- Reaksiyon puanı
- 6
çok gururlu olmam ...bazen yersizce..........aşırı gurur............
Kendini beğenmiş seniiiiiigirlhaha Ben çabuk sinirleniyorum. Hiç sevmiyorum bu özelliğimiblookSeviyorum, kendimi yaa :Beğenmediğim bişey yok gibii sevincli
Benim en sevmediğim özelliğim malesef aşırı ağırkanlı ve üşengeç olmam. Acaba bunların giderilmesi için de bir telkin mevcut mudur?
tam aklımdan geçiriyordum sende yazmışsınEn sevmediğim huyum ertelemek Fakat bunun üstesinden en kısa zamanda geleceğim
tam aklımdan geçiriyordum sende yazmışsınbenimde en sevmediğim özelliğim ertelemek ve üşengeçlik...
![]()
Yalnız değilmişim demekki))
Aynı şey bende de var.benimde var ben yönümü hiç bulamam sağ derler sola giderim ailem bildiği için ellerini kollarını sallar buradan dön diye yada sağa gideceksek sola dön derler bende sağa dönmüş olurum aslında sağ soldur solda sağa doğru gider arkaya bakınca sol gibi gözükür yandan sağdır ... işteutananadamutananadamutananadam
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.