az önce yine aradım siteyi (alfafrekans) 3 numarayı da denedim kimse cvp vermiyor.
bu arada banu gökçül hn a ulaşamadım sekreteri cvp vermedi.yarın yenşden deneyeceğim. alfafrekansı gündüz vakti 1 kez dinliyorum geceleri çekirdek inanca devam ediyorum.
pahalıymış senin aldığın yer etkili midir acaba
kim tavsiye etti serpilelifcim.
girlhahaben uzanıp dinliyorum. Her defasında uyuyorum zaten hangisini dinlesem bana masal etkisi yapıyor. Her halde bilinçaltım diyor" masal bunlar inanma kızım masalllll)) ben bunları ancak masal olarak dinlerim peh peh pehhhh
girlhaha
canım ya çok tatlısın, sitenin favori ismisin seni başkan site sorumlusu veya onun gibi bişey seçsek ya ne güzel olur. atakan beye de söyleyelim sana hediye telkin falan armağan etsin. bu kadar siteyi çekici kılmak kolay mı, çekim yasası gibi insanları buraya çekiyosun kiss3
biz sana internet alırız ya, nedir sorun inteerrnet neden yok yeni evde.bir hafta sonra taşıncam ve yeni evimde net yok bitanem. Öyle olunca zaten belkide giremeyecem ben siteye. Gerek yok yani ama yine de böyle düşündüğün için saol.
biri alfafrekans mı dedi)))
eveett dedim, çok memnun değilim ya nuru kardeş, 1,5 saat sürüyo uyuyorum gün içinde mal gibi uyanıyorum, sakinleştirici vurmuşlar gibi oluyorum, sonra da iş yapmak evde zor oluyo.
bende uykuda dınlıyorum..ilk günder bende çok yorgun uyanıyordum..şimdilerde olmuyor.ben tek telkın dınlıyorum ama..ayarlıyorum sureklı basa alıp alıp aynısı calısıyor..
bende uykuda dınlıyorum..ilk günder bende çok yorgun uyanıyordum..şimdilerde olmuyor.ben tek telkın dınlıyorum ama..ayarlıyorum sureklı basa alıp alıp aynısı calısıyor..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.