- Reaksiyon puanı
- 87
- Web sitesi
- www.hayatimdegisti.com
Yılbaşı çekilişi düşünüyorum.acaba yılbaşı için bir süpriz düşünüyormusunuz?
y789
Yılbaşı çekilişi düşünüyorum.acaba yılbaşı için bir süpriz düşünüyormusunuz?
Mutluluk telkininin pink noise versiyonu eklenmiştir.Bu telkini kısık sesle dinleyebilirsiniz.Pink noise sessiz versiyona yakındır.Uykuda daha rahat dinlenebilir.Tabii ki sesi çok açmamak kaydı ile.
Deneyiniz eğer memnun kalinirsa tüm telkinler bu versiyonla yapilacaktir.
bencede öncekilere göre sessiz telkin daha iyi olur. çünkü işyerinde patronum dinlediğim seslerin terapi için olduğunu söyledeiğimde bana gülüyor dusun2
kapaasite meselesi kanımca y789
sık sıkda odama geliyor ve net duyuyor haliyle. pink noise ye evet art56art56
o durum bende arkadaş versiyonuyla ortaya çıktıı actionsmile kulağımda kulaklıkla görüp ne dinliyorsun dedi bana, iki saat anlattım hayatım değiştiyi anlattım sırıtıp gitti. bana dedisin, der gibi baktı. 2 3 gün sonra bir baktım o da dinliyor. . zor sabrettim atağa geçmemek içinn smil56 şimmdi mutluyumm actionsmile patronunuz da alışabilir blissyMutluluk telkininin pink noise versiyonu eklenmiştir.Bu telkini kısık sesle dinleyebilirsiniz.Pink noise sessiz versiyona yakındır.Uykuda daha rahat dinlenebilir.Tabii ki sesi çok açmamak kaydı ile.
Deneyiniz eğer memnun kalinirsa tüm telkinler bu versiyonla yapilacaktir.
bencede öncekilere göre sessiz telkin daha iyi olur. çünkü işyerinde patronum dinlediğim seslerin terapi için olduğunu söyledeiğimde bana gülüyor dusun2
kapaasite meselesi kanımca y789
sık sıkda odama geliyor ve net duyuyor haliyle. pink noise ye evet art56art56
ya arkadaşlar bunu nereden indiriyoruz:STeşekkür ederim Atakan bey, harika bir çalışma olmuş
ya arkadaşlar bunu nereden indiriyoruz:S
linki yazabilir misiniz?!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.