Kilo verme yeni telkini

kilo verme telkininden bende istiyorum. teşekkürler.

Talkini bilgisayarimiza nasil indirebiliriz?

Merhaba telkinleri bende kullanmak istiyorum. Lüften özel mesaj atabilirmisiniz

bende istiyorum kilo verme telkini lütfen..

Merhabalar... ben de denemek istiyorum yeni telkini ...

Iki defa talep ettim ki Facebookta msj yazmamiz gerektigini gormeme ragmen hala telkin gonderimi soz konusu degil :((((

Merhaba kilo verme telkininizden yararlanmak istiyorum.Tesekkurler...

Kilo verme telkininizden faydalanmak istiyorum.

Diğer telkinlerle birlikte bunuda dinlemek istiyorum acaba hemen gelirmi lütfeeen956k

Kilo verme telkininden bende istiyorum lütfen 😊

Kilo verme telkinini bende denemek isterim

Merhaba 2 gün sabah biraz bas bölgesinde agırlık hissi var kendimi rahat hissediyorum gel7smeleri gün aktarıcam size tesekkür ederim...

bugun icinde gonderilecek

bu siraya kadar herkese gonderdim guzel haberlerinizi bekliyorum bu ideal beden telkinidir kilo almak isteyende kullanabilir

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri