KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE?

Evet bu sitenin de en güzel tarafı bu zaten.Paylaştıkça güzelleşiyor herşey. Sadece bize ait sandığımız sorunların bile bir çoğumuzda var olduğunu görüp paylaşabiliyoruz.... :-)))

İyi ki varsınız...

Benim en sevmediğim yönüm alttan almam, insanlarda gördüğüm yanlışlıklardan kendim utanıyorum. Bunu yenmeye çalışıyorum çünkü içimdeki avukat: "O yapmaktan utanmıyor, sen niye yüzlemekten utanıyosun, sen niye onun yüzüne bakmaktan utanıyorsun", deyip duruyor.

Yenmeye çalışıyorum ama zaman alacak gibi.

dusun2hımmm, bi düşündüm de ani karar değiştirme özelliğimi yani kararsızlığımı sevmiyorum...ama o da beni ben yapan şey sanırım ...music45

Sürekli alttan almayı ve kafaya takma özelliğimi beğenmiyorum. Bir de aman kimse kırılmasın tarzı davranışlarımı ... Kırılırsa kırılsın diyemiyorum malesef, hata yaptıklarında bile pek söyleyemiyorum :(

kendimizi yeterince sevdiğimiz zaman ve yeterli gördüğümüz zaman hayat bayram yerine dönecek..onay alma isteiği duyuyorum bazen..

Sevgili Bluepebbles ve Big okyanus;

Ben de sizler gibi sürekli kırgınlıklarını içine atan ve aman karşımdakini kırmayayım, bir tatsızlık çıkmasın diye sürekli alttan alan, ancak tahammül sınırları aşıldığında tepki gösteren bir insandım. Bazen içime ata ata biriktirip en olmadık zamanlarda patlayarak çoğu zaman haklıyken haksız durumuna düşüyor ve çevremden olumsuz tepki gösteriyordum. Şimdi düüncelerim pek içimde kalmıyor. Eğer birine bir şey söylenmesi gerekiyorsa bunu açık ve net bir şekilde söyleyebiliyorum. Ay kırılacak, üzülecek gibi aşırı hassas düşüncelerim kalmadı. Ama bunu söylerken de şunu belirtmek istiyorum içimde biriktirmiyorum derken patavatsız, kırıcı ya da bencil bir insan olduum anlamı çıkmasın buradan... Tam tersine düşüncelerimi yerinde ve zamanında sakin ve uygun bir biçimde dile getiriyorum. İnsanlar önce benden bu tepkiyi beklemedikleri için şok oluyorlar ama bir süre sonra bu da olumluya dönüşebiliyor inanın.

Bence asla vazgeçmeyin... Devam edin farkı sizlerde göreceksiniz. Önce kendinize inanın.

Bluegirlx'in de dediği gibi kendinizi sevin ve yeterli görün... Görün herşey ne kadar düzelecek...

Sağlıcakla kalın...

Bir de ani parlama özelliğimi giderebilsem... sanıyorum en çok kaybetmeme neden olan özelliğim bu benim...

karar verdiğim bir konuyu uzun süre devam ettirememem..

sabri ogrenemedim .. simdilik! bunu sevmiyorum ::)

Harekete geçme problemim var. Yapmam gereken önemli acil bir işte olsa son dakikaya bırakıyorum. Yetiştiremeyince de kendime olan güvenimi kaybediyorum. Görevlerimi, sorumluluklarımı biliyor fakat yap(a)mıyorum.
Kendimde en nefret ettiğim özellik bu ve inşallah bu gelişim sürecinde kurtulup daha aktif, daha enerjik ve de başarılı bir insan olacağım. derty

Çabuk pes ediyorum.

Kendime hiç beğenmediğim yön ???

İlk aklıma gelen; biraz hırslı olmam. Her konuda hırs yapıyorum aslında. Biraz dizginlemek için çalışmam gerekiyor.

başkalarını çok fazla önemsemek ve bu yüzden kendim olamamak

Kendime karşı çok acımasız ve eleştirel olmam sanırım. Ama artık eleştirmicem söz. :zpzp:

eleştirmek ıyıdır aslında...

yanlızlk duygusundna arınamıyorummmmmmmmmmm

o kadar yapıskanım ki, kendime bi yapısıyorum bi daha cıkmıyorum, örnegin bisey yapmam gerekiyor ve onu yapmak istemiyorum, yapmıyorum da, ama yapmıyorum yapmam lazım diye kendimi yiyiyorum, her an her dk söylenip duruyorum kendime, en sevmedigim huyum bu iste nefret ediyorum hatta, sülük gibi, kendi kendime diyorum yeter bi sus bi kes bi git, yok olmuyo, gercekten kendimden kacamıyorum bazen... kendimin tek düsmanıyım ve savasmaktan yoruluyorum...

o kadar yapıskanım o kadar sülügümki, kendime bi yapıstım mı bi daha cıkmıyorum, bisey yapmam gerekiyor ve onu yapmayı istemiyorsam yapmıyorum, iyi hos yapmıyosun yani istedigin seyi yapıyosun, ama yok diger yanım devam ediyo ''ama yapmalısın, ama yapmazsan su yaparsan bu olur, ama yap, yapcaksın, hadi''
kendimin tek düsmanıyım, kendimle savasmaktan yoruluyorum, kendimden bazen kacmak istiyorum, yoruluyorum senden, yoruluyorum senden, yoruluyorum senden...

Kendimi affetme ile ilgili problemim var.

çok sabırsızım hemen herşey olsun bitsin istiyorum ve bundan gerçekten nefret ediyorumm

Sabırsızım,detaylarla çok boğuşuyorum sad456

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri