HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Anam maviinci kaç :)) Ben de şunu merak ediyorum gerçekten dünyada mavi olan inci var mı? :))

ÖHÖHMMM khkh56khkh56khkh56 BEN VARIM YA AYNEN guitar PROFİLDEN Bİ RESMİM:

mavi_inci_detay_1237740562.jpg

Biraz sönük kaldı ama neyseee... En azından dalındalar misler gibi... Hadi affettim seni... Abla yüreği işte. Yine dayanamadım. y789

Biraz sönük kaldı ama neyseee... En azından dalındalar misler gibi... Hadi affettim seni... Abla yüreği işte. Yine dayanamadım. y789
CANIM GURBAN SAA GIIZ ;D ;D khkh56khkh56khkh56khkh56

Boncuk gibi duruyor o gerçek inci değil ki geçen gün ben de aradım herhalde google görsellerde mavi araba çıkıyor :D

HAHAHAHAA :d :d YA VİZYONUM GENİŞ NAPIYİM khkh56

KIZLARR, MORALİMİ DÜZELTTİNİZ ;) YAA BEN DE İŞTE ÇOK ÇEKİCİYİM, AMA KIYMETİMİ BİLMİYOLAR.. EEAHHH :D :D REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ sevincli ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ;) öptümmm :)

Allahım yaa,ben size ne diyim hahaha çatladım yani okurken.Alemsiniz hepiniz.Benim gitmemi mi beklediniz bu kadar muhabbete.Konuyu açın Kızlar Kahvesi olsun girlhahaBu erkekler var yaaaaa sırf meraklarından gelirler,kovsak nick değiştirir gelirler :) Eft yapmam lazım.Gece yine gelirim ben.Mümkünse buralarda olun çene çalalım biraz kızlaaaar.Sweetcim kızacak gece gece yenmeez diye ama Zerynthiacım sen gelirsen şu meşhur ikram edeceğin pastalardan getir biraz ben yerim,kahveyle.Sonra da uğraşırım aldığım fazlalıkları vermek için plates mi başlasam,diyet mi yapsam,koşsam mı yürüsem mi diye bisiklet

Allahım yaa,ben size ne diyim hahaha çatladım yani okurken.Alemsiniz hepiniz.Benim gitmemi mi beklediniz bu kadar muhabbete.Konuyu açın Kızlar Kahvesi olsun girlhahaBu erkekler var yaaaaa sırf meraklarından gelirler,kovsak nick değiştirir gelirler :) Eft yapmam lazım.Gece yine gelirim ben.Mümkünse buralarda olun çene çalalım biraz kızlaaaar.Sweetcim kızacak gece gece yenmeez diye ama Zerynthiacım sen gelirsen şu meşhur ikram edeceğin pastalardan getir biraz ben yerim,kahveyle.Sonra da uğraşırım aldığım fazlalıkları vermek için plates mi başlasam,diyet mi yapsam,koşsam mı yürüsem mi diye bisiklet

Olur ben de ikramlıklarımı alır gelirim artık. girlhaha

Heralde bozdurucam. Tek başıma atar mıyım kendimi ateşe. Hepinizi götürücem yanımda. Hepinizi göbeklendiricem. Nihahahahaha (Kötü kadın gülüşü) khkh56

Ne oluyo burdaaa.Hiiiiiii pastalara baak şaşkınx gözüm dönüyor ama benim:) sweet gelmeyeyim oraya,beni beklemeden yemedin inşallah hepsini.Bak yapma yavrucuum,yeme hepsini,ablana da bırak.Bırak bana,sen çekil kenara,vallahi yaptığın platesler güme gider,yazık değil mi?girlhahagirlhahagirlhaha Zerynthiacım ne yaptın sen?Bari tek çeşit getirseydin ya.Neyse kızlar şimdi pastaları yiyelim bütün k ları alalım sonra hepimiz spora başlarız khkh56 Bana uyarsanız onu da yapamazsınız ya neyse girlhaha

Neyse ben uyumaya gidiyorum kızlar. Midem ağrıyor ve yorgunum. Hepinize iyi geceler. actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri