matrix'e hükmedin

Başak Yüksel hanıma mesaj atacağım. Sertifikalı matriks energetics uygulayıcısı olmak için kurs veriyor mu bakalım... Bu forumda yapabilen yok sanırım. :)

Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın workshop'u - YouTube

Aslında beni şüpheye iten diğer şey Başak hanımın gözlük takması. Skolyozu iyileştirebilen biri nasıl kendi gözünü iyileştiremez bilmiyorum. Gözlüğünden ayrılmak istemiyor bence :) Kızmayın ama matriks enerjisine nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum. Skolyozu iyileştirebilen biri neden gözlük takar diye sormuyor musunuz kendinize... dunk56 Sanırım dünyada matrix enerjisini uygulayabilen çok az insan var ve ben internette hiç iyileştirirken çekilen bir video görmedim...
evet bende de merak uyandırdı, neden gözlül takıyor ben Başak hanımın seminerine gidecektim vazgeçtim, hafif bir kamburluğum var iyileşir belki diye ama seminer içeriğinde tedavi beklemeyin yazıyordu. Eee o zaman sohbete mi gitcem.sevincli

Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Sevgili Bleteria, hissedemiyorsan, mecburen hisleri geliştirmek için çalışmalısın. Ben zorlanmıyorum hissederken ve ilk noktayı belirledikten sonra, aynı şekilde ikinci noktayıda belirleyip bi anda ikisi arasında bağ kuruyorum. Bilinç kaybı dediysem, süreklilik arzetmiyo bu durum ama bi anda kayış gerçekleşiyo ve bilinç geri geldiğinde ya kişinin sorunu ortadan kalkmış oluyor (eğer bir sorunla ilgili çalıştıysanız) ya da kişi kendini çok iyi, mutlu ve huzurlu hissediyor (genel çalışma yaptıysanız) iki noktayla beraber, arketipler, zaman yolculuğu gibi yöntemleride kullanıyorum.

Bi önceki mesajda yazdığım iki nokta videosunu seyredin, mutlaka anlamanızda extra faydası olacaktır. Yöntem cidden şahane. Sevgiler.
Stormguart senden çok şey öğrendim çok teşekkür ederim siteye uğruyor musun bilmiyorum ama ,sıkça sorulan sorular yüzünden maalesef siteden uzaklaşmak zorunda kaldım ben de y789
çünkü bazı arkadaşlarımız armut piş ağzıma düş baştan sona defalarca yazmama rağmen hala iki nokta nedir yazar mısınız soruları bunaltıyor. Hem burda hem iki noktacınız geldi yazıları okusalar daha kolay anlayacaklar. neyse canları sağolsun. actionsmilesevgiler

Arkadaşlar fazla kitaba takılmayın. Ben ilk yaptığımda kitabı alamamıştım. Çünkü oturduğum ilde yoktu. Sonradan aldım. Burada ilk iki noktayı yapan stromgoard adlı arkadaşın açıklamasıyla oldu. Kitap kafa karıştırıyor diyebilirim.

Zaten her yaptığımızda başarsak kendimizi tanrı gibi hissederiz. krzm67
Benim amacım birisine uygularken ona dokunduğum da yere düşmesi.

matrix 2 point new - YouTube
Bunlar Show amaçlı yapılan gösteriler sanırım.ben daha bunları yapamam gibi geliyor.sadece olaylar ve hastalıklar için yapabiliyorum

madem böyle bi yöntem var ve becerebilen arkadaşlarımız var , ozaman şu ülkemizdeki teröristlerin silah bırakmasını ve barış huzur içinde yaşamamızı sağlayın , eğer gerçek ve olan bişeyse olucaktır.

madem böyle bi yöntem var ve becerebilen arkadaşlarımız var , ozaman şu ülkemizdeki teröristlerin silah bırakmasını ve barış huzur içinde yaşamamızı sağlayın , eğer gerçek ve olan bişeyse olucaktır.

Eğer karma(kader) izin verirse neden olmasın.Eğer onun bize belirlediği sınır bunu çözebilmemize izin veriyorsa yapabiliriz ama bunun olabileceğinden çok kuşkuluyum çünkü burada çok karmaşık bir karma var insanların arasında tamamlaması gereken.. Bu sistem bizlere belirli konularda çok güzel deneyimler yaşatabilir ancak dediğim gibi belirli sınırlar var..Bizim görevimiz o sınırlar içerisinde bulunan şeyleri iyileştirip güzelleştirebilmek.. Sizin dediğiniz olay hepimizin üstünde bir olay.. O yüzden bu tekniği çokta büyütmemek lazım aksi takdirde hüsrana uğramak kaçınılmazdır..

Eğer karma(kader) izin verirse neden olmasın.Eğer onun bize belirlediği sınır bunu çözebilmemize izin veriyorsa yapabiliriz ama bunun olabileceğinden çok kuşkuluyum çünkü burada çok karmaşık bir karma var insanların arasında tamamlaması gereken.. Bu sistem bizlere belirli konularda çok güzel deneyimler yaşatabilir ancak dediğim gibi belirli sınırlar var..Bizim görevimiz o sınırlar içerisinde bulunan şeyleri iyileştirip güzelleştirebilmek.. Sizin dediğiniz olay hepimizin üstünde bir olay.. O yüzden bu tekniği çokta büyütmemek lazım aksi takdirde hüsrana uğramak kaçınılmazdır..

bu konuda bilgin var belli , dedklerin doğrudur ozaman. Peki mesela burda okudum arkadaş tenis oynarken kendini (matrix enerji) ile teniscinin yeteneklerini almış , peki bende yapabilirmiyim böyle bişey mesela kendimi cem yılmazın yerine koymak istiyorum komedi mizah anlayışını almak istiyorum bunu yapabilirmiyim ? Ve bide beni bazen girdiğim ortamlarda suskunluk tutuyo öyle böyle değil , bunu bozmak için matrix enerjisi işime yarar sanırım , o anda ne yapmamı önerirsiniz .

parmaklarını masada gezdir, bu sırada niyet et, herhangibiri takıldı mı bir yerde orada bırak, niyet etmeye devam et, diğeri de takılana kadar. bak iki nokta bulmuş oldun... bu iki nokta arasında bilgi alışveriş olduğunu hayal et ve o sırada sor o cümleyi, "böyle olsa nasıl olurdu? nasıl hissederdi?" gibi... ve sonra noktaları serbest bırak bağları kopsun yavaşça, uçuşsunlar, evren gerekli işlemi yapar... ve olduğunu görürsün... kolay... telekineziye ne dersiniz? yada lavitasyon?

nothing is true, everything is permitted...

bu konuda bilgin var belli , dedklerin doğrudur ozaman. Peki mesela burda okudum arkadaş tenis oynarken kendini (matrix enerji) ile teniscinin yeteneklerini almış , peki bende yapabilirmiyim böyle bişey mesela kendimi cem yılmazın yerine koymak istiyorum komedi mizah anlayışını almak istiyorum bunu yapabilirmiyim ? Ve bide beni bazen girdiğim ortamlarda suskunluk tutuyo öyle böyle değil , bunu bozmak için matrix enerjisi işime yarar sanırım , o anda ne yapmamı önerirsiniz .

enerjinizin yüksek olması ve buna inanmanız önemli.

Yazılanları okuyunca bende heveslendim şimdi.. :) Eskiden yapardım iki nokta. Ama reikiye başladığımdan beri yapmıyorum artık. Nasıl yapılacağını da unuttum galiba tekrar okuyup bikaç deneme yapmak gerek sanırım.. Bakalım kısmet.. :)

Merhaba arkadaşlar.Bu kitabı daha okumadım.Konuyu burdan inceleme fırsatım oldu.Yanlız şöyle birşey merak ettim.Birçok arkadaş tekniği trafikte uyguladığını anlatmış hatta kimisi bankada falan,yolda yürürken yaptığını söyleyende var.Benim merak ettiğim o an kalabalık içinde veya meşgul anınızda nasıl yapıyorsunuz(nasıl konsantre oluyorsunuz,nasıl imgeleme yapıyorsunuz).Ben mesela bu tekniği uygulamak için özellikle boş bir oda yani rahat edebileceğim bir ortam arıyorum.Birkaç kez bende okulda ve otobüste falan deneyim dedim ama o an yapamadım,dikkatimi veremedim,imgelemeyi falanda yapamadım.Sanki dikkat çekçekmişşim gibi bir his oldu hep içimde.Acaba siz kitabı okuduğunuz için daha çok şey bildiğinizdenmi?
Birde iki noktayı seçerken illa parmaklarımız falan olmak zorunda değil dimi rastgele nesnelerde olabilirmi?

merhaba arkadaşlar.Ben Telekült Gücü kitabını ve Matrixe Hükmedini arıyorum.Beyazıttaki sahaflar çarşısına bile baktım ama bulamadım.Bu iki kitabtan birini alan arkadaşlar İstanbulda nerden bulabileceğimiz konusunda yardımcı olabilirlermi.

Merhaba arkadaşlar.Bu kitabı daha okumadım.Konuyu burdan inceleme fırsatım oldu.Yanlız şöyle birşey merak ettim.Birçok arkadaş tekniği trafikte uyguladığını anlatmış hatta kimisi bankada falan,yolda yürürken yaptığını söyleyende var.Benim merak ettiğim o an kalabalık içinde veya meşgul anınızda nasıl yapıyorsunuz(nasıl konsantre oluyorsunuz,nasıl imgeleme yapıyorsunuz).Ben mesela bu tekniği uygulamak için özellikle boş bir oda yani rahat edebileceğim bir ortam arıyorum.Birkaç kez bende okulda ve otobüste falan deneyim dedim ama o an yapamadım,dikkatimi veremedim,imgelemeyi falanda yapamadım.Sanki dikkat çekçekmişşim gibi bir his oldu hep içimde.Acaba siz kitabı okuduğunuz için daha çok şey bildiğinizdenmi?
Birde iki noktayı seçerken illa parmaklarımız falan olmak zorunda değil dimi rastgele nesnelerde olabilirmi?

kitabı okuyanların çoğu , bu kitabı okuyana kadar epey imgeleme yapmıştır. Dolayısıyla artık imgeleme yapmaları çok basit bir hale geliyor.

Yani çok rahat konsantre oluyorlar,çok rahat alfa frekansına giriyorlar öyle değilmi.Peki bu kitabı İstanbulda nerede bulabilirim bir bilginiz varmı.Sipariş verme imkanım yokta o yüzden kitapçı arıyorum.
Cevap verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri