İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

sevgili venüs (adını söylersen sevinirim) neyin var seni bu kadar üzen nedir? paylaşmak ister misin?

amacımız bu toplantıları ayda bir kere yapmak...yani bir kereye mahsus değil...ayrıca izmirdeki mesafeler istanbul değil..oraya gelirken biyerlerde burası istanbul diyo..6 saat sonra şehir merkezine ulaşıyorsun..izmirde pırtdanak geliveriyosun biaraya..sen istediğin zaman gel biz senin içinde toplanırız..arkadaşlar tarih belirleyelim..

Gelecek hafta nasıl 14/15 temmuz

14 temmuz daha çok uyar bana cumartesi olduğu için ama tabi çoğunluğun görüşü önemli

Bana da her 2 gün uyar bakalım başka kimler olacak hadiyin arkadaşlar ya

önce toplantı: her iki günde toplanmak için hayırlı bir gündür..toplaşalım gariiii...hadin gariiii

sabahtan beri elim kolum kesik bir vaziyette dolanıyorum..bu gün kadı efendi yazdıda yazdı üst üste..çok şükür akşama doğru toparlanır gibi oldu..annemden haber aldım..belinden ameliyat olmuş...ağzında burnunda hortumlar varmış...bu yüzden konuşması anlaşılamıyormuş..amaaaa: manevi kızıma geldiği için teşekkür etmeyi, kızı kadar sevdiği bir bayanın hediyesi olan küpeleri emanetten almasını söylemeyi,ve kötü rüyalar gördüğünü..kendisine öfkeli olan herkesin yanına gelip onunla helallaşmasını istemeyi başarmış..astımı olduğu için lokal anestezi yapmışlar..doktorlar kaç gündür bunu nasıl yapacaklarını düşünüyorlarmış..korkuyor adamlar..hasta ellerinde kalır diye..neyse geçmiş olsun geldi ve gitti çok şükür.. şu an yoğun bakımdaymış..fakat kızımı yanına aldıklarına göre..o, çok yoğun bakım odasında değil herhalde..(oranın adını ben bilmiyorum)
yaa iyi olacak inşallah çok iyi olacak, dün gece bir ritüel yaptım..şambalanın doktorlarını proflarını gönderdim ameliyata..bu geceden itibaren şifa göndermeye başlıycam..hep ameliyat öncesi ve sonrasına gönderiyordum..şimdi artık direkt bedeninin şifalanması için gönderebilirim..allahıma şükürler olsun..ohhhhh beeee

thumbsanim ameliyatın iiyi geçmesi ve annenin iyi olmasına sevindim (baksana o halde yeetişmiş helal olsun )en kısa sürede ayağa alkması ve kavuşmanız dileğimle

ohh cok sukur , ıyı haberlerını aldık, allah buyuk ben de elımden geldıgınce dua edıcem annen ıcın bır an once toplasın kendını ... cok sukur sevgıler hayalayazcım hismiley

hayal ablacım ben de bol bol dua ediyorum annen için neyse ki en zor olan kısım altlatılmış. Allah'ın izniyle kısa zamanda iyileşecek anacığın inşallah. hepimiz duacıyız onun için. Allah acil şifalar versin inşallahh

Ohh şükür Hayal bitti gitti işte sağlıklı olacak 44

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Bana da her 2 gün uyar bakalım başka kimler olacak hadiyin arkadaşlar ya

İzmir buluşmasına bende katiliyorum...Cumartesi günü İzmirde olacağım...Katılacak olan arkadaşlar bu bolume yazabilirler...
Ayrıca buluşmalar bolumunde İstanbul ,Ankara,İzmir buluşmaları için ayrı ayrı alt bolumler açtım.Bundan sonra yapilacak toplantilari ilgili bolumlerden takip edebilirsiniz.

Evet güzel haberide vermek bana düşşün mü tabi ki düşşün y789 Bu hafta sonunda toplantımıza atakan da katılıyor arkadaşla başım üstünde yeri var hepiniz için hatta hayal ile bunu paylaşmak mutluluk verecek bize İzmir toplantımıza bekliyoruz sizleri hadi hareketlenin blissy

Tüh gene arkada kaldım y789 Eevet toplantı fotoları burada yayınlanacaktır

Walla ben de çok katılmak isterim çok güzel fikir 96

24 Temmuzdan itibaren karşıyakadayıııııııııııııııııııııııııııım!!!!!lütfen ben gelmeden toplanmayın.Noooooluur... blissy
Herkesi çook merak ediyorum.Tayinim çıkıp da karşıyakama(karşıyakam benim biricik sevgilim,söyle senden başka kimim var beniiiiiiim) dönersem yine sizlerle kutlamak istiyorumve sözlerimi şöyle bitiriyorum.Kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf alk78

ben de büyük bir aksilik çıkmazsa geliyorum toplantıya smiliyface ee nerde yapıyoruz ? dusun

Müge sevinirim gelmene Bugle sen gel gene o tarihte aramızda yaparız toplaşma 14/15 Temmuz olarak ayarlanmıştı Atakan ve diğer arkadaşlar kendilerini ayarladılar Toplantı bende olunmasına karar verdik Göztepedeyim iskeleye yakın ulaşım hem rahat hemde evde sıkılırsak atarız kendimizi sahile kafelere kalmak isteyenler içinde kapım açıktır yazmama gerek yok sanırım 44 Ayrıntıları akşam yazacağım size şimdi köpeğimi gezdirmem gerek bu arada köpeğim küçük terrier diğer terrierlere göre çok sakindir bilen biliyor korkusu olan bu konuda endişelenmesin hallederiz. Kedimde çok sakindir ve sırnaşık değillerdir. genelde bahçede oluyor kedişimiz

Tamam o zaman...siz yapın toplantıyı..Ama bak ben gelince yine yapıcaz burcu söz verdin super

Bugle ' Alıntı:
Tamam o zaman...siz yapın toplantıyı..Ama bak ben gelince yine yapıcaz burcu söz verdin super
Tamam söz yapacağız sen gel biran önce hallederiz 44

evet liste başladı şahane olacak
1. Atakan Sönmez (İstanbul'dan)
2. Burcu Gelegen (İzmir)
3. Hayal Ayaz (İzmir)
4. Fatma Bakırcı (Aydın/Söke)
5. Ayşe (Manisa)
6. Mügeee (İzmir)
7. Berkeberk (İzmir)
8. Patronum (İzmir)
Berkeberk tembellik etme bak nerelerden geliyorlar hareketlen
Devamı için yazın arkadaşlar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri