İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

arkadaşlar iple çekiyorum bu hafta sonunu harika olucak yaaa blissy

yazmazsam olmaz resimlerle koyacağım ki bilin güzellikleri
9. daisy Kızım
resim081ko1.jpg

Gerçi şimdi yaz moduna uymak zorunda kaldık daha kısa tüyleri asla hırçın değildir çok akıllıdır seversen yanaşırnormal köpeklerden farkı çok hareket etmez
10. Papi Kızım
resim569cn7.jpg

inanın çok ürkek kapı çaldığı an evden kaçar asla tanımadığına yaklaşmaz

Bir gelişme daha buradan benimde henüz tanımadığım reiki konusunda ve kişisel gelişim konusunda tecrübeli birkaç kişi daha gelebilir ama tam bende bilmiyorum pazar günü gelecekler sanırım sadece bilgi olsun ço ks evdiğim bir tanıdığım arkadaşımızın arkadaşları diyeyim cilgin897 rakam yok saymıyalım bereketi kaçmasın blissy

Ben de geliorm ya reiki deneyimli bir insan olarak göztepe vapurla geçeriz artık çok istiorm hayırlara artık

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Berkeberk tembellik etme bak nerelerden geliyorlar hareketlen
Devamı için yazın arkadaşlar

ayarlamaya çalışıyorum. sizlerle tanışmayı bende çok istiyorum. çok güzel bi gün olacak. bu kadar pozitif insan bi arada. kaçırmamak lazım.

zeynep kahraman ' Alıntı:
Ben de geliorm ya reiki deneyimli bir insan olarak göztepe vapurla geçeriz artık çok istiorm hayırlara artık
Zeynep yazdım özelden telefonumu da verdim m.paşa cad. garanti bankası daha uygun olur gerçi geliş saatini bilmiyorum ama her şekilde karşılarız 44
11. Zeynep Kahraman
ayyy şahane

Buradan izmir'den gelecek arkadaşlara duyurulur.
C.tesi 12 /13 aralarında Atakan ve Fatma Bakırcıyı karşılayacağız o arada Mügeee ile buluşacağız hilton otelinin önünde oradan eve geçeceğiz Hayal benim evi bildiğinden eve geçerken o da yola çıkar Akşam üzeri Ayşe gelecek Bu aralarda sizlerde Hilton oteli tarafında olursanız birlikte geçeriz eve ama saatler uyuşmaz ise Toplantı evin adresini vereyim.
Mithatpaşa cad. Göztepe durağı Garanti bankasının oradan sizleri alabiliriz. Sahil tarafından gelecekler içinde göztepe iskelesi olabilir ya da oraya yakın biryerler.
Geleceklere özelden telefon bilgimi verebilirim.
Birde evde olacağımızdan kısır börek kek vs.. birşeyler yapacağız ama herkesin buna katkısı olmasını talep ediyoruz küçükde olsa herkes sevdiği birşeyi yapıp ve ya alıp gelirse seviniriz.
Bu sitede inanılmaz bir sevgi bağımız oluştu arkadaşlar kimse birbirini yanlış anlama ve ya alınganlık yapmıyor sevgi içinde uyum halinde sohbet edebilmek çoğu kişilerin grupların başarabileceği birşey değil. Biz çok özeliz. Herkesi bekliyoruz bu tanışma toplantısına.

evet burcucum haklısın hepimizin bir katkısı olsun. tıpkı bu sitede hayatımızı paylaştığımız gibi sorumlulukları da paylaşmamız lazım bütün yükü senin omzuna yıkamayız hepimiz bişyler yapmalıyız. ben mercimek köftesiyle kurabiye yapar getiririm. daha da istediğiniz bir şey varsa söyleyin yeter. bu arada çok tatlı senin daisy le papi çok tatlılar yaw ben kedi manyağı bir insan olarak daha çok papiyle ilgilenirim ona göre şimdiden yaptırıyorum rezervasyonumu smiliyface

Bakın arkadaşlar ben gelemiyorum ama lütfen lütfen bu organizasyon en kısa sürede tekrarlansın...Ben kuduruyorum burda yaaaa.....gelince tanışmak istiyorum herbirinizle...1 hafta arayla kaçırdığıma inanamıyorum sadanim

KEDİCİĞİ tuttum.. ben geldiğimde size doymuş olurda, akşam gezintisine çıkmış olur umarım.. dusun
şimdi beni görünce bu koskocaman kadın nasıl kediden köpekden korkar diyceniz ama ,
KORKUOM.. yaklaşamam, sevemem, onlarda beni sevmez zati. şaşkın

ya ne güzel... smiliyface hımm acaba ben ne hazırlasam kısır mısır dusun 44

yaa neden öyle diyelim insanlık hali korkabilirsin tabi. mesela ben böcek milletinin alayından accayip tırsarım burcu evde böcek beslemiyon dimi sevincli bu arada o resimdeki kedi senin mi müge ya çok tatlı bir şey yerim onu ben cilgin897

yok canım ya nerdeeee sadanim benim değil netten bulmuştum 44

olsun yine de çok tatlı bişy umarım senin de o kadar tatlı bir pisiciğin olur bir gün gulensmiley

Arkadaşlar iyiki varız ya 44 Ayşem korkman sorun değil benimkilerr öyle kucağa atlamazlar sakinlerdir. Ben sadece sevmeyenlare kızıyorum korku başka birşey merak etme sende bu sayede belki alışmak için adım atabilirsin. Ama kimse seni zorlamaz o ayrı yapmasınlarda zaten
kısırı ben yapacağım mügeee ona göre börekde yaparım gerisini siz düşünün khkh56

BENİ DE BEKLEEYİİİİİİİN...KISIRI ÇOK SEVERİM .....KEDİLERİ DE SEVERİM,KÖPEKLERİ DE SEVERİM...HAYATIMDEĞİŞTİ'Yİ DE SEVERİM...İKİNCİ BULUŞMAYI MUTLAKA YAPALIM...İKİNCİSİNDE MUTLAKA ORDAYIM HEPİNİZE ÖPÜCÜKLER..

Bugle ' Alıntı:
BENİ DE BEKLEEYİİİİİİİN...KISIRI ÇOK SEVERİM .....KEDİLERİ DE SEVERİM,KÖPEKLERİ DE SEVERİM...HAYATIMDEĞİŞTİ'Yİ DE SEVERİM...İKİNCİ BULUŞMAYI MUTLAKA YAPALIM...İKİNCİSİNDE MUTLAKA ORDAYIM HEPİNİZE ÖPÜCÜKLER..
Evetttt Bugle merak etme sen geldiğinde de harika bir toplantı olacak

FATMA BAKIRCI ' Alıntı:
olsun yine de çok tatlı bişy umarım senin de o kadar tatlı bir pisiciğin olur bir gün gulensmiley

köpeğim olsun benim smiliyface

bu arada tamam burcucum kısır senden smil56

aslında oğlum için bi köpeğimiz olsa çok iyi olur. yalnız büyüyen bi çocuk olduğundan paylaşımını artırabilirdi.. ama nası bakıcam..nerden bulucam cins bişey.. evde sağlıklı olurmu bilmiomki ben bunları..
bide korkuyorum oysa DenizAlp çok sevio ve hiç korkmuyo..:(

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri