Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

Su sesiyle birlikte kuş sesleri harika :) BEn doğa seslerini o kadar çok seviyorum ki Natura sound therapy'yi bulduğumda çok sevinmiştim. Su sesli telkinler bazen tek başına sıkıcı gelince bu programdan kuş sesi vs. de açıyorum beraber dinliyorum. Tavsiye ederim:) Mutluluk telkinini yeni ekledim listeye. Etkiler görülünce paylaşırım:)

Teşekkür ederim sanırım bunu bir denesem hiç fena olmayacak. :))
Aslında küçük şeylerden mutlu olabilmek gibi bir sanata sahibim ama anlamsız mutsuzlukla karşılaşma durumunu da sık yaşıyorum.

linkte bir sorunmu var 5,5 mg iniyor rardan çıkmıyor bozuk yazıyor

En kısa sürede tekrar ekleyelim.

Sevgiler. actionsmile

Nasıl sorun var anlayamadım. Ben şu anda indiriyorum bu telkini ve şu anda bilgisayarıma iniyor..Acaba ben yanlış bişeymi indiriyorum. Bende sorun olmadı indirirken..
Yazmışken görüşlerimide yazayım; Ne zamandır böyle bi telkin arıyodum siteyi o kadar dolaşmama rağmen gözümden kaçmış.Şu an gördüm ve inanılmaz mutlu oldum yorumları okuyunca dahada mutlu oldum çünkü herkese yararı olmuş..Şu an indiriyorum ve hemen dinlemeye başlıyacağım.. Bu telkinleri bizlere sundugu için Atakan bey'e minnettarız.Gerçekten söz ile ne kadar teşekkür etsek az olacak biliyorum ama ondan Allah razı olsun tekrar ) Sonuçları dinleyince tekrar yazıcam.Ki herkez dinleyip yararlansın diye :)

Arkadaşlar sitede yeniyim birsey sorucam 'beni affet senden özür dileyen 10 kişi var' yazılarının anlamı nedir.

Ben birkaç gündür dinliyorum, eskidende biraz dinlemiştim galiba, etkilerini göremedim , acaba birde telkini okumsam, etkilerini görebilir miyim?..

Dilerseniz okuyabilirsiniz elbette. Ancak sürekli okunması zaman zaman üyelerimizde direnç de yaratabiliyor.

Sevgiler.

teşekkür ederim indirdim hemen dinlemeye başladım :)

indirdim bakalım değişiklik olacakmı gelişme olursa mutlaka yazarım arkadaşlar

ya bdn mutluluk telkininin cizirtili olanini indirdim.ama doga versiyonunu indiremdim.desteklenmeyen dosya diyor.telkinmp3 sitesindede goremedim.doga mutluluk telkinini

ya bdn mutluluk telkininin cizirtili olanini indirdim.ama doga versiyonunu indiremdim.desteklenmeyen dosya diyor.telkinmp3 sitesindede goremedim.doga mutluluk telkinini

diğer mp3 ü indirmişsiniz
o hatayı indikten sonra aldı iseniz winrar programı yokluğundan

telkinmp3.com da yok evet,bende göremedim
buradan ulaşabilir isteyenler

Mutluluk - Upload.gen.tr

Program çalışmadı ben de bunları not edip okusam aynı etkiyi yaparmı?

Bence okumak ancak olumlamaların yaptığı etkiyi yapar. Hiç etkisi olmaz diyemeyiz tabi ki olur ama bilinçaltı mesajları daha etkili. Bilinçaltımız dıştan gelen mesajlara karşı daha az direnç gösteriyor. Hele de o konu da değişmesi gereken ve değişmemesi için farkında olmadan inat ettiğimiz düşüncelerimiz varsa dıştan dinlemek bu olumlamaları hiç hoş olmayacaktır. Hatta bazıları bunları değil söylemek duymaya bile tahammül edemeyebilir ki olumlamalarda inanarak söylemek de önemlidir.

Bu başlığa ve yorumlara da göz atarsanız anlarsınız ve sorunuza daha iyi bir cevap olabilir.

http://www.hayatimdegisti.com/forum...subliminal-telkinler-daha-verimli-oluyor.html

Mutlu günler...

Sweet açıldı fakat cızırtı gibi bir şey var normali bu şekil mi ?
Bu sesi dinlerken mi yazan olumlamaları dinleyeceğiz
Teşekkür ederim

Sweet açıldı fakat cızırtı gibi bir şey var normali bu şekil mi ?
Bu sesi dinlerken mi yazan olumlamaları dinleyeceğiz
Teşekkür ederim

Ben dinlerken bir cızırtı fark etmiyorum :)) Ben de mi tuhaflık var? Kulaklık veya hopörler diğer müzikleri dinlerken de aynı sesi çıkarmadığına emin olun bir de çok yüksek sesle dinlemeyin. Çok yüksek sesle dinlemeye gerek yok telkinler arka fonda çalabilir hatta uyurken de dinleyebiliriz. Bütün dikkatinizi de seslere vermenize gerek yok subliminal telkinlerin bence en güzel yanı bu. Mesaj yerine kendiliğindne ulaşıyor. Ayrıca ne kadar yüksek açarsanız açın telkinleri duyamazsınız ki gerek de yok zaten. Duyduğunu iddia edenler var ama anca bir iki kelime o da ney versiyonlarında olabiliyor. Telkin metinlerinin de dinlerken ya da başka bir zamanda düzenli okunması gerekli değil sadece bilgilendirme amaçlı paylaşılıyor.

Merhabalar ;
Ben mutluluk telkinini 14 gün önce indirdim ve günde 20 saat dinledim. Sanırım henüz pek bir etkisini göremedim. Sizce pes etmeli miyim? Dinlemeye devam mı edeyim?

Merhabalar ;
Ben mutluluk telkinini 14 gün önce indirdim ve günde 20 saat dinledim. Sanırım henüz pek bir etkisini göremedim. Sizce pes etmeli miyim? Dinlemeye devam mı edeyim?

Daha önce ego ve suçluluk telkinlerini dinledin mi? Listende tek bir telkin mi var yani sadece mutluluk telkinini mi dinliyorsun?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri