HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

sevgili gulum..
Ndwelcometothegroup.gif
merhabalar yanımıza hoşgeldin...

acı kaybın için çok üzüldüm.. belliki çok erken yanımızdan ayrılmış.. sad456
her ne kadar yanımızdan ayrılan sevdiklerimizle biz iletişime geçiyoruz sansakta
aslında böyle bir şeye hazırsak onlar bizle en uygun yolla iletişim kurabilirler..
bu da çoğunlukla rüyalarımız vasıtasıyla olur..

böyle erken bir ayrılışı kabul etmek mutlakaki üzücüdür ama
inanıyorum ki sevgili kardeşinde senin dileğine ortak olarak bu gece mumunu üflerken yanındaydı.. ark5
th_Rose-Candle.gif

yeni yaşının sana ve tüm sevdiklerine gönlündeki tüm güzellikleri doyasıya sunmasını dilerim.. kiss3
happy-birthday-with-balloons.gif

sevgiler..

Merhaba gülüm.
Bizler de bizimle beraber olduğun için çok mutluyuz. ttli3
Yeni yaşın sana taze umutlar,huzur ve mutluluk getirir dilerim. ark5

Sevgiler.

hoşgeldiniz yanımıza sevgili gülüm... hismiley

büyük acınız için çok üzüldüm... sad456 keşke sevdiklerimizi kaybetmiyeceğimiz onlardan hiç ayrılmak

zorunda olmayacağımız bir sihir olsa elimizde... b456
bloemen7vl.gif

belkide en büyük sihir sevdiklerimizin aslında hep yanımızda olduğunu hissetmektir...

eminim kardeşiniz de sizin onu özlediğiniz her an yanınızdadır... ttli3

doğum gününüz kutlu olsun....sevdiklerinizi hep yanınızda hissetmeniz dileğiyle...nice mutlu yıllara..

rosepluiekx2tr8.gif
rosepluiekx2tr8.gif
rosepluiekx2tr8.gif
rosepluiekx2tr8.gif
rosepluiekx2tr8.gif

sevgiler... hismiley
y1pdedkmxhszzw8vpq1q2ryrm5.gif

showletterry2.gif

Mutlu Yıllar. super

Aramıza Hoşgeldiniz.. vien1

hepinize çok teşekkür ederim..çok büyük bir sürpriz oldu bana..açınca siteyi böyle balonlar mumlar..sevgileriniz..çok çok mutlu oldum..ne diyeceğimi bilemiyorum..TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE... kiss3 ark5

herkese iyi akamlar sitemizden iki farklı müzik yükseliyor,son mesajlar kısmını acınca iki müzik birbirine giriyoooo s45apk

aysegül-tırtıl ' Alıntı:
herkese iyi akamlar sitemizden iki farklı müzik yükseliyor,son mesajlar kısmını acınca iki müzik birbirine giriyoooo s45apk
muhtemelen forumu iki ayrı sayfada açmışsınızdır..Ondan kaynaklaniyordur. hismiley

evet benim yolladığım mesajdan kaynaklı..

o flash çok anlamlı geldiği geldiği için sesi durdurma tuşu olmasada eklemek istedim..
eğer çok rahatsızlık veriyorsa kaldırabilirim.. utananadam

sevgiler..

aaa ayıp ediyosun shamaniccim rahatsız olmak ne demek ben anlamadım sadece nerden geldigini girlhaha

tamam o zaman şekercim.. ark5 bi kaç mesaj daha yazalım arka sayfalara gider şimdi.. girlhaha

o zaman gel kahve içelim ben sana kişisel gelişim aşamalarımı anlatayım.çok heyecanlı valla kahvesmiley

Günaydııııınnnn herkesin günü aydınlık olsun kahve içicek arkadaş yokmuuuu?? pc05 pc05

ses bir ki.

mideme vallahi sancılar girdi siteyi çözemiyorum arkadaşlar ,karmakarışığım yani bilmiyorum,birsürü şeyi yapamadım kaldı ..sanırım smileylerimiz gitmiş artık kullanamayacağız.?? ayrıca heralde resim de ekleyemiyoruz...? eklediğimiz resimler de heralde gitti bilmiyorum kendi yazdığım konuyu bulursam bakacağım :)) Bu arada ben pamukk..

saat 22:16 itibariyle ; hırs yaptım html kodları falan ogrenmeye başladım illa resim eklicem ya göbeğim çatlıyor ama ..

mideme vallahi sancılar girdi siteyi çözemiyorum arkadaşlar ,karmakarışığım yani bilmiyorum,birsürü şeyi yapamadım kaldı ..sanırım smileylerimiz gitmiş artık kullanamayacağız.?? ayrıca heralde resim de ekleyemiyoruz...? eklediğimiz resimler de heralde gitti bilmiyorum kendi yazdığım konuyu bulursam bakacağım :)) Bu arada ben pamukk..

saat 22:16 itibariyle ; hırs yaptım html kodları falan ogrenmeye başladım illa resim eklicem ya göbeğim çatlıyor ama ..

ah canım bende aynı dertten muzdaribim.imdattt kayboldummmm

ay ayşegulcum yavaş yavaş adam edebiliyorum profilimi değişiklikler sancılı oluyor midem hala geçmedi sigrt56

canım bir moral kahvesi ikram edeyim kahvesmiley :) eklediğim smileyler cıkmıyo :((

tüm hayatım değiştiye gelsin...
Ajda Pekkan - Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor...

:):):)

labirentte gibi hissediyorum kendimi...
renkte açmadı:)

Ooo sitemiz değişmiş güzel olmuş ama...
Zaman zaman değişikliğe ihtiyacımız var

selam..ne hoş bir ortam huzur verici..biryandan telkinleri dinliyorum kahvemide içeyim ohhhh değmeyin keyf

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri