aramıştım, Atakan bey çıktı telefona. o zaman çok şaşırmıştım direk onun cevap vermesine.

özellikle hamileyken alfa frekans dinleyemiyosun ama burayı bilemiyorum.

çekirdek inanç çalışması için aradığımız bir numara vardı 0539 559 6422. bu numarayı aradın mı canım. çünkü o zaman aradığımda çekirdek inançla ilgili soru sormak için aramıştım, Atakan bey çıktı telefona. o zaman çok şaşırmıştım direk onun cevap vermesine.

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. çekirdek inanç çalışması yaptırdığımı bilen bir arkadaşım, "faydasını gördün mü ben de yaptırayım mı" diye soruyor. ben ne cevap vereceğimi bilmiyorum yaa. size sorsalar siz ne derdiniz dusun2

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. çekirdek inanç çalışması yaptırdığımı bilen bir arkadaşım, "faydasını gördün mü ben de yaptırayım mı" diye soruyor. ben ne cevap vereceğimi bilmiyorum yaa. size sorsalar siz ne derdiniz dusun2
valla değiştik ama ne kadar değiştik bilmiyoruz. Ben bişey diyemeyeceğim yani anlat neler yaşadığını kararı ona bırak dilerse yaptırsın.

ben şiddetle tavsiye ediyorum.değişime alıştığımız için ne kadar değiştiğimizi anlamıyoruz, değişim yavaş yavaş hissettirmeden oluyor.çevrendeki insanlar bile yavaş değişime alışıyorlar.aynı bir çocuğun büyümesi gibi, birden büyüse şaşırırsın şok olursun, fakat gün-be-gün büyüyor ve ta ki yıllar sonra çocuğun koca adam olduğunda şaşırmıyorsun. Aynı bu şekilde oluyor değişimlerimiz benherkese tavsiye ediyorum fakat her yiğidin harcı da değil değişimi şiddetle reddeden ve sürekli suçlu arayanlar var onlar bu siteyi suçluyorlar beni kandırdılar fln diyenler var, onları tanıdığım ve karakter bakış açısını gördüğüm için diyorumki şükürler olsun değişimi anlayıp kabul edenlerdenim ve farkındalığım Allah tarafından var bilinçli bir şekilde kendimi izleyip not verebiliyorum

bu arada Atakan bey gün içinde bana dönüş yaptı, hamileyken hiçbir sorun olmaz dinleyebilirsin dedi.dertysmileydance

ben şiddetle tavsiye ediyorum.değişime alıştığımız için ne kadar değiştiğimizi anlamıyoruz, değişim yavaş yavaş hissettirmeden oluyor.çevrendeki insanlar bile yavaş değişime alışıyorlar.aynı bir çocuğun büyümesi gibi, birden büyüse şaşırırsın şok olursun, fakat gün-be-gün büyüyor ve ta ki yıllar sonra çocuğun koca adam olduğunda şaşırmıyorsun. Aynı bu şekilde oluyor değişimlerimiz benherkese tavsiye ediyorum fakat her yiğidin harcı da değil değişimi şiddetle reddeden ve sürekli suçlu arayanlar var onlar bu siteyi suçluyorlar beni kandırdılar fln diyenler var, onları tanıdığım ve karakter bakış açısını gördüğüm için diyorumki şükürler olsun değişimi anlayıp kabul edenlerdenim ve farkındalığım Allah tarafından var bilinçli bir şekilde kendimi izleyip not verebiliyorum

Çok güzel söylemişsin, teşekkür ederim. Yeni fikirlere, değişimlere kapalı olup yine de bu forumdan medet umanlar oluyo. Hem bulundukları durumdan rahatsız olup değişmek istiyolar hem de bu yönde aldıkları yardımları reddediyolar. Allah onların da ufuklarını genişletsin. Kısır döngülerinden kurtulup farkındalıkları artsın.

ben o kadar çok şeyi bir arada yapıyorum ki hangisi ne kadar fayda etti bilemiyorum. Kitaplar, telkinler videolar eft rüyalar. Hangisi daha fazla fayda ediyor bilemiyorum. Fakat şu bir gerçek ki sanki yakında çevrem değişecek diye umuyorum. Çünkü bulunduğum çevreye yabancılaşmaya başladım. Ortak noktalarım ve paylaştıklarımız azaldı. Bakalım yeni hayatıma benimle kimler gelecek geride kimler kalacak ve acaba ben nasıl bir çevreye gireceğim?

Allah hepimizin gönlüne göre veriyor ne mutlu bize. sevgiyle kalın.süper mutlu umutlu haftasonları

Allah hepimizin gönlüne göre veriyor ne mutlu bize. sevgiyle kalın.süper mutlu umutlu haftasonları

Sanada mutlu hafta sonları yeterki dilemesini bilelim deyilmi...

Yarın mübarek recebi şerif bu ayın hürmetine Herkesin gönlü huzur sevgi ve iyi niyet dolsun...

Sevgi ve huzurla..:))

ben o kadar çok şeyi bir arada yapıyorum ki hangisi ne kadar fayda etti bilemiyorum. Kitaplar, telkinler videolar eft rüyalar. Hangisi daha fazla fayda ediyor bilemiyorum. Fakat şu bir gerçek ki sanki yakında çevrem değişecek diye umuyorum. Çünkü bulunduğum çevreye yabancılaşmaya başladım. Ortak noktalarım ve paylaştıklarımız azaldı. Bakalım yeni hayatıma benimle kimler gelecek geride kimler kalacak ve acaba ben nasıl bir çevreye gireceğim?

son günlerde ben de senin gibi düşünmeye başladım. hem öfkem azaldı, hem önceden eyvallah dediğim şeylere tepki gösterir oldum. bu çelişkili durum kafamı karıştırıyor. çevremdeki kişilerle ilişkilerim değişti resmen. evet değiştim ama nasıl. iyi mi oldum kötü mü oldum bilmiyorum. şuanda yeni kendimi tanıma sürecindeyim.

ama değişmeyen bir şeyden eminim o da özgüven eksikliğim.sadanim

AYY ÇOK GÜZEL BİR HAFTASONUYDU, ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR İYİ DİLEKLERİNİZ YERİNİ BULMUŞ, MUTLU HUZURLU UMUTLU SEVİNÇLİ BİR HAFTA SONUM OLDU SAYENİZDE..

cumartesi günü Darıca hayvanat bahçesine gittik, eşim ve onun önceki evliliğinden olan dünyalar tatlısı 9 yaşındaki kızıyla. ben hayvanları çok severim, onlara bakıp izledikçe hep Allahın yaratıcılığının mükemmeliğini görüp hayran kalırım. Allah'ın yarattıklarını inceledikçe içim imanla dolar..bunu şehirde yapamıyoruz, kendimizin yarattığı betondan yaşam alanlarında içim AŞKLA dolmuyor.anca sıkılıyorum bu elektronik mekanik hayattan..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri