Kilo verme yeni telkini

bende kilo verme yeni telkininden sağlıkla kolaylıkla yararlanmayı seçiyorummmm :)

Merhaba Atakan Bey,
Kilo verme telkinini denemek istiyorum.

Selamlar,

linkler gonderildi

merhaba yeni kilo verme telkininin linkini bana da gönderebilirmisiniz lütfen. teşekkürler.

indirdim dinliyorum. nedense içimde bir heyecan bi enerji oluştu. sanki çarpıntı gibi. olacak insallah bu sefer

aynı heyecanı bende yaşamak istiyorum :))))))))

Atakan Bey bende denemek istiyorum.

Mesajlar tarafımdan iletilmiştir.

bende dinlemeye başladım. çok teşekkür ederim.müzikde çok güzel. yine aynı şekilde dinliyoruz değilmi. 21 gün üst üste.

dinleme zamanları konusunda bilgi verebilirseniz yeni başlayanlar öğrenir bizlerde bilgilerimizi tazeleriz.

Telkini ben de edinebilir miyim lütfen? :) şimdiden teşekkürler çok yararlı bir çalışma

Atakan bey bana link gelmedi

yeni üye oldum, ben de denemek istiyorum...

Merhaba Atakan Bey,bende daha önce çekirdek inanç çalışmanızı almıştır,faydasını görmüştür.Şimdi de yeni kilo verme çalışmanızı denemek istiyorum.Emeginize sağlık teşekkür ederim....

merhaba sevgili hocalarım sevgili arkadaşlarım yoldaşlarım :) ben de ben de istiyorum bir 10 kilo vermeyiiiiiiii

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri