Kilo verme yeni telkini

Mesajlar gönderildi.

denemeye hazırım hergün buraya gelişmeleri aktarıcam

Atakan bey yazıflama telkin cd nizi bende istiyorum

merhaba, linkler gönderildi demişsiniz ancak bana gelen bi mesaj olmamış. yeniden iletebilir misiniz? tşk.

Atakan bey bende yeni kilo verme telkinini denemek istiyorum.Dinledikten sonra gelişmeleri yazarım.Şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık.

Banada gonderirseniz cok mutlu olurum.Emeginize saglik

Atakan bey bekliyorum yeni zayıflama telkinizi tesekkür ederim acaba ne zaman gönderirsuniz?

Telefondan kulaklik olmadan dinlenildigi zaman telkinlerin etkileri azaliyor mu ? Gece telefondan dinliyorum telkinleri sabaha kadar caliyor.Forumda gezinirken bu konuda fikir ayriliklari gordum kafam karisti.Sabirla bekliyorum etkilerini eger boyle birsey varsa farkli bir alternatif bulacagim.Bilgilendirirseniz cok mutlu olurum :)

Ben de daha önce olduğu gibi telkin ile kilo vermek istiyorum :) yeni telkininizi merakla bekliyorum. Teşekkürler..

Arkadaşlar telkin için gerekli link i mesaj olarak gönderdim.

İletildi arkadaşlar.

Atakan bey iyiakasmlar yeni zayıflama telkin gelmedi bekliyorum

İletilmiştir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri