Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

daha önce 3 hafta suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini dinlemiştim ama üstünden 2 ay geçti. Şimdi sadece listemde mutluluk telkini var

15 gün pes etmek için erken bir süreç koruma kalkanı ile mutluluk veya ego+mutluluk veya ego+mutluluk+koruma kalkanı dinleyin. En az kendinize 21 gün verin bazen 1 ay da sürebilir etki görmek. Ayrıca günde 20 saat dinlemeyi de abartılı buluyorum. günde 7-8 saat yeterli. Geri kalan zamanda dinlediklerinizi beyinde anlamlandırmak ve sindirmek için gerekli bence.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım fazla acele ettim mutlu olmak için .Söylediklerinizi uygulayacağım. Tekrar teşekkür ederim

her telkine mutluluk telkini ekli diye biliyordum... bu bilgi yanlış mı acaba

bence şöyle bir liste oluştur.. mutluluk ego kendine güven başkalarının düşüncelerini önemseme.. bunları 1 ay dinle.....ondan sonra eminim etki eder....

Atakan bey mutluluk telkinini indirdim fakat sesi diğerlerinden farklı,cızırtılı bir ses var.doğa sesi net gelmiyor.normali böyle mi aaba.

atakan bey; mutluluk telkinini indirdim ama sesi diğerlerinden farklı.doğa sesinden çok cızırtılı bir ses geliyor.normal mi bu ses acaba .

O ses telkinlerin sesi olabilir. Müziğin sesini çok fazla açmayınız. Müziği duyabilecek seviyede açarsanız yeterlidir :)

O ses telkinlerin sesi olabilir. Müziğin sesini çok fazla açmayınız. Müziği duyabilecek seviyede açarsanız yeterlidir :)

sevgili juger;
zaten çok açamıyorum .rahatsız edici geldi sesi.sanki çok hızlı ve güçlü akan şelalenin içindeymişim gibi ya da çekmeyen radyo frekansının kulağı tırmalayan cızırtı sesi gibi.

bana normal gelmedi müziğin sesi.yan etki ya da ters etki yapmasın da:):)y789y789

Cızırtının hoporlör veya kulaklıktan kaynaklanmadığına emin olun.[/Q

kulaklık veya hoporlörle ilgisi yok sweet.:).diğer müzikleri de yanı yerden dinliyorum.belki de doğal sesi öyledir.başka biyerde de bulamadım .
ve kendimi mutlu hissetmeye çok ihtiyacım var.bugün berbat durumdayım.

Selamlar uzun bir ayriliktan sonra forum baya bir degismis bir ses vereyim tesekur edeyim ve iyiki varsiniz diye sukur edeyim dedim sizleri seviyorum

Sevgili sezennl ses vermeniz ne kadar güzel. Siz de iyi ki varsınız. Daha sık görmek isteriz sizin gibi eski üyeleri. Yine gelin yine yazın. Yeni paylaşımlarda bulunun.

Mutlu, huzurlu, umutlu günler dilerim.

Sevgi ve ışıkla güle kalın.

Ben mutluluk telkinini indiremedim. Farklı bir yer var mı indirebileceğim?

ne kaddar şekersiniz siz böyleeee.teşeşkkürleeer.emeğinize sağlıkkkkk.siz seviyorummm

Inanmayacaksiniz belki Cok hizli etki ediyor 1-2 saat dinlememe bakmayarak istaha geldim ve mutluyum sacma bi gulumseme ve mutluluk :D

Arkadaslar bi kac saat dinlememe ramen cok etkili cok belirgin sekilde hissediyorum :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri