Rreca ederimm sevgili hemşerim, ne demek?..y789
Hepimiz kendimize en uygun gelen biçimini deneyimlerimizle buluruz sanırım. Ben bir konuda çalışırken ona bağlı olarak alttan başka konular çıkabiliyor. Farkındalığıma gelen bu konularda aynı şekilde hoop-arın yaparak devam ediyorum arınmaya. Bir ana konunun alt bileşenleri diyorum buna. Sıfırlama da böyle bir şey olsa gerek sanırım... Tüm bileşenlerden arınmak...
Geçen gün 'işsizlik' konusunda çalışmam sırasında, güvensizlik, yetersizlik, imkansızlık...vs korkular su yüzüne çıkarken farkettim, hoop-arın yöntemiyle Yaradan'a teslim ettim. Bu arada 'sınırlayıcı hatıraların sadece negatif olmayacağı, pozitif olarak değerlendirdiklerimizden de arınmak gerektiği' düşüncesi de geldi içimden. Sonra düşündüm üzerinde; gerçekten durumun en mükemmel formatında gerçekleşmesini istiyorsak, tutunduğumuz durumlar ve beklentiler de engeldirler. Öyleyse dedim, ilahi olana yer aç, arın...arın...arın...
ismira biz sürekli işsizlikle ilgili arınma yapıyoruz ya bu ne kadar daha devam edicek arındığımızı nerden anlayacağızactionsmile
serpilcim başın sağolsun çok üzüldüm..Allah sabır versin..O0Arkadaşlarr benim arınmam sanırım oldukça kökten oluyor...çok sevdiğim bir arkadaşımın beyin kanamasından vefat ettiği haberini aldımmagl34çok üzgünüm...allahım geçmişten gelen acı hatırlarımdan dolayı şuan beni çok üzen bu durumun sorumluluğunu kabul ediyorum senin ışığınla tüm acı hatıralarımın dönüşmesini ve sıfırlanmasını diliyorum..seni seviyorum ..özür dilerim..lütfen beni affet...teşekkür ederimm..
Arkadaşlarr benim arınmam sanırım oldukça kökten oluyor...çok sevdiğim bir arkadaşımın beyin kanamasından vefat ettiği haberini aldımmagl34çok üzgünüm...allahım geçmişten gelen acı hatırlarımdan dolayı şuan beni çok üzen bu durumun sorumluluğunu kabul ediyorum senin ışığınla tüm acı hatıralarımın dönüşmesini ve sıfırlanmasını diliyorum..seni seviyorum ..özür dilerim..lütfen beni affet...teşekkür ederimm..
Arkadaşlarr benim arınmam sanırım oldukça kökten oluyor...çok sevdiğim bir arkadaşımın beyin kanamasından vefat ettiği haberini aldımmagl34çok üzgünüm...allahım geçmişten gelen acı hatırlarımdan dolayı şuan beni çok üzen bu durumun sorumluluğunu kabul ediyorum senin ışığınla tüm acı hatıralarımın dönüşmesini ve sıfırlanmasını diliyorum..seni seviyorum ..özür dilerim..lütfen beni affet...teşekkür ederimm..
canım serpilcim çok üzüldüm...gerçekten acı bir şey insanın sevdiğinden ani ayrılışı...ağla2
iki hafta öncede benim kuzenim vefat etti...biz kuzenimle yaklaşık on yıldır görüşmüyorduk...
kanser olduğunu öğrendiğim an yanına koştum...ve ellerine sarıldım...doya doya öptüm onu...sad456
öldüğünde allahıma şükürler ettim benim ona gitmeme vesile olduğu için ve ona doya doya sarılmam için bana zaman ve fırsat verdiği için... tekrar başın sağolsun canım arkadaşım...
bu arada...arkadaşlar...çok ilginç ama gerçekten bu sözcükler bir mucize yaratıyor..
ben düzenli olarak her akşam çalışmalara katılamıyorum...
fakat ertesi gün günün herhangibir saatinde aklıma gelir gelmez bu muteşem sözcükleri arka arkaya ara vermeden söylüyorum...
geçen hafta yaşadığım bir değil bir kaç sorun bu hafta başından itibaren çözülmeye başladı...
(itiraf ediyorum sadece bir sorunum için iki arkadaşımdan destek istedim)utananadam
Canım elbette ne demek.hemen arınayım 12389
"Sevgili Yüce Tanrım, Melodiss arkadaşımın kardeşinde meydana gelen ve dışarıda kendini gösteren bu sorunun,içimde barındırdığım sınavlardan kalma,sınıf geçememe hatıralarımın olduğunun bilincindeyim.bunun için senden özür dilerim,lütfen Tanrım beni affet ve bağışla.
Şimdi hemen bu hatıraları seninde ışığınla sıfıra dönüştürüyorum.Böylece herşey en güzel haliyle yaşanmaya devam ediyor.Teşekkürler."
seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim.sevincli
Melodiss'ciğim, yapabildiğim tüm yöntemlerle yanındayım canım...
canım elimden gelen herşeyle yanındayım.sende kendini topla ki kardeşine destek olabilesin.ben şimdiden yapmaya başlıyorum
bir önceki hatıranı değiştir melodiss, yenisi ile değiştirbu bir fırsat arınmak için,,
"melodisin kardeşinin bir üst sınıfa geçmesini engelleyen zararlı hatıralarımın varlığını kabul ediyorum özür dilerim... Lütfen beni affet.sorumluluğu %100 üzerime alıyorum. İzin ver bu hatıralar nurunla Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..Seni Seviyorum.sonsuz nimetin ve merhametin için teşekkür ederim.'
Özür dilerim... Lütfen beni affet... Seni seviyorum... Teşekkür ederim...
![]()
melodiscim hiç üzülme, bu gece dua ederiz Allah büyük..korktuklarını yazma artık..bak göreceksin bir üst sınıfa geçecek...Allahın izniyle..O0
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.