HO'OP ARINMA HATTI

Bence üçü de toplaşıp bize yemek ısmarlasınlar sevincli Organizasyonu ben yaparım y789

Duru'cum senin bana borcunu bu yemeğe katmıyorum, onu ayrı tutuyorum :)

Arkadaşlar dua kapınızın ne zaman açık olduğu belli olmaz. Ben 2 hafta öncesine kadar ne istediysem ertesi gün önüme çıktı, forumdan bir kaç kişi buna şahit oldu :) Ne isterseniz yürekten isteyin, kuşku olmadan. Öyle bir çıkıyor ki önünüze, şaşırıp kalıyorsunuz.

Hadi rastgele...

Ne demek Canım ne isterseniz,nasıl isterseniz.siz yeter ki gelin toplaşalım,hepimizin hayırlı haberlerini alalım, ilk maaşlarla ne dilerseniz yaparım valla. sevinclisevincli hepiniz gerek dularınızla gerek moral verme açısından yanımızdasın.bu çok güzel.çok teşekkürler.sevgilerr.kiss3

aynı şekilde bende ışıkcım güzel haberkimden gelirse gelsin çok çok mutlu olacağım.
saime bugün dualarım seninle sevgiler....

Ay, ay, ayyy!.. Çok beğendim bu kartı, tekrar tekrar süslesin ve arındırsın her yeri!..sevincli

Çok teşekkürler melodiss, ellerine sağlık! (12389 Günlüğüme de kopyaladımgirlhaha)

kart hazırladım:)

Günaydın herkese :Bu gün sizlerinde katılımı isteyerek benim için çok önemli olan bir dua etmek istiyorun zaman belirtmiyorum bu gün aklınıza hangi saate gelirse gelsin dua edebilirsiniz.teşekkür ederim.
Yüce Tanrım:Dışarıda kızımın erken doğumundan dolayı gelişemeyen vücüdunun nedeni ;bemim içimde barındırdığım ve sürekli tekrar eden korkularımın ve kotü hatıralarımın neden olduğunun bilincindeyim.Bu kotü hatıraları içimde barındırdığım için senden Özür diliyorum.Lütfen beni afet .Bu kötü hatıralarım ve korkularımdan arınmak için yardımını istiyorum.İlahi ışığınla bu kötü hatıralar sıfıra dönüştür.Teşşekür ederim.Bundan sonra kızımın vücudunun hızla gelişmesini tercih ediyo ve seni seviyorum.

Tüm içtenliğimle duamı ettim saimecim. Dilerim kızın biran önce istediğin sağlığına kavuşur.

sevgiyle kal

heyyoook8908
beğenmenize çok sevindimuy897

hazırladıkça eklerim buraya yenilerinikrzm67

duama katılıp niyetime güç veren herkese şimdiden binlerce teşşekkür ediyorum.

Günaydın herkese :Bu gün sizlerinde katılımı isteyerek benim için çok önemli olan bir dua etmek istiyorun zaman belirtmiyorum bu gün aklınıza hangi saate gelirse gelsin dua edebilirsiniz.teşekkür ederim.
Yüce Tanrım:Dışarıda kızımın erken doğumundan dolayı gelişemeyen vücüdunun nedeni ;bemim içimde barındırdığım ve sürekli tekrar eden korkularımın ve kotü hatıralarımın neden olduğunun bilincindeyim.Bu kotü hatıraları içimde barındırdığım için senden Özür diliyorum.Lütfen beni afet .Bu kötü hatıralarım ve korkularımdan arınmak için yardımını istiyorum.İlahi ışığınla bu kötü hatıralar sıfıra dönüştür.Teşşekür ederim.Bundan sonra kızımın vücudunun hızla gelişmesini tercih ediyo ve seni seviyorum.

Merhaba..

Sizi Arınma Listeme Ekledim.. Umarım Yüce Rabbim En Kısa Zamanda Arınmama Yardımcı OLur Ve Müthiş Bir Şifaya Tanıklık OLuruz.. :)

Sevgiyle KaLın..

arkadaşlar harikasınız ya....
ne güzel bir şey bu....bende katılmak istiyorum
hepinizi çok seviyorum......
sevgiyle kalın...............

red_rose.jpg

Özür Dileriz

Lütfen Bizi Affet

Seni Seviyoruz

Teşekkür Ederiz

1204049586vit-ros.jpg

Yüce yaratıcım içimde bugün fazlasıyla baş göstererek bütün günümü kaos haline getiren bir işe yaramamazlık hissim için senden özür diliyorum. Senin tarafından kusursuz bir şekilde yaratılan varlık olarak bugünümü ziyan zebil ettiğim, bütün gün suratımı asarak hem kendimi hem çevremi rahatsız ve huzursuz hissettirmeyi başardığım, gözüme takılan damlaları dışarı akıtamayarak başımın ağrımasına sebebiyet verdiğim için lütfen beni affet. Bugünümü bu saatten sonra sorunsuz ve problemsiz geçirerek yarınımı sakin ve hoşgörüyle yaratmama yardım ettiğin için seni seviyorum. Bugün beni mazur gördüğün için ve seni hep kalbimde hissetmemi sağladığın için teşekkür ederim.

Özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim...

(ve daha hızlı arınmak için ağlamaya giderim, bugün yanınızda bu ruh haliyle olmak istemiyorum arkadaşlar. Gerçi 22.00 ye daha 1 saat var ama toparlanabilir miyim bilmiyorum. sizlerde beni mazur görün lütfen. )

arkadaşlar nasıl güzel nasıl enerjisi yüksek bir bölüm haline gelmiş burası...

yazdıklarınızı ve dualarınızı okudukça enerjimin yükseldiğini kalbimin yumuşacık olduğunu hissediyorum....

hepiniz harikasınız...bende elimden geldiğince devam edicem...

hepimizin enerjisi yükselmiş olarak dualarımıza böyle içten ve yürekten devam edersek olabilicekleri tahmin edemiyorum...

saimecim kızın için bende bütün kalbimle dualarımla yanındayım...

sevgili peacemaker senin adınada çok ama çok sevindim...
eminim uzun yıllar boluğun ve bereketinin bol olacağı bir işe sahip olmuşsundur...

hepinize sevgiler...

özür dilerim..lütfen beni affet..teşekkür ederim..seni seviyorum..super

Hooponopono-main_Full.jpg
t678

arkadaşlar nasıl güzel nasıl enerjisi yüksek bir bölüm haline gelmiş burası...

yazdıklarınızı ve dualarınızı okudukça enerjimin yükseldiğini kalbimin yumuşacık olduğunu hissediyorum....

hepiniz harikasınız...bende elimden geldiğince devam edicem...

hepimizin enerjisi yükselmiş olarak dualarımıza böyle içten ve yürekten devam edersek olabilicekleri tahmin edemiyorum...

saimecim kızın için bende bütün kalbimle dualarımla yanındayım...

sevgili peacemaker senin adınada çok ama çok sevindim...
eminim uzun yıllar boluğun ve bereketinin bol olacağı bir işe sahip olmuşsundur...

hepinize sevgiler...

özür dilerim..lütfen beni affet..teşekkür ederim..seni seviyorum..super

Hooponopono-main_Full.jpg
t678
Teşekkür ederim evet güzel bir işe sahibim ama bana gelmesini bekliyorum henüz baslamadım yani ;) başladığpım zamanda güzel haberlerimi paylaşacağım.haydi bakalım.dualarımız bizim ve bütünümüzün ve tüm evrenin hayrına olsun.
Sevgiler...

teşekkür ederim herkese, bütün duğalarınızn gerçekleşmesini diliyorum,

amiiinn:) bütün dualarımız hayırlı bir şekilde kabul olsun, öyle olsun.. gerçi ben bugün yanlış adresteymişim ama, girlhaha.. bütün gün sürekli dilimde, beynimde, yüreğimde zaten 4 silahşörümüz..benim enerjim size yetişir :)

teşekkür ederim,

Bu guzel kelimelerin gucunu 4,5 yasindaki oglum uzerinde denemek istedim ve ona;
Annecigim istemeden seni kirdigim, uzdugum ve azarladigim icin ozur dilerim, lutfen beni affet. Sen iyi bir cocuksun ve beni anne olarak sectigin icin sana tesekkur ederim. Seni cok seviyorum dedim. Baktim oglumun gozleri yasli. Birden beni kucakladi ve olanca gucuyle sarildi. Ben tesekkur ederim benden ozur diledigin icin. Seni affediyorum, cunku bende seni seviyorum diye aglamaya basladi.
Onu bu kadar etkileyecegini gercekten de dusunmemistim. Ama yalnizken bile bu kadar etkili olabilen bu sozcukler hepimiz birlikte soyledigimizde evrende kimbilir ne guzel etkileri oluyordur.

Bu guzel kelimelerin gucunu 4,5 yasindaki oglum uzerinde denemek istedim ve ona;
Annecigim istemeden seni kirdigim, uzdugum ve azarladigim icin ozur dilerim, lutfen beni affet. Sen iyi bir cocuksun ve beni anne olarak sectigin icin sana tesekkur ederim. Seni cok seviyorum dedim. Baktim oglumun gozleri yasli. Birden beni kucakladi ve olanca gucuyle sarildi. Ben tesekkur ederim benden ozur diledigin icin. Seni affediyorum, cunku bende seni seviyorum diye aglamaya basladi.
Onu bu kadar etkileyecegini gercekten de dusunmemistim. Ama yalnizken bile bu kadar etkili olabilen bu sozcukler hepimiz birlikte soyledigimizde evrende kimbilir ne guzel etkileri oluyordur.
sevgili aquerel sabah sabah beni duygulandırdın..okurken kendimi tutamadım...

Muhteşem...
Okurken gözlerim doldu birden, gerçekten etkili 4 cümle.

aslında lütfen beni affet özür dilerim cümlelerini karşımızdaki insana söylemiyoruz.Yaradanımıza da affet demiyoruz...kendimizi affetmemiz için yaradandan yardım istiyoruz.önce suçluluk duygusundan arınıp,sonra bizi affetmesini istiyoruz..sonra affedemedeğimiz kişileri affetmemizi böylelikle arınma oluyor..Benim okuyup anladığım bu İsmira bu konuda daha bilgi sahibi daha güzel açıklar...benim anladığım bu şekilde...fakat sihirli sözcükler,çok etkili farkındaysanız ilk zamanlar zorlanıyorduk söylemeye şimdi çok rahat dökülüveriyor ağzımızdan...sevgiler..

Haklısın sudemciğim, Yaradan'a yönelik yardım talebidir özünde yaptığımız. Çünkü hatırlarsak bilincin 15 bitlik veri işlediği sırada, bilinçaltı 15 milyon bitlik veri işliyor. İşte bu büyüklük karşısında, bilip bilmediğimiz her şeyden dolayı kendimizden yüce olana, mutlak güce teslim ediyoruz arınmayı.

Öte yandan, kendimizin ve her varlığın aslında O'nunla bir ve bütün olduğunu, O'nun parçası olduğumuzu hatırladığımızda, kendimize veya karşımızdakine bu sihirli dörtlüyü söylerken, aynı anda O'na söylemiş oluyoruz...
Yani her yol O'na çıkıyor...art56art56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri