matrix'e hükmedin

Ynt: matrix'e hükmedin

evet belkide uygulaman doğru,bence mantıklıda....
serbest bırakmadan maksat,richard in dediği gibi (hiçbirşey yapmama sanatı) ben öyle yapıyorum,
hiç birşey olmamış gibi davranıyorum,ama başka bir eksiklikmi var bilemiyorum...
hismiley

maxim ' Alıntı:
evet belkide uygulaman doğru,bence mantıklıda....
serbest bırakmadan maksat,richard in dediği gibi (hiçbirşey yapmama sanatı) ben öyle yapıyorum,
hiç birşey olmamış gibi davranıyorum,ama başka bir eksiklikmi var bilemiyorum...
hismiley

sımdı hıcbırsey yapmama sanatından benım anladıgım tum yazdıgım asamaları dusun ve serbest bırak demektır
yanı benımkı ımajlamaya gırıyor sanırım,
hıcbırsey olmamıs gıbı derken ne kasttettıgını anlayamadım ama?

Ehhe dün ktabım geldi artık konuya frasız kalmayacağım yakında başınızı ağrıtırım .

maximumfelix ' Alıntı:
sevgili serenity'cim, bu mp3 ruzgar gibi bir ses iceriyor yanılıyor muyum?bunu nasıl dinliycez,ayrıca bır yontemı var mı?
mesela uyumadan once ya da ne bılım karanlıkta ya da medıtasyon yaparken gıbı?
cok tesekkurler ve sevgiler sapkal89

Onu Verdiğim Linkte Yazmıştım.. Orada Yeterince BiLgi Var.. neseli56

SevgiLer.. sapkal89

selam arkadaşlar vekil seçme olayıda varmış anlatabilirmisiniz?

ben hala bilinçsiz,futursuzca ve sadece kafama göre iki nokta yapıyorum vucudumda nokta bulmuyorum agrıyan bi yerim yok çünkü sacece iki elin baş parmagı,işaret ve orta parmagı birleştirip arasındaki çekimi hissediyorum iki elim mıknatıs gibi birbirine çekiliyor aradaki elektirigi hissedebiliyorum ama isteklerime uygulayamıyorum elektrıgı hıssedip oturuyorum khkh56

aysegülll ' Alıntı:
ben hala bilinçsiz,futursuzca ve sadece kafama göre iki nokta yapıyorum vucudumda nokta bulmuyorum agrıyan bi yerim yok çünkü sacece iki elin baş parmagı,işaret ve orta parmagı birleştirip arasındaki çekimi hissediyorum iki elim mıknatıs gibi birbirine çekiliyor aradaki elektirigi hissedebiliyorum ama isteklerime uygulayamıyorum elektrıgı hıssedip oturuyorum khkh56

aralarında bağ kur. ve serbest bırak... 25889 25889 25889

Mustang ' Alıntı:
Ehhe dün ktabım geldi artık konuya frasız kalmayacağım yakında başınızı ağrıtırım .

ablacım senin de paylaşımlarını heyecanla bekliyorum 12389 kiss3

maximumfelix ' Alıntı:
ben soyle yapıyorum, 2 veya 3 sey belırlıyorum
mesela agrıyan nokta 1. ıkıncı nokta ben
o bolgeyı gozumun onune getırıyorum sonra kendı goruntumu goruyorum
ondan sonra agrıyan bolgenın resmı ve kendı goruntum yan yana ve bu ıkı goruntu ısık huzmesı gıbı oluyor
dalgalanan 2 ısık gıbı,
bu ıkı seyın goruntusu dısında herseyı yok edıyorum yanlarındakı yanı sonsuzlukta ben ve agrıyan bolge tek kalıyoruz
baska hıcbır varlık ve durum yok ıkı belırlenen nokta dısında
bunu tam hıssedınce boyle ayaklardan yukarı dogru acaıp bı hıs hıssedıyorum sankı parcalanıcam gıbı
molekullere ayrılcak gıbı ,ama uzun sure oyle kalamıyorum bence tam etkılı olmamasının nedenı de bu
bu ınancı uzun sure surduremıyorum 1 nefes alısverısın yarısı kadar oyle kalabılıyorum
rıchardın kıtap kapagındakı ısıklar var ya
ıkı noktayı da o sekılde ısık parcacıklarına boluyorum goruntulerını
sonra bırbırıne gecırıyorum..

felix çok ama çok sevindim çok ilerleme kaydetmişsin bence,senin adına çok mutlu oldum.. ttli3 darısı başıma..

Kendime gerçekten inanamıyorum.İstediğim kitabı kalın olsa dahi en geç 2 günde okuyan ben bu kitabı 1 haftada bitiremedim.Ne zaman elime alsam rehavet çöküyor uykuya dalıyorum.5 sayfa duraksız okuyabilsem yeter.Daha 50. sayfadayım ve kitap bir türlü ilerlemiyor. blook

ya ben önce imgeliyorum sonra parmaklarımı birbirine doğru tutuyorum ve 2sininde ucunda aışıklar çıkıyor sonra aralarında elektriksel bir bağ oluyor.sonra onun içine girdiğimi düşünüyorum sonra o şey havada asılıymış uçuyomuş gibi düşünüyorum.ama istediğimi şeyi düşünmemek için kassamda elimde olmadan düşünüyorum napcam ben????? blook

Eveet okuyorum kitabı...Yavaş yavaş küçük egzersizler yapmaya başladım...Ama iyice anlamak gerek...

disik82 ' Alıntı:
ya ben önce imgeliyorum sonra parmaklarımı birbirine doğru tutuyorum ve 2sininde ucunda aışıklar çıkıyor sonra aralarında elektriksel bir bağ oluyor.sonra onun içine girdiğimi düşünüyorum sonra o şey havada asılıymış uçuyomuş gibi düşünüyorum.ama istediğimi şeyi düşünmemek için kassamda elimde olmadan düşünüyorum napcam ben????? blook
thumbsanim bunları yapabiliyorsan sonuca ulaşırsın zaten... parmaklarından ışık çıkıo daha nolsun... y789

magnetic utanmasam kahkaha atıcam sirkette smiliyface yorumunu okuyunca kendimi kaçık gibi hissettim, iyi dalgaya almışsın alk78

yorumunu okuyunca kendimi kaçık gibi hissettim

kaçık olmak iyidir, sence burada yazan mesajların hangisi normal :)) tabi normal ne demekse! yazlık sinema bile kurdurduk daha napalım :) hem bende gözlerimden ateş çıkarabiliyorum mesela :))

bugün aklıma değişik bi şey geldi... biraz sonra bi tane isteğim var onu detaylı olarak yazıcam, imgesini yazdığım şeylere göre önce güzelce kafamda yavaşça oluşturucam.. sonra 2 nokta yapmaya başlıycam, noktalar arasında bağ kurduktan sonra kağıda yazdığım her detayı içeren imgelemeyi kullanıcam ve o sırada kuantum olumlama denilen zımbırtıdan da 2 gram ekliycem yani içsel coşku içeren bir şekilde cümlelerinde enerjisini kullanıcam.. bakalım neler olacak. Bu isteğim için şunu söyleyebilirim, şu ana kadar hayatımda hiç olmamış bi şey bu.

Şans dileyin ;) may the force be with me....

yok canım estafirullah.. smil56 dalgaya almak değildi amacım da denemelerinde bu tarz şeyler hissedebiliyorsan cidden büyük yol katetmişsin bence.. onayi
ben imajinasyonunu bile beceremiorum, hissetmek şöyle dursun.. ::) çok ilginç bişey ama.. inşallah hepimiz becerebiliriz.. ne kadar kolay olduğunu düşünmeye çalışsamda.. zor bu yaa.. sevincli
yapabilenleri ve azmedenleri can-ı gönülden kutluyorum, alk78 bizleri (yapamayanları utananadam ) motive ediyorlar..
şöle anlaşılır bi dille ve tarif edebildikleri kadar bi kılavuz yayınlayabilirlerse şöyle yaşar gibi örnekli falan dl67 ne güzel bişi olurdu aslında.. blissy
ismi de "Matrix uygulama notu" tarzı bişi olabilir mesela 44 gulensmiley
anlatanlara, paylaşım yapıp emek harcayanlara çok teşekkürler.. 96 25889 25889 25889

tamam ben hayal edebiliyorum ama sonuç cortttt işte bişi olmuyo,çünkü serbest bırakamıyorum kendimi smiliyface

SeLamLar..

Sana BaşarıLar Storm.. Umarım BaşarıLı OLursun.. art56art56 Bende Bugün Bir DiLekte BuLundum BakaLım Ne OLacak.. Bu Seferkinde SedonayLa Karışık UyguLadım ArzuLarımı SaLmak İçin.. Ve Çok Daha İyi OLduğunu Hissediyorum..

Bu Kitap Gerçekten Bestseller OLmayı Hak Ediyor Bence.. Serbest Bırakma Ve Direnç Kırma Konusunda KesinLikLe Matrix'in TamamLayıcısı..

SevgiLer.. sapkal89

9533_kucuk.jpg

tamam ben hayal edebiliyorum ama sonuç cortttt işte bişi olmuyo,çünkü serbest bırakamıyorum kendimi

uygulamayı bitirince, yaklaşık 5 dakika derin nefesler alıp ver ve kendini çimenlere, denize ya da sıcak su dolu bir küvetin içine uzanmış olarak hayal et.. iyice gevşe... sonra kalkıp başka şeylerle ilgilen... uygulamanı unut yani... belki bu şekilde serbest bırakmaya alışabilirsin.

Serbest bırakmak, gevşemek demek.. Vücudunu gevşetmezsen, zihnin gevşeyemez. Tersi de geçerli. O yüzden zihnin kasılmışken, arzu doluyken vücudunu gevşeterek ondan kurtulabilirsin...

Sevgili Serenity teşekkürler. İnşallah senin dileğinde olsun... Sedona, serbest bırakmanın tekniksel ismidir evet.. yani doğal halimizin hatırlatılmasıdır.. güzel kitaptır ama onu okuyanlarında çoğu anlamamışlar :) yani yine okuyana bağlı...

disik82 ' Alıntı:
sonuç cortttt işte bişi olmuyo..
khkh56 khkh56 alemsin ya.. aa34
haklısın, ben de anlamadım millet yapıo, töbe haşa yaratıo.. hem de corttt diye.. khkh56
bişiler eksik dusun ama bulucaz inşallah.. kahvesmiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri