A
Akulina
Guest
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)
Tesellimiz bu zaten
guitar
Tesellimiz bu zaten
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
redflowers ' Alıntı:tamamdır canım.biz 12 ye bineriz.dönüş otobüsle mi olur feribotla mı olur bilmiyorum.amaan gelelim de bir gerisi önemli değil.
Bi önceki kitabını ortalama 10-15 kez okumuşumdur,bunu da merakla bekliyorum smiliyfaceAkın Berk ' Alıntı:selamlar arkadaslar... yeni pc bugün geliyor... yeni kitabımı en kısa zamanda buraya koyabilmeyi umuyorum
kitabı koydugunuzda bir toplu mesaj yolalrsanız bizlerde okuma fırsatı buluruz. şimdiden tşk edeirm. diger kitaplarınızın bir adresi varmı okumak içinAkın Berk ' Alıntı:selamlar arkadaslar... yeni pc bugün geliyor... yeni kitabımı en kısa zamanda buraya koyabilmeyi umuyorum
redflowers ' Alıntı:Ben geldim çayımı aldım suzzy'cim.Çok teşekkürler.Yorgunluğuma iyi geldi.
redflowers ' Alıntı:ark5 Canımsın benim.Hadi gel de bende kestane pişiriyim sana.Çayımız da var.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.