KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE?

aynen ya........ben mesela bırıne yon tarıf ederım ya aılem der ki bu the desert burası dıosa sen tam tersıne gı derler....:( yanıı gercekten zorlanıorum ben...bı yere daha once gıtmedıysem bulaıorummbazen hatta hıc gıtmedıgım yerlerde dolanırken alla alla dıorum burası tanıdık halbukı ben az once gecmışım:( sankım hayat bı labırent:D......

gel kardeşim biz ikimiz seninle karsa tatile gidelim (antalyaya çıkarız kesin)girlhaha

aynen kesinnnn:D hadı gıdelım karsa:D:D::D:D

:D:D::D ama ben laz değilim uşağummmm:P:PP:sevincli

biraz fazla inatçıyım heralde.....

benim en büyük problemim çabuk sinirlenmek.hadi çabuk sinirleniyosun da bari şu çeneni kapalı tutmayı becerbilsendunk56.sinirlendiğim kişi karşımdayken neyse de o mekanda yoksa hiç hoş olmuyor yani dedikoducular12389 gibi araksından verip veriştirmek.yanlış olduğunu biliyorum ama duramıyorum napacam???4897

benim en büyük problemim çabuk sinirlenmek.hadi çabuk sinirleniyosun da bari şu çeneni kapalı tutmayı becerbilsendunk56.sinirlendiğim kişi karşımdayken neyse de o mekanda yoksa hiç hoş olmuyor yani dedikoducular12389 gibi araksından verip veriştirmek.yanlış olduğunu biliyorum ama duramıyorum napacam???4897
Aynen bende senin gibiyim ama sinirlendiğimde sinirimi, sinirlendiğim kişiden çıkarırım. Arkasından söylenmemek en iyisi ;) Sinirlendiğin kişiye söyle ne söyliyceksen. İçinde kalmaz hem.

bide bışeye taktığım da acaıp takarım..takıntılıyım ben ya.yahu kızım ıkı dkka dınlendır şunu beynını...yookkk ben dınelndırırsem kım uzulcek kım vıdı vıdıe dıcek..olmass..:))

meraklıyım ama asla kimsye çaktırmam hiç sevmiyorum bu huyumuu!!!

sessiz konuşuyorum..sorunlarımı anlatmıyorum..

elektra çok doğru diyosun da işte bi kere geldiler mi bana freni boşalmış kamyon gibi dambır dumbur dalıyorum ama telkinler işe yaramaya başladı biliyomusun:zpzp:.ilk 3 gün aşırı derecede gergin ve sinirli hissettim.ama şimdi çok rahatım gayet sakin.artık kimseye eleştirel gözle bakmamayı da öğrenmeye başıyorum.gerçekten etkisi çok güzelmiş telkinlerinmusic45 hepinize teşekkürederim harika bi site25889

sanırım zaman kavramına fazla takılıyorum. kaybolan yıllarıma ve bu şehirde yaşayacağım sınırlı yılları kafama takıyorum ve kendimdn nefret ediyorum. herşeyi aştım telkinlerle ama bi tek anı yaşayamıyorum hy789

kırılma noktası denen değişimi hala yaşayamamış olmam beni deli ediyor.güç var faaliyet 0...

bazen kendimi herşeyi bilmek zorundaymışım gibi hissediyorum çok saçma biliyorum ama öyle bu yönümü hiç mi hiç sevmiyorum

çok çabuk vazgeçiyorum ya

birazcık azimli olsam ne güzel olurdu hy789

Bir şeyi yapmaya niyet ediyorum, kendi kendime söz veriyorum ama devamını getiremiyorum, maymun iştahlıyım bad45

Ama bu hafta sonu kendimle ilgili çok güzel bir çalışma yaptım, onu da paylaşmak istiyorum bu arada sevincli

Bir tablo çizdim, tablonun bir tarafına
Bilinçaltımda beni engelleyen, sınırlayan, gerileten düşünce kalıpları ve inanç programlarını
yazdım, diğer tarafına ise,
Bu olumsuz düşünce kalıplarını ve inançları olumluya çevirmek için yapacağım olumlamaları
yazdım.
İnanır mısınız bu tarz tam 81 adet olumsuz düşüncem ya da inancım varmış ooo67Daha da üzerinde çalışsam, daha fazla da çıkabilir belki.

Neyse yukarıdaki beğenmediğim düşüncemin karşısına yazdığım olumlamayı paylaşmak istiyorum, benimle aynı olumsuz düşünceye sahip olanlar varsa, onlar için de faydalı olabilir belki y789Çünkü bu yazdığım olumsuz düşüncelerden biri aklıma geldiğinde hemen "iptal iptal" deyip karşısına yazdığım olumlamayı okuyorum, böylece o olumsuz düşünce, beni eskisi kadar çok etkileyemiyor smil56

Olumsuz düşüncem:
Bir şeyi yapmaya niyet ediyorum, kendi kendime söz veriyorum ama devamını getiremiyorum, maymun iştahlıyım

Olumlamam:

Ben kararlı bir insanım, azimliyim ve başarılı olmak için yakıcı bir arzum var, aldığım her karar beni hedefime daha çok yaklaştırıyor. Başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapıyorum. Hedefime ulaşmak için daha önce hiç olmadığı kadar motivasyona sahibim.

Sevgiler actionsmile

Benim de en sevmediğim yönüm herkesin kendim gibi davranmasını beklemek ama bunlar çok abartılı davranışlar değil bulunduğumuz ortamın gerekleri yalnız bunları yanımda bulunan kişilere anlattığımda bir önemsemem gibi tavırlarla karşılaşıyorum anlamadım doğrusu.

Çok sessiz ve olaylara karşı tepkisiz kalmam :( :(

benim kendimle ilgili sevmediğim değilde değiştiremediğim bir kaç(bir kaç mı?)özelliğim yada kusurum var.sigarayı bir türlü bırakamamam,kilomu eski haline getiremem,insanlara hayır diyememem...daha yazmıyayım.yazdıkça liste uzayacak.ama ilk ikisini irade zayıflığıma bağlıyorum.yoksa bir yığın mazaret üretebilirim.bunlar değiştirmeye çalışıyorum.bakalım bu yaşa geldim.gençlere kötü örnek olmak istemiyorum.önce kabullenip,sonra değiştirmek için tekrar ve kararlı biçimde çalışmalara başlamam lazım..

senin asıl sorunun, ruhundaki belli başlı (iyi ya da kötü) tüm özellikleri bir nedene bağlamaya çalışman zeynep957. belki sen bile farkında değilsin bunun ama sen böyle didindikçe aynı yüzme bilmeyenlerin denizde çırpınıp batmaları gibi bu sorunlarından kurtulamayacaksın.

halbuki kendini suya bi bıraksan. ruhunu huzura bir salsan ne cevherler var orada...

bi an bunca yılın birikmiş isyanını kendi çapında muhteşem bir asilik ile bir çırpıda kusabilsen...

bu dünya da bir de ben varım ! diyebilsen kendine.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri