HO'OP ARINMA HATTI

Arkadaşlarr benim arınmam sanırım oldukça kökten oluyor...çok sevdiğim bir arkadaşımın beyin kanamasından vefat ettiği haberini aldımmagl34çok üzgünüm...allahım geçmişten gelen acı hatırlarımdan dolayı şuan beni çok üzen bu durumun sorumluluğunu kabul ediyorum senin ışığınla tüm acı hatıralarımın dönüşmesini ve sıfırlanmasını diliyorum..seni seviyorum ..özür dilerim..lütfen beni affet...teşekkür ederimm..

Serpil'ciğim başın sağolsun...

...
...
.
.

suzzy, senin de...

Evet arkadaşlar, bugün hoop-arın'la ne yapıyoruz?

TR-ance rica etsem buraya bir el atar mısın?

Evet arkadaşlar, bugün hoop-arın'la ne yapıyoruz?

TR-ance rica etsem buraya bir el atar mısın?

Merhaba..

Tabi ki Ne Demek :) .. Ben Bugün Algıları Açık OLmayan İnsanlar İçin Arınıyorum.. Sevginin Dönüştürücü Gücünü Benimseyemeyen Kapalı İnsanlar İçin.. Çünkü Çoğu Kaos Bundan Ötürü Çıkıyor.. Sevgisizlik.. Sevginin OLduğu Yerde Bu Tıkayıcı Enerjiler Kesinlikle Barınamaz.. Gün İçerisinde Bu Konuyla İlgili Arınmalarıma Devam Ettim Ve Aralıklarla Belirli Kasılmalar Geçirdim.. Kısacası Arınılacak Çok Ama Çoook Şey Var.. :)

Sevgiyle KaLın..

Sana katılıyorum Tr ance güzel bir konuu..bütünü ilgilendiren bir konu bencede..

Pekala, saat 22 oluyor, kimler burada ve çalışma konumuz ne?

'İşsizlik' mi 'sevgisizlik' mi?

Lütfen bu akşam biri direksiyona geçer mi?

Ben buradayım ismiracım ne derseniz uyarım ben..

Pekala, saat 22 oluyor, kimler burada ve çalışma konumuz ne?

'İşsizlik' mi 'sevgisizlik' mi?

Lütfen bu akşam biri direksiyona geçer mi?

Bu Sefer Konuyu Temelden Alalım Bence.. Bu Hafta Sevgisizlik Üzerine ÇaLışalım.. İnsanların Nasırlaşmış Düşüncelerini Bu Niyetle Temizlemek Çok Daha İyi OLacak Bence..

Pardon, sevgisizlik diye bir şey yoktur herhalde, yanlış ifade kullandım, TR-ance doğru formatı kursun:)

kimse yokmuuuuuu?Nerde bu millet yaaa sanırım bu akşam 3 kişi arınacağız.

bende varım,

Sudemciğim sevgisizlik üzerine yapacağımız çalışmanın formatını sen kur bariiy789saat 10 u kaçırdık 11 i kaçırmayalım..y789

kimse yokmuuuuuu?Nerde bu millet yaaa sanırım bu akşam 3 kişi arınacağız.

Şu An Öyle Gözüküyor.. Ama OLsun Önemli Değil Bence.. Önemli OLanın İyi Niyet OLduğunu Düşünüyorum.. Yüce Yaratıcı Gönülden Yapılan Hiçbir Şeyi Boş Çevirmez.. Gönül İsterdi Yine Tam Kadro OLalım Ama Çokta Takılmayın Bence.. :)

Sudemciğim sevgisizlik üzerine yapacağımız çalışmanın formatını sen kur bariiy789saat 10 u kaçırdık 11 i kaçırmayalım..y789
aman bana bırakmayın yanlış anlışılablilir benim iyi niyetlerle yazdıklarım ters anlaşılıyor size bırakıyorum..serpilcim..

Dışarıda sevgisizlik olarak kendini gösteren sorunun sebebinin benim içimde devamlı tekrar eden zararlı hatıraların bulunduğu bilincindeyim.Bu hatıraları içimde barındırdığım için özür dilerim.lütfen beni affet. Lütfen ışığınla bana yardımcı ol.hatıralar sıfıra dönüşsün.böylece herşey en güzel formatında yaşamaya devam etsin.seni seviyorum..y789

ayy geldim geldimmmm..

bende buradayım bugünki çalışma formatımız bu sanırım ben bugün biraz geciktim ama şimdi sizlerleyim

selam arkadaşlar
uygulamalara bende katılmak istiyorum metni takip ediyorum
ancak son dört kelime manta söyler gibi söylenecek derken tam olarak anlayamadım
açıklama olursa sevinirim
sevgiyle kalın

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri