BURCU GELEGEN ' Alıntı:Berkeberk tembellik etme bak nerelerden geliyorlar hareketlen
Devamı için yazın arkadaşlar
Zeynep yazdım özelden telefonumu da verdim m.paşa cad. garanti bankası daha uygun olur gerçi geliş saatini bilmiyorum ama her şekilde karşılarız 44zeynep kahraman ' Alıntı:Ben de geliorm ya reiki deneyimli bir insan olarak göztepe vapurla geçeriz artık çok istiorm hayırlara artık
Evetttt Bugle merak etme sen geldiğinde de harika bir toplantı olacakBugle ' Alıntı:BENİ DE BEKLEEYİİİİİİİN...KISIRI ÇOK SEVERİM .....KEDİLERİ DE SEVERİM,KÖPEKLERİ DE SEVERİM...HAYATIMDEĞİŞTİ'Yİ DE SEVERİM...İKİNCİ BULUŞMAYI MUTLAKA YAPALIM...İKİNCİSİNDE MUTLAKA ORDAYIM HEPİNİZE ÖPÜCÜKLER..
FATMA BAKIRCI ' Alıntı:olsun yine de çok tatlı bişy umarım senin de o kadar tatlı bir pisiciğin olur bir gün gulensmiley
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.