nihalsakir ' Alıntı:merhabalar
MATRIXENERGETICS sitesinde videolari izlemek icin password isteniyor . Bu password bir ara verilmisti ama simdi bulamiyorum
tekrar verirseniz cok memnun olacagim 96
tesekkurler
turunç ' Alıntı:Arkadaşım paylaşım için teşekkürler. En kısa zamanda kitabı alacağım. Yalnız merak ettiğim bir şey var dusun Bu iki nokta konusunu becerebilmek için özel bir yetenek gerekiyor mu? Annem 75 yaşında kemik erimesinden ve bel fıtığından dolayı ağrıları var. Bu konuda birşeyler yapabilirmiyim. 96
SpY.GaMe ' Alıntı:http://depositfiles.com/files/6327647 videoyu isterseniz buradanda direk indirebilirsiniz
dejaa ' Alıntı:merhaba
uzun zamandır burayı takip ediyorum kitabıda şuan okuyorum fakat bana çok ilginç gelen birşeyi paylaşmak istedim. Dr. Richard ın sitesine girdiğimde ve videolar bölümünü tıkladığımda ankara sulh mahkemesi kararınca erişim engellenmiştir diyor... bu ne saçmalıktır ya.... yakında bu ülkede internet topyekün kaldırılırsa hiç şaşırmam.
selinarosa ' Alıntı:dejaa ' Alıntı:merhaba
uzun zamandır burayı takip ediyorum kitabıda şuan okuyorum fakat bana çok ilginç gelen birşeyi paylaşmak istedim. Dr. Richard ın sitesine girdiğimde ve videolar bölümünü tıkladığımda ankara sulh mahkemesi kararınca erişim engellenmiştir diyor... bu ne saçmalıktır ya.... yakında bu ülkede internet topyekün kaldırılırsa hiç şaşırmam.
hahahaha!! xD ay evet birsürü site hiç neden yokken engelleniyor! ne saçma şeyler oluyor bazen! :ben de o videoları görmek istiyorum kahretsin! 789569
novos ' Alıntı:SpY.GaMe ' Alıntı:http://depositfiles.com/files/6327647 videoyu isterseniz buradanda direk indirebilirsiniz
selinarosa ' Alıntı:Acaba d&r da matrix'e hükmedin kitabı var mı? rt67 varsa niye ben hiç görmedim her yeri karıştırırken? dusun
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.