HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Olur mu olur.Ya ben nerelere geliyorum siz bi bana gelemediniz.Bundan sonra buluşmalar Bandırma da olacak o kadar wave
Karışmam valla.

yurt dışında yapalım buluşmaları smil56 diğer türlü haksızlk oluyor...:=) hem yurt dışına açılmış oluruz... smil56

alen ' Alıntı:
yurt dışında yapalım buluşmaları smil56 diğer türlü haksızlk oluyor...:=) hem yurt dışına açılmış oluruz... smil56

hele o nu çok isterdim...ama yurt içini halletmeden zor... b456

belgincim inşallah demekten bişey gelmiyor kuzum....görüyorsun taaa turt dışından bile davet varr.... girlhaha

yetişemiyom... sevincli

good_night_comment_graphic_01.gif

canlarım ben yavaş yavaş uyku moduna girdim... uykulusmile tekrar görüşürüz... super

hepinize iyi geceleeer.... hismiley

(msn'mi de açamadım zaten...) hih33

Bencede arkadaşıma katılıyorum super O taa nerelere geliyor gidiyor.İstanbul'dan feribotla 2 saatlik yol.. blissy
redflowers ' Alıntı:
Olur mu olur.Ya ben nerelere geliyorum siz bi bana gelemediniz.Bundan sonra buluşmalar Bandırma da olacak o kadar wave
Karışmam valla.

Evet evet bende sana katılıyorum Duru'cum. aa34 Hatta wave

Hatta ne canım?Bakarsın bir buluşmayıda Bandırma'da yaparız.Zaten Bandırma çok güzel bir yer.Ben yatıyorum iyigeceler. hismiley

aylar sonra tekrar günaydın herkese, sevgiyle

0379f0c1-c45e-4721-b00d-f4c21f2d7b8c

çay içmem lazım yok mu bana çay ısmarlıycak kimse pc05

Kış gelmiş wave Kapının önünden bozacı geçiyor aa34

boza ???

Günaydın dostlar...

20070905_2_1189024017_hs78-02s.jpg

Günaydın.Bu kedi çok korkunç Lier ya.Ben gidiyorum.

dur gitne be yav
şöyle bi kahve içmeyeli çok oldu...
al o
www.yeniresim.com_-_Kedi_Resimleri_-_ok_Sevimli.jpg

Amanın bu çok şekermiş.Bi an nereye kaçsam ki demiştim ama çabuk döndüm.E keyifler nasıl?

slm arkadaşlar bu sitede arkadaşlarda süper nette böyle siteler kalmadı sanardım incelemekten yazmaya fırsat kalmadı o kadar dolu dolu ve güzelki bu site için emek veren herkese teşkkürü bi borç bildim....arkadaşlar benim yeni bi bebeğim oldu ve eve kapandım onla ilgilenmek muhteşem bişey ama bişeyler daha yapmalıyım çok bunaldım bana evde yapacak bi iş hakkında çözüm üretecek kimse varmı daha önce desenler çizdiğimi ve bunu değerlendirmek istediğimi söylemiştim bu yada başka şeylerde oluurrrrr depresyona girmeme az kaldıııııııııııııı emb23

kimse yok mu??

Var.

saat 01:39 ve ayaktayım...

ben de girlhaha

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri