matrix'e hükmedin

Bu kitap 2007'd Safir Yayınlarından Türkçede yayınlanmıştı, bende var... Belki baskısı kalmamıştır piyasada, ama ikinci el bile olsa internetten bulunur...

Selam..ilk kez bir foruma yazıyorum heycanlıyım galiba :)).genel olarak yazılan deneyimleri okumuş biriyim.benim ricam tekrar bir motive grubu ayarlamak.yeni başlayanlar kendilerince imgelerini anlatsalar.birbirimize şifa saatleri düzenlesek kaç kişi oluruz acaba?

Hosgeldiniz kardesim hayirli olsun uyeliginiz
Motive grubuna katilirim bende :)

Hosbulduk..teşekkür ederim 😀 ilgilenenler yazarsa sevinirim.ve daha önemlisi önderlik yapacak, deneyimli bir arkadaş a ihtiyacimiz var.Sesimizi duyan varmı 🙈

Nurkann güzel düşünce grubunuzu kurduğunuz zanan bir şekilde desteklemek isterim. Katılımcıları gorelim. Bir ara ilgilendim. Kitabını da okudum ufak tefek başarılar da elde ettik. Yöntemler araçtır önemli olan sizin inancınızdır. Şimdilerde ben reiki ve başka enerji sistemleri ile çalışıyorum. Dediğim gibi gelişmek için çalışan insanı severim. Desteklerim. Şifa çemberi başlığına da bir göz at istersem derim. Sevgiler.

Hoşgeldiniz, bir grup oluşturun, elimden geldiğince dilim döndüğünce bildiklerimi paylaşırım. sapkal89

Grup hayirli olsun :) simdiden temeli attik
Mumin bey sweet sagolsunlar yardim edecekler
Hadi bismillah
Masaallah barekallah
Hu

Matrix'e Hükmedin kitabı piyasada yok. Nasıl alacağız ? PDF si var mı ? Yada Matrix enerjisini kullanabilmemiz açısından telkin işimize yarayabilir.

Fazla girmiyorum siteye girincede bunu gördüm mümkünseJanit kitabı forumda da paylaşır mısın? Teşekkürler.

ARKADAŞLAR BURDAN KİTABI İNDİREBİLİYORMUYUZ? İNDİRMEYE ÇALIŞTIM AMA İLGİNÇ YERLERE GİTTİ. VİRÜS OLABİLİR DİYE BIRAKTIM. YARDIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri