matrix'e hükmedin

Ay, ne güzeell...İmrendim doğrusu. Ben de deneyeyim yeniden...
kahvesmiley arkadaşım ne duruyorsun denemesi bedava,para isteyen yok sadece işlerin yoluna girer o kadar.girlhahabenim artık her istedğim olduğundan acaba olurmu olmaz mı kuşkuyla yapmıyorum.partysmileydaha başarılı oluyor.küçük işlerle başlarsan daha iyi oluyor.küçük bir bilgi956k

kahvesmileysiyahçam tutturdu gülpor'u sevme beni sev diye...ne yapayım niyetimiz siyahçanın adını dahi değiştirip beyazca yapmak,yoksa huysuzlanacak..girlhaha.aman sen idare et, artık gülporcum.siyahçada biraz düzelmeler gelişmeler var...hafif grileşmeye başladı.Beyaza doğru gidiyoruz....sevincli
sevinclimesaj alınmıştır Sudemgirlhaha

çekim yasası benim için şahane birşekilde çalışmaya devam ediyor :))
bu konu hakkında ankarada bir eğitim semineri araştırıyordum hatta bu konuda türkiyede isim yapmış kişiyi buldum ama istanbuldaydı kendisi ... mail ile ankarada eğitim semineriniz olacakmı diye mesaj attığımda ... evet dün karar verdik bu hafta sonu ankaradayız dedi ... hi hu haaaaa... hemen yerimi ayırttım tabi ki :))

kahvesmiley arkadaşım ne duruyorsun denemesi bedava,para isteyen yok sadece işlerin yoluna girer o kadar.girlhahabenim artık her istedğim olduğundan acaba olurmu olmaz mı kuşkuyla yapmıyorum.partysmileydaha başarılı oluyor.küçük işlerle başlarsan daha iyi oluyor.küçük bir bilgi956k

Teşekkür ederim motivasyon için^-^
Küçük denemeler yapıp sonuç da almıştım. İşe yaradığını biliyorum, mantığını gayet iyi kavradım. Ama sonra devam etmedim. Benim sorunum da sebatsızlık. Bir şeyle öğrenene kadar ilgiliyim. Öğrendiğimi hissettiğim an hooop, başka konuya! Oradan oraya atlamaktan alıkoyamıyorum kendimi.sad456 (Halen anneannemin "kızım, hayatta her şeyi bil, öğren de yapmazsan yapma!" telkini "her şeyi öğren de yapma" şekline dönüşerek bilinçaltımdaki tahtını korumakta.12389)

Neyse ki buradayım, bak yazıya dökünce anneannemi göndermek geldi içimden. Ben bunu yapayım, artık helalleşeyim de o nurlar içinde rahat etsin, benim de öğrendiklerim işe yarasın. İki noktaya da başlayayım hemen! Hazır böylesi dayanışma ortamını da bulmuşken, değil mi ama?
Dünden beri bir iki deneme yaptım ama konsantre olamadım, denemeye devam...
Sağolasın sudem8, iyi ki varsın... kiss3

Küçük denemeler yapıp sonuç da almıştım. İşe yaradığını biliyorum, mantığını gayet iyi kavradım. Ama sonra devam etmedim. Benim sorunum da sebatsızlık. Bir şeyle öğrenene kadar ilgiliyim. Öğrendiğimi hissettiğim an hooop, başka konuya! Oradan oraya atlamaktan alıkoyamıyorum kendimi.sad456 (Halen anneannemin "kızım, hayatta her şeyi bil, öğren de yapmazsan yapma!" telkini "her şeyi öğren de yapma" şekline dönüşerek bilinçaltımdaki tahtını korumakta.12389)

Neyse ki buradayım, bak yazıya dökünce anneannemi göndermek geldi içimden. Ben bunu yapayım, artık helalleşeyim de o nurlar içinde rahat etsin, benim de öğrendiklerim işe yarasın. İki noktaya da başlayayım hemen! Hazır böylesi dayanışma ortamını da bulmuşken, değil mi ama?
ismiracım anneannenden özgürleş hemen,sen de hertür bilgi yetenek mevcut niye bırakacaksın ki...geçenlerde en büyük sorunum için yaptım.çok önemli ve yasal bir olaydı.inanın karşı tarafın avukatı haber göndermiş gelsin anlaşalım diye hayretler içinde kaldım.halbuki avukatıda kötü niyetli sorunlu olduğum kişiyle birlik sanıyordum.çünkü kötü niyetli insanlar.çok sevindim.ama yaparken kendimden çok emin olarak yaptım.küçük işler olduya.şimdi rüyada gibiyim.iyiki bu siteye girmişim.Allahın bir lütfu bu bana...senden de bu tekniği öğrendim hemen yazdım uygulamaya başladım bile..dediğin çok doğru gelip özür dilemesinden ziyade ben o enerjiden arınmak istiyorum.nasıl olsa o insan bana bir şekilde özür dileyecek..paylaştığın için çok saolsmil56

ismiracım anneannenden özgürleş hemen,sen de hertür bilgi yetenek mevcut niye bırakacaksın ki...geçenlerde en büyük sorunum için yaptım.çok önemli ve yasal bir olaydı.inanın karşı tarafın avukatı haber göndermiş gelsin anlaşalım diye hayretler içinde kaldım.halbuki avukatıda kötü niyetli sorunlu olduğum kişiyle birlik sanıyordum.çünkü kötü niyetli insanlar.çok sevindim.ama yaparken kendimden çok emin olarak yaptım.küçük işler olduya.şimdi rüyada gibiyim.iyiki bu siteye girmişim.Allahın bir lütfu bu bana...senden de bu tekniği öğrendim hemen yazdım uygulamaya başladım bile..dediğin çok doğru gelip özür dilemesinden ziyade ben o enerjiden arınmak istiyorum.nasıl olsa o insan bana bir şekilde özür dileyecek..paylaştığın için çok saolsmil56

Anneannemle bağ kesme çalışması yaptım, çok iyi oldu. O da ben de huzurlu ayrıldık...

Şimdi şu iki noktayı hayatıma geçirmek istiyorum...MüminOkan dan ilk duyduğumda muhteşem bir şey olduğunu düşünmüştüm. Bir kaç dakikalık uygulama ile elde edilemeyecek şey yok gibi, sınırsız olanaklar sunan bir sistem olduğunu düşünüyorum. "Buna rağmen ne duruyorsun?" dersen de haklısın...

Şimdi ben geriye dönüp senin nasıl yaptığını adım adım inceleyip kopyalayayım en iyisi. Kopya değil, hani modelleme deniyor ya, modelleyeyim seni:))

Ya da siyahça'dan devralıp (aman duymasın) , sil baştan ben anlattırayım sana:))

duydummm! hy789

anlattır valla, ben unuttum çünküm! sevincli

sudem beni yakalayabilemeeezzz!kahvesmiley

duydummm! hy789

tabi buldun beni ufak tefek.çok hızlı koşarım bak.ayrıca her ay istanbuldayım haberin olsun şekercimkhkh56

ben orda değilim ama...:(

şimdi izmirdeyim...oraya beklerim sudem bacım...

duydummm! hy789

Ay, duymuş hemen de!..

Ben de matrix engellilere mi katılsam yoksa diyordum. Ama önce deneyelim biraz değil mi?

Bugün masada denemeye kalktım, siyahçanın denemesi geldi aklıma. Yaa, hakkaten tüm masalar mı yapış yapış? Masayı değiştirdim yine olmadı.bad45

Neyse bugün akşamüstüne kadar pek iyi değildim, enerjim taban yapıyordu, yeni yeni kendime geldim. O yüzden kendime şans tanıyorum.smil56

Bunu bir söz olarak kabul ettim:)
Ayrıca benim için de zevk olur!..

(Cevap yazmakta geciktim, özür dilerim, acil çıkmam gerekmişti)

selam tatlım önce şu sebatsizim deme kendine her öğrendiklerimi aynen olduğu gibi uyguluyorum artık desen zaten sen olayı çözmüşsün bence beynindeki bu sebatsizlik kodunu değiştir anneannenden özgürleş onu gözünün önünde canlandır ve bu kalimeleri değiştirerek söyediğini düşün yani her şeyi öğren ve yap çocuğum gibi bunu sana söylediği o zamanada gidip yapabilisin işe yarıyor... o zaman gelsin iki noktalar ....

izmir toplaşması mı yapıyoruz yani?! sevincli

esos insanı ile dı dezırt insanı da gelsin...

nilsoy da gelsin, günlüğü alıp...

haaa bu arada, bu anneanneyi özgürleştirme olayı nedir bacılar? benimki öldü de iş çıkarmayın başıma!

haaa bu arada, bu anneanneyi özgürleştirme olayı nedir bacılar? benimki öldü de iş çıkarmayın başıma!
onu ismiraya sor.anneannesinden özgürleşen oy789

Aaa, burada yazılanları kaçırmışım gece, iki nokta yapmaya dalıp...khkh56

selam tatlım önce şu sebatsizim deme kendine her öğrendiklerimi aynen olduğu gibi uyguluyorum artık desen zaten sen olayı çözmüşsün bence beynindeki bu sebatsizlik kodunu değiştir anneannenden özgürleş onu gözünün önünde canlandır ve bu kalimeleri değiştirerek söyediğini düşün yani her şeyi öğren ve yap çocuğum gibi bunu sana söylediği o zamanada gidip yapabilisin işe yarıyor... o zaman gelsin iki noktalar ....

ESOS' cuğum, ilgine teşekkür ederim canım. Sebatsızlık konusunda haklısın.

"Sebatsızlığı sevgiyle geride bıraktım.Artık tüm bildiklerim ve öğrendiklerimi yetenek ve becerilerimle mükemmel şekilde birleştirerek hayata geçirmeye ve yaratıcılığımın en doğru ve doyumlu şekilde tezahürüne niyet ettim"
Benim ve bütünün hayrına...Amin.^-^

Dün hemen bir bağ kesme çalışması yapmıştım zaten anneannemle. O da şaşırdı, söylediği nasihatin nasıl olup da "her şeyi öğren, ama yapma" ya dönüştüğüne sevincli Doğrusu konusunda anlaştık ve huzurla vedalaştık, ikimiz de özgürüz artıky789

Bende bir gayret, bir gayret sorma gitsin...Şimdiye kadar öğrendiğim her ne varsa coştu:))

"Öğren, öğret hakkı halka gürle coş!
Durma duuurmaaaa, kooooşşş!..."

Yalnız iki nokta seçiminde zorlanıyorum henüz. Kimi kime ya da ne yi neye bağlayacağımda kararsızlık yaşayıp bozuyorum işi. Ama kararlıyım, oyunu yeniden öğreneceğim.alk78

Yapsak bir toplaşma(!sevincli) fena mı olur yani? Pek gırgır bir grup oluşuyo sayende... Evet evet onlar da gelsin!

Anneannem benim de öldü, bilinçaltımdan ses vermeye devam ediyordu da ondan özgürleşiyorum canım...

Sende ses vermeye devam eden kimi bulursan kap gel, özgürleştirelim seni dey789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri