Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Serpil'ciğim sen sakin olacak ve çocuklara destek olacaksın ki onlarda kaygıdan uzak olsunlar sınavları gerçekten önemli ama kazanamazlarsa ne olur dünyanın sonu gelmez .Hayatlarımız boyunca ama öyle ama böyle bir çok şekilde hayat bizi sınıyor zaten .İşin ucunda kazanmakta var kaybetmekte bizlere düşen kazanmayı bildiğimizdeki sevinci coşkuyu ,kaybetiğimizdeki sükunetide çocuklarımıza öğreteceğiz onlara sadece kaznmayıdeğil kaybedebileceklerindede yanlarında olduğumuzu hissetireceğiz.Hayata düştüklerinde ellerinden tutup yeniden yollarına devam ettiereceğiz.
Biz kızımlada oğlumlada bir çok sınav yaşadık .Oğlum ikinci senesinde istediği okula girdi şimdi başarılı bir öğrenci .Kızımla bir çok kereler sınava girdi ama buseneki kadar çok bir şeyler yapmaya çalışmadı sanki.Canım inşallah çocuklarımız başarılı olur ama olamazlarsada hayatın sonu değil ya en önemlisi canları sağ olsun onlar her şeyi yaparlar.
Sana ve çocuklarına hayatınız boyunca başarılar diliyorum kiss3
selam arkadaşlar hismiley hismiley hismiley hismiley bende katılamadığım keopsun semineri hakkında bilgi almak istiyorum çok istediğim halde bir takım engeller nedeniyle katılamadım ama olsun herşeyde bir hayır vardır.ama orada aldığınız bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
selammmm ben geldiimmm uzun bir aradan sonra çok şükürartık kızımı ve oğlumu yerleştirdim işin en zor kısmı bitti çok şükürler olsun allahıma kızım artık bir istanbullu okulu başladı evi yerleşti bende biraz daha rahatlamış oldum ama benim işler bitermi?bende yollarda gidip gelicem bir kızıma bir oğluma smil56 olsun yeterki onlar okusun ben herşeye razıyım bundan sonra siteyi daha rahat takip edicem inşallah bu akşamlık bu kadar yol yorgunuyumda byyyy ttli3
Allah kavuştursun Serpil'cim. Allah ikisine de zihin açıklığı versin. onlar ne kadar uzağımızda olsalar da, aslında hep bizimle oluyorlar. Biraz özlem oluyor sadece ttli3
sevgiler kiss3
ayyyy vallahi bu akşam cimcime sayesinde çok güzel bir akşam geçirdik.kendimdeki değişime inanamıyorum ben kim eve bir hayvan almak kim dusun dusun dusun çok ilginç gelişmeler oluyor hayret ediyorum kendime hiç bir hayvanı bu kadar seveceğimi tahmin etmezdim şimdi istanbuldan nasıl götüreceğimizi düşünüyorum kıyamam ona evde yanlız kalırsa vallahi depresyona girer smil56 ne yapıcaz bilmem?ona reiki verdim inanamazsınız kucağımda kıpırdamadan nasıl yatıyor çokta akıllı tuvaletini kesinlikle oraya buraya yapmıyor kumunun içine gidip yapıyor insanların bile birçoğu onun gibi davranmıyor.bu akşamlık bu kadar herkese hayırlı akşamlar.
Canım nerdeyse 2 ay olmuş ihmal etmişsin bak günlüğünü.Bir hatırlatıyım dedim.
Senin bilgilerinden faydalanacak o kadar insan varken yazmamak olmaz bence.Kendini okuyarak ve gece gündüz araştırarak geliştiren birisinin daha örnek olması gerekiyor. ark5
canıııımm benimmmm doğru diyorsun oldukça ara verdim biliyorum çok yakında bilgilerimle birlikte gelicem allahın izniyle bunun için kendimce geçerli bir takım sebeplerim vardı son zamanlarda bayağı bir dağıldım toparlanmaya çalışıyorum ttli3 ttli3 ttli3sevgiyle ışıkla kalın kiss3 kiss3 kiss3 kiss3(aaaa unuttum yarın benim için büyük günnnnnn) blissy blissy blissy blissy blissy blissy
Cancağzım meraktan çatlamış bir vaziyette yazıyorum sana 789569 Nerde kaldınız yahu?Shaman'ıma giden çabuk dönmüyor anladıkta bu kadar da olmaz yani.Gelince hemen yaz bana yoksa fena olacak valla bak karışmam dlckrn
Oh neyse gelmişsin.Naptı bu Shamanic dedim.Elinizi kolunuzu bağlayıp sizi bırakmadı mı dedim aa34 Polisi aramayı bile düşündüm (yok daha neler girlhaha )Şaka bir yana çok isterdim orada olmayı canım benim.Yakında gelicem bende inşallah.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.