HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ya ben busaate kalmazdım ama işim var.
bu arada ben yayndayım. kimse dinlemiyorsa yayını kesim bari...

ben birazdan yatıcam inşallah aa34 sayfayı yeniledim ama radyo çıkmadı nedense dusun

iyi ya yat sen...
yeniden giriş yap istersen... radyo için... ama yatacakmışsın...

yarın erken kalkma durumum var. Kadıköy'e kahvaltıya gidicem thumbsanim o yüzden yatsam iyi olacak ttli3

iyi geceler mümin actionsmile

benimde 7de kalkmam lazım... dersaneye gdicem... ama işim de var...

kimse yok mu??

şimdi de ben varım ama kimse yokkk 4897

ben geldıoııım ... nezamandır yoktum yaaa

hoşgeldiiinn blissy blissy blissy evet ya nerelerdeydin akınberk bende seni çok merak etmeye başlamıştım dusun dusun dusun nerelerdeydin?

bir şirketin web sitesi için şehir dışına gittim... mesajını aldım bu arada... özel mesaj yollayan arkadaslara en kısa zamanda yardımcı olucam :)

Ynt: HAYATIMIZI DEĞİŞTİREN DAYANIŞMA HATTI

redflorwercım bi köpüklü türk kahvesi ikram etsen de içsek dün gece fal kapattım kendime salyangoz ve kartal çıktı smiliyface

Canım sen yapıver de biz içek. wave Çok işim var yahu.4 koldan sarıldım

selam arkadaşlar burayı yeni keşfettim gününüz her günkünden güzel olsun güzel bir pazar kahvaltısı hazırlayacağım simit,krem peynir,yumurta,sıcak bir bardak çay,zeytin ,domates,reçel,marmelat ....tabi gazeteyi unutmamak lazım
buyrun kahvaltıya beklerim kahvesmiley

kahvaltılar bitti hadi kahve içip keyif yapmaya derty

Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim

yok canım ya ne kızması.ben yazarım öyle benim işim gücüm yazmak smil56 yazar olmayı düşünüyorum büyüyünce aa34 (meyva sıkıcağına selam söyle,şöyle bir nar portakal karışık yapsın bana )

redflowers ' Alıntı:
yok canım ya ne kızması.ben yazarım öyle benim işim gücüm yazmak smil56 yazar olmayı düşünüyorum büyüyünce aa34 (meyva sıkıcağına selam söyle,şöyle bir nar portakal karışık yapsın bana )

khkh56 away sen meyva sıkacağı ile mi konuşuyon

perilice58 ' Alıntı:
redflowers ' Alıntı:

Evet canımcım dün gece günlüğümde biraz saçmaladım sanırım smil56
Yannızlıktan oldu valla deli değilim sadanim rt67

Şimdi de senin günlüğünü taciz ediyom sanırsam y789

a1cce83c229517e1078d644569c29d41.jpg

Kahveler hazır efenim.2 tane fazla oldu belki misafir gelir falan diye.

awayy ' Alıntı:
perilice58 ' Alıntı:
redflowers ' Alıntı:

Evet canımcım dün gece günlüğümde biraz saçmaladım sanırım smil56
Yannızlıktan oldu valla deli değilim sadanim rt67

Şimdi de senin günlüğünü taciz ediyom sanırsam y789

ya ayıpsın günlüğüm her zam için açıktır bak hamarat kızımızda kahveleri getirmiş efferine sağlık canım çok güzel görünüyor
kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri