Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

arkadaşalr telkini dinleyenler lütfen etkilerini yazabilirlermi.ben bi kaç gündür dinliyorum ama sadece uykum geliyo ve birazda baş ağrısı yaptı.onun dışında şimdilik pek bi değişiklik yok

arkadaşalr telkini dinleyenler lütfen etkilerini yazabilirlermi.ben bi kaç gündür dinliyorum ama sadece uykum geliyo ve birazda baş ağrısı yaptı.onun dışında şimdilik pek bi değişiklik yok

2 gün etkilerin görülmesi için erken bir süre..
Günde 7-8 saat dinleme ile ortalama 1 haftada etkiler göülecektir..

sadece sessiz olanı indirebildim, müthiş cazırtı var ve dinleyemiyorum bu yüzden :( bir sorun mu var lütfen ilgilenebilir misiniz?

indirilemiyor lütfen ilgilenirmisiniz.kendimden umudu kestim kesecem.dinlersem bakış açım değişir belki telkinin mucize etkisi vardır...

Arkadaşlar ilk sayfadaki verilen ilk linke direk tıklamayıp farklı kaydet dendiğinde iniyor. Ben denedim sorun yok..

çok teşekkürler en ihtiyacım olan şeydi dinlemeye başladım günde kaç saat dinlersem hemen etkisini görürüm gece uyurkende dinlesem olurmu? cevaplarsanız minnettar olurum iyiki varsınız.

ihtiyacım olan her şey doğru zamanda karşıma çıkıyor...

ağlamaktan gözlerimin şiştiği bir gün bu telkinle karşılaşmak bile beni çok mutlu etti..

çok teşekkürler..

Bu telkini indirdim ama cızırtı sesi var sadece???
Telkin mi bozuk acaba ?

Not: ben tüm telkinleri doğa ve su sesi olarak dinliyorum genelde ,diğer sesler bir süre sonra bayıyor ama doğa sesi doğal bir ses olduğu için fonda sabah akşam çalsada rahatsız etmiyor.

bozuk değil, bunnu tarzı o. Okyanus sesiydi sanırsam..

Gerçekten de kuş sesleri ile su bir arada mükemmel bir şey olmuş dinlerken kendimi güzel bir güneşli günün sabahında orman içerisinde akan bir dere kenarında gibi hissetim. İnsan o derenin içindeki balıkları ve akan suyun dansını görür gibi. Ellerinize vede emeğinize sağlık. İyi Varsınız... Saygı ve Sevgi ile kalın

iyi günler. atakan bey mesleğiniz nedir psikologmusunuz siteyi pek inceleyemedim merak ettim ilginizin nerden kaynaklandığını :)

bu ara tam da buna ihtiyacım vardı çok teşekkürler Atakan bey:)

Sevgiler

arkadaşlar ben telkinli müzik istiyorum ama bulamıyorum.sadece müzk beni pek yoğunlaştıramıyor.dusun2 Yardımcı olabilir misiniz?

Sitemizdeki mp3ler sadece müzikten ibaret değildir zaten. İçlerine telkin gizlenmiştir. Bir yandan telkinlerinizi dinlerken başka bir programda dilediğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz isterseniz.

Sevgilerimle. actionsmile

arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum. Bu telkinli mp3 ler isteğe göre ücretli oluyor sanırım. Forumda dolaşa dolaşa bi hal oldumm lütfen biri bana cewap versinnnn

Sitede birçok ücretsiz telkin bulunmakta. Onun dışında isteğe göre kişiye özel telkin de yapılmaktadır. Üyeliğinizin ardından başlangıç telkinleri adresinize gönderilmiştir zaten. Onun dışında www.telkinmp3.com adresinden de telkinlere ve istediğiniz versiyonlarına ulaşabilirsiniz.

Sevgiler. actionsmile

Merhaba hoşgeldiniz. Anasayfadaki telkinleri indirip dinlemeye başlayın ...

mutluluk telkini için teşekkürler =)

ilk sayfadaki mutluolmaksessiz adli link'de bir sorun var, indirdigimd su ve doga sesleri degil garip bir cinlama duyuluyor...

Atakan bey ilk mutluluk telkininden başlarsam olur mu? yoksa yinede ego güçlendirici ve suçluluktan mı başlamam gerekiyor.
TEŞEKKÜRLER:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri