matrix'e hükmedin

Ynt: matrix'e hükmedin

Sadece istemen,yapman ve sonrada yaptıklarını unutman yeterli.Yani serbest bırakma ilkesini uygulamalısın.Kitabı al oku çok daha anlaşılır hale gelecek senin için.İnan super

arkadaşlar, ne yaptım tam bilmiyorum iki nokta mı oldu, yoksa çekim yasası mı, bizim evin orada bir ekmek fırını var, oraya varmak için çevre yolu var.
dün fırına ekmek almaya giderken, yolun tek şeridini rahat geçtim, diğer şeritse tam anlamıyla ana baba günüydü, araçların ardı arkası kesilmiyor,
o anda bir yola baktım birde uzakta ki arabalara keşke araç gelmese dedim, araçlar gelmeye devam etti ama 5-10 sn sonra bisikletli biri karşıdan karşıya geçti, geçerken de arabaların hepsi durdu, ben de bu sayede karşıya geçebildim, koskoca çevre yolunda trafiğin kesilmesini hayatımda ilk defa gördüm. ooo67

merhabalar

MATRIXENERGETICS sitesinde videolari izlemek icin password isteniyor . Bu password bir ara verilmisti ama simdi bulamiyorum
tekrar verirseniz cok memnun olacagim 96

tesekkurler

kiss3 kiss3 cok tesekkurler hayal ablacim

nihalsakir ' Alıntı:
merhabalar

MATRIXENERGETICS sitesinde videolari izlemek icin password isteniyor . Bu password bir ara verilmisti ama simdi bulamiyorum
tekrar verirseniz cok memnun olacagim 96

tesekkurler

http://depositfiles.com/files/6327647 videoyu isterseniz buradanda direk indirebilirsiniz

turunç ' Alıntı:
Arkadaşım paylaşım için teşekkürler. En kısa zamanda kitabı alacağım. Yalnız merak ettiğim bir şey var dusun Bu iki nokta konusunu becerebilmek için özel bir yetenek gerekiyor mu? Annem 75 yaşında kemik erimesinden ve bel fıtığından dolayı ağrıları var. Bu konuda birşeyler yapabilirmiyim. 96

iki nokta konusu hakkında özel bir yeteneğe zaten doğuştan sahibiz smiliyface

Hayal abla inşallah yanlış hatırlamıyorumdur ama sanki burdaki mesajları derliyip topliyip güzel bi kaynak haline getiricektin iki nokta nedir nasıl yapılır diye. Ben hala tam anlamıyla yapamıyorum iki noktayı, ve benim gibi birsürü kişi var yapamıyan, yararlı olurdu bizler için.

merhaba

uzun zamandır burayı takip ediyorum kitabıda şuan okuyorum fakat bana çok ilginç gelen birşeyi paylaşmak istedim. Dr. Richard ın sitesine girdiğimde ve videolar bölümünü tıkladığımda ankara sulh mahkemesi kararınca erişim engellenmiştir diyor... bu ne saçmalıktır ya.... yakında bu ülkede internet topyekün kaldırılırsa hiç şaşırmam.

yine engelmi?......şaşırıyor insan dusun

herkese merhaba

daha yolun başındayım kitabı bitirdim sanırım tekrar okuyacağım :)

ilk denemelerimdeyim şuan bişi yok ama olucak inşallah... öncelikle belirlediğim iki noktanın arasındaki çekimi hissetmeye çalışıyorum... iki elimin baş parmaklarıyla iki nokta seçiyorum ve gözlerimi kapatıp öylece bekliyorum 44 ......

bu bekleme süresi yani çekimi hissetme süresi nedir.... 2 dk 10 dk ? kişiden kişiye değişirmi ?

Süre diye bir şey yok.Ben çekimi hissediyorum ama hala birşey olduğunu görmedim.Neden çekimi çok iyi hissetiğim halde hiçbir gelişme olmuyorunuyor? Bu arada sedona yöntemini de okuduğumu belirteyim? Lütfen beni bilgilendirin.... dusun

Matrıx enerjisinin en iyi şekilde sonuca ulaşması için devamlı unutulan ve çok önemli olan bir nokta var:serbest bırakmak,hiç birşey yapmama sanatı.

2 noktanızı yapın ve hiç birşey yapmama ilkesini uygulayın.Yaptığınız şeyi unutun.Enerji bu şekilde serbest kalacak ve olmasını istediğiniz duruma gidecektir.

deneyim :

2 gün önce kasığıma yakın bir yerde bacağımda yağ bezesi çıktığını gördüm ama oldukça büyüktü en başta çok korktum hatta yürürken canımı acıtıyodu... 2 noktayı buna bir deneyim demedim ama umursamaz bir şekilde yaptım ... şuanda şişlik yarıdan fazla inidi 1-2 gün sonra yok olur :)

Ya ben Beynin Gizli Güçleri adlı kitabı okuyorum ama adam bilgilendirmekten ziyade neler yapılabileceğini anlatıp anlatıp, insanı tahrik edip edip durmuş da fazla bilgi verdiği yok! ::) Ya ben Matrix'e Hükmedin kitabını istiyorum ama nereden bulacağım şimdi öf! 88a Keşke bu kitabı alacağıma ona rastlamış da onu almış olsaydım!! hih33

dejaa ' Alıntı:
merhaba

uzun zamandır burayı takip ediyorum kitabıda şuan okuyorum fakat bana çok ilginç gelen birşeyi paylaşmak istedim. Dr. Richard ın sitesine girdiğimde ve videolar bölümünü tıkladığımda ankara sulh mahkemesi kararınca erişim engellenmiştir diyor... bu ne saçmalıktır ya.... yakında bu ülkede internet topyekün kaldırılırsa hiç şaşırmam.

hahahaha!! xD ay evet birsürü site hiç neden yokken engelleniyor! ne saçma şeyler oluyor bazen! ::) ben de o videoları görmek istiyorum kahretsin! 789569

selinarosa ' Alıntı:
dejaa ' Alıntı:
merhaba

hahahaha!! xD ay evet birsürü site hiç neden yokken engelleniyor! ne saçma şeyler oluyor bazen! ::) ben de o videoları görmek istiyorum kahretsin! 789569

novos ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:
http://depositfiles.com/files/6327647 videoyu isterseniz buradanda direk indirebilirsiniz

Acaba d&r da matrix'e hükmedin kitabı var mı? rt67 varsa niye ben hiç görmedim her yeri karıştırırken? dusun

selinarosa ' Alıntı:
Acaba d&r da matrix'e hükmedin kitabı var mı? rt67 varsa niye ben hiç görmedim her yeri karıştırırken? dusun

merhaba d&r'da olması lazım, daha dün gördüm, şu aralar kişisel gelişim kitapları arasında iyi satanlardan büyük ihtimalle vardır, göremediysen sorsaydın keşke blook

iyi günler iki noktayla ilgili tecrübesi olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum.. ben kitabı bulamadım henüz yaşadığım şehirde henüz orjinali yok ama sizlerin sayesinde teknikleri anladım sayılır fakat bişeyi tam anlayamadım..bu iki nokyaı yaparkenki imgeleme gibi olan an ne kadar sürmesi lazım.. ben sanırım biraz fazla uzun yapıyorum ve iki noktayı yaparken vücudumun sarsıldığını gözlerimin çok hızlı şekilde hareket ettiğini hissediyorum ve bittikten sonrada kendimi yorgun hissediyorum..bu normalmi diye deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...konuyu yanlış yere actıysam lütfen taşıyın..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri