kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D

Ynt: kızımın günlüğünden kendi günlüğüme geçtimmm :D

offf arkadaşlar çok yorgunum sad456 sad456 badana yaptım 2gündür temizlik valla koptum yaniii enerjimi nasıl toplıcam bilmem dusun dusun dusun dusun

shamanikçim sende kayboldunn agl34 agl34 agl34 agl34 nerdesiniz yahuuuuuu dusun dusun

ayyy serpil kıskandım valla bahar gibi olmuştur ev şimdi 25889

her iş bitipte oturduğunda tüm yorgunluğun geçecektir ark5

dur sana bi yorgunluk kahvesi yapayım ttli3
kahve8dc.jpg

arkadaşlar yorgunluğun üstüne bu gün birde cenazemiz oldu ve ben bunu rüyamda gördüm.artık sezgilerim arttıve ben hissediyorum iç sesim bana bazı şeyleri haber veriyor.

serpil'ciğim başın sağ olsun canım .Ölümde yaşam gibi hayatın gerçeği.

saol canım benim dostlar saolsun çok teşekkür ederim

arkadaşlar çok yoğun günler geçirdim her şey çok üst üste geldi .buraya bile girdip yazamadım doğru dürüst acip bir yorgunluk var üstümde.telkinleride dinleyemedim günlerdir çünkü yattığımda resmen komaya girdim sanki.acaba aksaklık olmuşmudur.tam etkisini görmeye başlamıştım.ama şunu tekrar söylemeden edemicem devam edin farkındalık muazzam gelişiyor sezgiler artıyor ben bunları son günlerde çok iyi farkına vardım.

arkadaşlarrrr bu gün çok mutluyummmm cilgin897 cilgin897 cilgin897 hayal ablam ve shamanik burdalar artıkkkk onların burada olduğunu bilmek bile insana farklı bir güven veriyorr vien1 vien1 vien1 vien1 blissy blissy blissy blissy blissy

bu gün çok güzel bir günnn kendimi çok iyiy hissediyorum kahvemi almışım pc nin başında sitede sizlerle olmak çok güzell valla burada olmak bana farklı bir huzur veriyor s456 s456 s456 s456 s456

ne güzel canim afiyet olsun keyfin ve nesende hep böyle daim olsun sevgilerimle kiss3

canım zor günler geçirmişsin.. yanında olamadık kusura bakma... utananadam

yorucuda olsa temizlik gibisi yoktur..

ellerine sağlık... huzurlu günlerde keyif sürün.. ark5

başınız sağolsun.. geride bıraktıklarına sabır ve dayanma gücü diliyorum... sad456

baş ağrın olduğu zaman aklında bulunsun.. ıhlamur çayı iyi gelir.. 2-3 fincan iç gün içinde..
ayrıca bol su tüket.. susuzluk baş ağrısı yapar..

melisa ve lavanta yağıda iyidir.. buhurdanlıkta su ile karıştırarak odaya kokusunu yayarsan çok rahatlatır..
bir damla parmaklarına alıp şakaklarını ve kulak arkandan ensene olan aralığı ovarsan iyi gelir ..
aynı şekilde bir kaç damlayı suya damlatarak içersende yararlı olur..

masaj için: nane yağı..pelesenk yağı.. papatya yağı.. kekik yağı da kullanabilirsin..

kiraz mevsimi geldi.. başın ağrıdığında kiraz yiyebilir c vitamini içebilirsin.. super

birde aşağıda vereceğim linkte önerilerim olmuştu.. müsait olduğunda bakarsın..

http://www.hayatimdegisti.com/forum...agriyor_yardim-t2480.0.html;msg24038#msg24038
9491nt5ni4.gif

sevgiler.. hismiley

Beyaz laleleri seven anneye ufak bir hediye ttli3

40440.jpg

oleyyyyyy f678h f678h f678h f678h harika bir günn kendimi muhteşem hissediyorum bu gün enerji doluyum uzun zamandır bu denli enerji almadım sankiii çok güzel günler geliyor bunu hissediyorum herkesin hayrına olacak şekilde gerçekleşmesini seçiyorum.shamanik çim adaçayı tütsüsü harika bir şeyy sana sonsuz teşekkürlerimi ve herkese en yüksek benliğimle sonsuz enerjimi gönderiyorum .herkesi herşeyi çok seviyorum allahım sana sonsuz şükürler ediyorum kiss3 kiss3

arkadaşlar oldukça uzun bir ara verdim yazmaya ama çocuklarımın oks ve öss si nedeniyle onlarla meşgulüm oğlanı atlattıkta şimdi canım kızım pzar günü öss ye giricek hepinizin dualarına ihtiyacımız var allah yavruma etçek inşallah bundan eminim oldukça gergin bir dönem geçiriyoruz istemesekte ama sonuç mükemmel olacak eminim
allahım yavrumun benim emeklerimi karşılıksız bırakmıyacak eminim ttli3 ttli3 ne olur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin pazar günü

elbette canım benim..

dualarımız ve enerjilerimiz yanınızda...

mutlu güzel haberlerinizi bekliyoruz.. ark5

hem oğlun hem kızın için.. kiss3

sevgiler..

ecem çok akıllı bir kız inşallah güzel bir puan alıcak bu sınavdan ttli3 dualarımız ecem , melodis ve sycorox için k8908

çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 cat3500

offf çok gerginim yaaa nasıl geçecek bu gece bilmiyorum sanki sınava ben giricem

offf patlıyorum sanki kızım sınavda allahım sen yardım et yavruma zaman geçmiyor sad456 sad456 sad456

Sizdeki stres beni çok üzdü sad456

inşaallah ecem size güzel haberlerle gelir

siz onu sınava en iyi şekilde motive etmişinizdir 98569

gönlünüz rahat olsun

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri