Kilo verme yeni telkini

kilo herkesi sorunu genelde , o yüzden hareketlenme oldu sanırım y789

Kilo verme telkinini dinlemeyi ben de sabirsizlikla bekliyorum.emeginize saglik

yeni yapılan kilo verme telkinini bende dinlemek isterim ve günlük olarak yazmak iyi olur teşekkürler

merhaba bu telkini dinlemeden önce yine suçluluk ve ego telkinlerini dinlememiz gerekiyormu acaba???

ben bugün telkin geldiğinden beri dinliyorum. ellerinize ve emeğinize sağlık

Mesajlar gönderilmiştir.

beden aklı.. ilginç bir isim içeriğini öğrenebilsek çok güzel olurdu içeriği paylaşılabilir mi ? Abdullah beyin neler yazdığını merak etmekteyiz :)

Telkinleri kulaklıkla mı dinlemiz lazım ?

Telkinleri kulaklıkla mı dinlemiz lazım ?

bu son soru olmayacak okuyan herkes için kısaca özetleyeyim;
-kulaklıkla dinlemene gerek yok hoparlörden kısık açsanda olur
-zamanım yok diyenlerde uykularında dinleyebilirler
-ne kadar dinlenicek diyenlerde 21 gün dinleyip 7 gün ara vererek bunu 3 kere tekrarlayabilirler
-başka telkinlerlede kullanılabilir

bu tarz sorular forumda bir çok defa soruldu yanıtlandı lütfen özen gösterelim f678h

Bazı subliminal çalışmalarına da katıldığımda kulaklık şart deniliyor diye sordum...

BEN DE İSTİYORUM ATAKAN BEY SEVGİLER

bu son soru olmayacak okuyan herkes için kısaca özetleyeyim;
-kulaklıkla dinlemene gerek yok hoparlörden kısık açsanda olur
-zamanım yok diyenlerde uykularında dinleyebilirler
-ne kadar dinlenicek diyenlerde 21 gün dinleyip 7 gün ara vererek bunu 3 kere tekrarlayabilirler
-başka telkinlerlede kullanılabilir

bu tarz sorular forumda bir çok defa soruldu yanıtlandı lütfen özen gösterelim f678h

linki nasıl temin edeceğiz nereden download edeceğiz

Mesajlar gönderildi

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri